Dacă nu s-au întâmplat aceste lucruri între voi în prima lună, relația voastră nu va dura

O lună nu pare o perioadă lungă de timp pentru o relație, dar reprezintă un indicator important pentru viitorul relației tale. Iar dacă nu se întâmplă anumite lucruri între voi în prima lună, îți poți da seama deja că relația voastră nu va dura. Iată despre ce indicatori este vorba!
Cum îți dai seama din prima lună că relația voastră va dura

1. Petreceți timp împreună ziua

Poți să râzi cât vrei, dar relațiile pot fi definite de momentul zilei. Uneori este vorba doar despre nevoile fizice, dar dacă partenerul este dispus să își petreacă timpul cu tine ziua sau, chiar mai bine, sugerează chiar el acest lucru, înseamnă că este interesat de posibilitatea unei relații cu tine.

2. Îți răspunde la mesaje într-o perioadă decentă de timp

Poate părea un motiv ciudat, dar trăim într-o lume în care suntem dependenți de telefoanele noastre.
Ne bazăm pe acestea pentru cea mai mare parte a comunicării noastre. La început, veți vorbi mult prin mesaje, așa că acordă atenție modului în care partenerul tău răspunde și în cât timp îți răspunde. Dacă este neglijent și sporadic, s-ar putea să nu fie interesat și ar trebui să îți limitezi investiția de timp și resurse.

3. Este nerăbdător să facă planuri și chiar le respectă

Atunci când nu îți place de un tip, poți să abandonezi planurile cu el fără să te simți prost.
Însă când îți place cu adevărat de cineva, acest gând nici nu îți trece prin minte. Dacă cineva se poartă astfel cu tine, nu face decât să afișeze interesul său adevărat. Îți dorești o persoană care e încântată să te vadă și care este activă în relația voastră.

4. I-ai cunoscut prietenii și chiar și o parte a familiei

Dacă ești cu adevărat interesat de cineva, ești entuziasmat să îl introduci în lumea ta. Iar dacă relația se dezvoltă, este mai bine să faci aceste lucrui mai repede.
Ai încredere în judecata prietenilor tăi, așa că vrei să vezi ce părere au aceștia despre prietenul tău și cum interacționează. Același lucru este valabil și pentru familia ta.

5. V-ați certat și ați reușit să ajungeți la un consens

Dacă nu ați avut nicio ceartă într-o lună, nu înseamnă că totul va fi perfect de-a lungul timpului. Există riscul să apară anumite neînțelegeri. Aceasta este o ocazie bună pentru a vedea cum rezolvați certurile în cuplu. Dacă reușiți să treceți de o ceartă fără prea multe probleme, este ceva de admirat și, cu siguranță, merită investiția ta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod