Cum sa-ti revii dupa o despartire

Au trecut cateva luni bune de cand te-ai despartit de iubitul tau, insa inca iti mai simti inima rupta in mii de bucati? Iti este dificil sa mananci (sau sa te opresti din mancat), sa...

Au trecut cateva luni bune de cand te-ai despartit de iubitul tau, insa inca iti mai simti inima rupta in mii de bucati? Iti este dificil sa mananci (sau sa te opresti din mancat), sa dormi, sa lucrezi sau sa te gandesti la orice altceva in afara intrebarii obsesive: "Cum a putut sa ma paraseasca... Ce se intampla cu mine?".

Daca aceasta imagine trista iti este cunoscuta si te regasesti intru-totul in ea, iata cateva sfaturi care te-ar putea ajuta sa iesi din acest "Heartbreak Hotel".

1. Lasa sa iasa totul afara si apoi da-i voie sa plece.
Izbucneste, plangi, povesteste-le prietenelor pentru a cincisprezecea oara cum iti adora linia curbata a buzei tale superioare. Daca nu vei da frau liber emotiilor care te stapanesc, acestea se vor descompune in interiorul tau si tot astfel va face si memoria ta. Asa ca mai acorda-ti inca o balaceala in propriile emotii si sentimente. Apoi opreste-te. Ai nevoie de putina afectiune? Gaseste un substitut pe care sa-l strangi in brate: un ursulet, o perna, etc. Sau poate un catelus dragut care te va face cu siguranta sa-ti uiti iubitul care s-a purtat ca un caine cu tine.

2. Incearca sa-ti refaci inima.
Il vei uita cu adevarat pe "fostul" daca vei incepe sa-l vezi intr-o noua lumina, dezgolit de toate calitatile care te-au facut sa tii la el. Se numeste vizualizare creativa - imaginarea unor scene pe care ti le doresti sa se intample. Inchide ochii si aminteste-ti imagini negative din relatia voastra, cum ar fi atunci cand manca si ii curgea mancarea pe barbie. Te-a chinuit cu o serie de atitudini nemiloase? Cu ochii mintii tale (si numai in mintea ta), fa-l sa mearga ca un condamnat legat la ochi catre sentinta care il asteapta. Acestea ar trebui sa te ajute sa te debarasezi de toata energia negativa pe care ai acumulat-o si de toate sentimentele care iti otravesc sufletul.

3. Scrie-ti o declaratie de "profit si pierderi" a relatiei.
Sfarsitul unei relatii de dragoste se dovedeste a fi un moment extraordinar pentru a invata multe lucruri despre tine insati. Uita-te la calitatile tale. De exemplu, capacitatea de a te situa exact in momentul de ruptura cu cineva. Analizeaza minusurile situatiei - probabil ai avut prea multa incredere intr-o persoana care nu a meritat-o. Linia principala de urmat: analizeaza ce a fost bine si ce a fost rau in fosta ta relatie. Te va ajuta sa-ti fauresti o noua relatie cu mult mai puternica.

4. Petrece seara de sambata intr-un club de noapte.
Weekend-urile sunt importante pentru persoanele singure. Inca de la inceputul saptamanii invita-ti prietenii si faceti-va planuri pentru weekend. Organizeaza iesiri la film, la concerte sau la o sala de bowling. Pentru cei carora le place sa lucreze voluntar pentru diverse fundatii de binefacere, aceasta este o activitate care iti ofera posibilitatea sa intalnesti si sa stai de vorba cu persoane extraordinare, cu un suflet mare si care au mult de oferit.

5.
Intalneste o femeie extraordinara: tu insati.
Fa toate acele lucruri care iti fac o placere imensa si la care ai fost nevoita sa renunti din cauza dezaprobarii "fostului". Inscrie-te la cursuri de dans, cauta-ti o alta profesie, calatoreste acolo unde ti-ai dorit dintotdeauna.

6. Ai grija la vechile obstacole.
Exact atunci cand credeai ca te-ai refacut complet si ca iti poti continua drumul tau, ei bine... esti din nou indragostita. Insa incearca sa-l privesti pe acest nou barbat aparut in viata ta exact asa cum este el si nu-l privi doar ca pe o barca de salvare. Este ca si cum ai vrea sa aplici un pic de balsam pe o inima ciopartita - pentru moment te va linisti, insa nu te vei vindeca de bolile dragostei doar prin inlocuirea obiectului de iubit. Trebuie cu adevarat sa pui capat fostei tale relatii pentru a reusi sa mergi mai departe. Ceea ce te va face sa....

7. Inchide usa.
Nu trebuie sa te lasi sa cazi prada unei aventuri ocazionale. Lasa mai intai sa se termine definitiv povestea. Daca el continua sa-ti dea telefoane si sa te roage sa-i mai acorzi inca o sansa sau daca are pe altcineva insa isi doreste sa ramaneti prieteni, nu musca din momeala. Uita-l pentru totdeauna si sarbatoreste noua formula imbunatatita: "Nu-mi doresc nimic mai mult decat sa nu mai am de-a face cu extraordinarul barbat care esti tu".



 

Comentariile 1-50 din 73

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Jimmy pe 8 Apr 2015, 09:54
    Etapele vieti.. :(

    Pentru toti cei ce sufera din dragoste...va spun un lucru si sunt sigur de asta,nu va luati dupa commnetarile si ce spun alti pe net cum sa faci sa nu suferi sa iti fie mai usor si bla bla bla,este o prostie credetima,cand iubesti cu adevarat din toata inima,din tot sufletu si iti pui increderea si sperantele toate in persoana iubita si crezi ca este imposibil sa va despartiti,ei bine atunci se face o ruptura in sufletu tau ce te apasa pe zi ce trece mai tare si simti si crezi ca viata ta nu mai are nici un rost daca el/ea nu ma este langa tine si plangi si regreti si etc etc...astea sunt etapele vieti,in viata trebe sa sti sa treci prin rau si prin foarte rau chiar daca ne convine sau nu..concluzia este sa fim cu capu pe umeri si sa ne gandim ca Dumnezeu are ceva mai bun pentru noi pus deoparte cu siguranta, o zi buna tuturor si mult noroc in planurile voastre si in dragoste..!!!!

    1
    0

  • Madalina pe 19 Mai 2013, 18:11
    despartire

    ne-am despartit de 3 zile numai pot plang in continu imi e gandul mereu la el :(( a fost cea mai serioasa relatie a mea am stat impreuna 1 an si 8 luni:(((( numai pot ne certam din nimicuri si pe mne ma afecteaza:((vreau sa fiu mai indiferenta si sa numai plang si sa sufar atat k mie imi fac rau:(( dar nu pottt:(( la inkeput el era mai aproape de mnbe akm nu il mai simt asa..nujt ce se intampla ku el insa mereu knd i-am zis k vreau sa ne despartim k numai suport certurile imi zikea mereu k o sa regret mult:(( pana la urma nu am mai suportat si am pus punct relatiei:(( dar plang mereu sufar f mult :( va rog ajutati-ma ce sa fac sa numai plang si sa sufar atat de mult:((

    3
    0

  • Anonim pe 2 Dec 2012, 01:37
    nu mai pot...

    ne-am despartit de cateva ore dar deja nu mai pot de atunci plang incontinuu si simt ca nu mai am nimic.a fost prima mea iubire adevarata nu am fost foarte mult impreuna (8 luni) dar a contat pentru ca ne-am indragostit la prima vedere si tot imi spunea sa ma schimb sa fiu pe placul lui. am renuntat la prieteni , la familie la toate numai ca sa fiu langa el si tot nu am fost buna si acum tot eu sufar:(( chiar nu stiu ce sa mai fac dar e din ce in ce mai greu . o parte din mine imi spune ca-l vreau inapoi o parte nu mai vrea si nu stiu cum sa ma mai opresc din plans:(((va rog frumos sa ma ajutati. va multumesc:*:*:*:*

    6
    1

  • natalya pe 21 Sep 2012, 10:52
    dorul de el nu dispare

    Simt k mor de durere pt k nu e langa mine si este langa alta.am avut o relatie atat de frumoasa timp de 5 ani incat nu credeam niciodata k se va produce o ruptura atat de mare.am avut certuri dar mereu stiam cum sa le rezolvam.dar acum dupa 7 luni de despartire tot timpul e in mintea si inima mea.neam despartit din cauza lui pt k nu avea incredere in mine.ma acuza k il inselam,in timp ce eu faceam tot posibilul ca relatia sa fie si mai frumoasa k inainte.intro luna mia dat de 3 ori papuci,de fiecare data mam intors la el.pana intro zi in kre nu mai rezistam la jignirile lui si lam lasat eu.mam incapatanat atat de mult sal uit.incat timp de 3 luni am fost k din stanca,eu in tot acest timp a zis sa ne impacam dar increderea in il a disparut.Am crezut k lam uitat pana in momentul in care miam dat seama k nu e asa si mai ales acum knd este cu altcineva.simt k mor de durere.ajutatima pt k chiar nu mai pot

    6
    0

  • Alexandra pe 6 Aug 2012, 05:57
    A fost greu!

    Am avut ceam mai frumoasa relatie din viata mea ce este drept si singura ne-am cunoscut cand eram amandoi la liceu eu pe vremea aceea aveam 16 ani iar el 18. Ne-am iubit ca in povesti,anul acesta insa dupa 8 ani de relatie s-a schimbat brusc, nu stiu motivul exact,ori are pe altcineva ori pur si simplu s-a plictisit dar mai putin conteza. Inca il iubesc enorm de mult dar viata ne-a trimis pe drumuri diferite,intradevar sufar in interiorul meu, o despartire niciodata nu este usoara dar continuii sa zambesc.Nu ma gandesc la momentele urate ci imi amintesc cu drag la tot ceea ce afost mai frumos in acesti ani. Ii multumesc ca mi-a fost alaturi si ca a ajutat la formarea personalitatii mele,ca m-a invatat sa zambesc,ca m-a iubit asa cum sunt,ca m-a tinut de mana atunci cand am fost trista.El a fost si va ramane cel mai minunat om pe care l-am intalnit in viata mea.Nu are rost sa plang si sa sufar fiindca nu se va intoarce. Nu sunt trista ca s-a terminat ,sunt fericita ca relatia nostra s-a intamplat!

    4
    0

  • Mihai pe 20 Iul 2012, 23:17
    pe ea am iubito cel mult...

    am avut 2 iubite pana am dat de ea cu adevarat...e doar cu 2 zile mai mica ca mine...am iubito din toata inima...iam zis in fiecare zica o iubesc mult ea imi zicea ca ma iubeste si ea dar mie mi sa parut ca sunt doar vorbe goale problema a fost ca ea a fost prima din viata mea "de care mia placut" dar am avut un verisor cu o zi mai mic care a zis ca o iubeste foarte mult...asta era cand aveam 11 anisi mi-am zis ca"lasa ca nu e ea singura de pe pamant mai sunt altele "si lam lasat pe verisorul mai mic sa faca ce vrea sa dovedesc ca am si io omenie si nu sunt egoist dar nu mai las pe nimeni sa treaca peste mine...pe atunci am mers la scoala in alt loc si mam intalnit cu mai multe fete...si miam gasit o iubita dar am descoperit ca ma inseala si i-am dat 'papuci'...dupa aia a urmat alta pe care am iubito dar nu stiu ce mia venit pt ca am inselato dar ea tot ma iubit si atunci nu am vrut sa mai stau cu nmn un timp si apoi eu si cu cea din cauza caruia sufar...am vorbit pe mess...si a zis ca ea ma considera un frate si ziua unrmatoare mam intalnit cu ea intre '4ochi' si neam marturisit sentimentele si am hotarat ca nimeni sa nu mai stie de relatie si am stat in preuna doar 1luna...dupa care am primit un mesaj pe mess ca:"nu mai stau cu tn, ramanem prieteni..."am fost prabusit de durere si mam candit ca o sa ma conport de parca nu imi pasa asa mult despre despartire....si acm imi mai zice ;"iti amintesti ce a fost atunci..?"a mai zis ca:"o sa mai stam noi nu te teme da cand o sa vreau io".si mia zis ca peste vreo 2-3luni dar nu o sa mai stau cu ea am so refuz...casesc eu pa altcineva dar problema e ca atunci cand o vad parca ...nu stiu am o dragoste nebuna fata de ea...dar am sa incerc pe cat posibil sa uit ce a jost ...sunt gelos chiar cand cineva sa se dea la ea... da incet-incet o sa se uite tot...sfatul meu e sa nu va dati usor de cucerit pe langa fete...sa nu accepti propuneri si sa propui...pt ca atunci cand o fata iti propune sa stai cu ea de obicei minte...da atunci cand propui tu poate ca e mai greu sa ieise mai bine acm am 14 ani si tot e greu si acm....bafta:*

    6
    0

  • catalin pe 12 Iul 2012, 00:37
    o iubesc dar plang in fiecare zi dupa ea

    am avut o prietena care s-a despartit de mine ..... si o iubeam aproape mai mult ca pe orcine .... imi spunea ca ma plake dar nu am crezut-o penttru ca inainte de ami spune ca ma plake ma vorbit pe la spate si nu am mai putut avea inceredere in ea ... eu nu eram singurul care o place-am si cel mai bun prieten al meu o placea de ziua ei m-am certat cu ea , pe mn mama mma chemat in casa(:)) ) si nu am mai putut sa stau cu ea(nu numai eu m-am certat cu ea ci toti de la bloc)iar prietenul meu cel mai bun aa stat cu ea caci pe el il lasa pana tarziu afara. a doua zi m-am certat urat de tot cu ea (mi-a sp ca ma iertat si ca nu s-a suparat pe mn din tot sufletu)in prima zi am plans aproape toata ziua am fost suparat nu am vrut sa vad pe nimeni pentru mine nu exista nimeni inafara de ea nu aveam ochi pentru nimeni a doua zi mam impacat cu ea i-am spus ca o iubesc si am intrebato dac crede ca eu daca as mai fi stat afara nu as fi stat cu ea(de ziua ei)nu mia spus nimik am interbat-o daca il iubeste si daca il place pe pr meu cel mai bun si s-a jurat si mia spus ca nu dar l-am intrebat pe prietenu meu cel mai bun pe mess daca i-a spus lui ca nu ma place si ca ii este rusine sa imi spuna in fata ca nu ma place si mi-a spus ca este adevarat!de atunci sunt suparat trist si imi vine in fiecare zi sa plang(aproape in fiecare seara plang)imi spuneti voi cum sa o uit ? varog pentru ca nu pot:(( sa o uit:((:(

    1
    0

  • cristian pe 4 Iul 2012, 02:53
    Alina mi-a luat viata din mine

    Suntem casatoriti de cinci ani.Nu avem copii.Ne-am iubit foarte mult,dar de un an parca ceva ne-a oprit din cursul firesc al casniciei.Nu ne-am inselat dar am intrat intr-o rutina din cauza serviciilor(ea lucreaza de aproape un an),ceva ne oprea sa mai comunicam.Ne-am mai certat,fara violente fizice,dar am iubit-o si o iubesc.De o saptamana a plecat de acasa,la trei zile dupa o cearta,in lipsa mea, si-a luat lucruri si a disparut.A plecat departe cateva zile,unde are rude care nu au fost deacord cu ce-a facut, dar s-a intors la serviciu de o zi.A inchiriat o locuinta.Nu vrea sa vorbeasca cu mine si nu a acceptat nici florile ce i le-am trimis.Este o femeie foarte frumoasa si desteapta si stiu ca sunt foarte multi care o vor si o sfatuiesc sa divorteze.E confuza.Imi este teama ca o sa ia decizii pripite chiar daca nu pare a fi asa.I-am mai trimis pritr-o prietena apropiata ,singura cu care a vorbit anumite lucruri pe care le uitase in graba de a pleca si care stiu ca-i trebuiesc.Spuneti-mi ce sa mai fac ca mi-a luat viata din mine!

    3
    0

  • laur pe 27 Iun 2012, 17:07
    despartire

    Acum ramane doar o amintire,a fost sotia mea ce iubita timp de 10 ani iar o boala crunta mi-a luat-o de langa mine;am luptat impreuna pentru viata am incercat ca iubirea noastra sa fie mai puternica,nicicand nu eram mai fericiti decat impreuna,iar orice gest al ei imi revine in minte,era doar zambet si fericire,eram 2 suflete pereche inca de cand ne-am cunoscut,ce pacat ca acum am ramas doar eu sa sufer lipsa ei a sufletului meu pereche.

    1
    0

  • Tina pe 15 Mai 2012, 11:19
    Tuturor ne este greu....

    dupa o pauza de 2 ani , l-am intalnit pe el.o relatie cu bune si rele ,o relatie de 7 luni.eu genul de fata ocupata cu studiu( pt a face ceva cu viata mea),dar imi faceam si timp pt el.El genul de baiat de cartier,distrat si iesitul doar cu prietenii.Am zis ,da suntem doua persoane diferite clar nu va aparea monotonia.Dar in ultimele luni petrecea cu baietii mult timp,spunea o minciuna apoi alta , se contrazicea singur,reactiona urat cand ii luam telefonul nu ne vedeam cu zilele desi stam la 20 minute distanta.Culmea a intrat pe un site matrimonial si soarta a fost sa vorbeasca chiar cu verisoara mea.Eu cu dovoada in fata,ca a vorbit,conversatia si tot eu eram nebuna si paranoica.Eu am fost cea care am decis sa ne despartim si tot eu sunt cea ce sufera acum.

    3
    3

  • pamela pe 7 Mai 2012, 01:35
    fosta......nu ne lasa in pace

    scuzati-ma cum am scris dar nu sunt romanca....dar sotul meu e roman si am invatat romaneste....sunt din cile.....sunt sudamericana

    1
    0

  • pamela pe 7 Mai 2012, 01:29
    fosta ....nu ne lasain pace

    fosta prietena lui sotul meu....de 7 ani ca ne deranjeaze....il cauta mereu......am schimbat cartela de telefoane...am schimbat id de yahoo....problema e ca ea este sora lui cumnata mea.....dar sotul meu sa despertit de 13 ani ......eu am cu el 8 ani impreuna avem un copil de 5 ani......si tot asa nu ma lasa in pace pe mine.....ma face in tot.... feluri.....intrebarea me este.....dece nu sa intors la el ca avut 5 ani inainte sa ma cunoasca pe mine?si atunci ce mai vrea ca eu nu am furat nimen.......ea zice ca el este prima iubirea ......etc etc...dar si eu am avut o prima iubirea dar nu deranjez p nimen....eu cred ca ea nu il iubeste pe el......exemplu daca eu iubesc pe cineva si el e u alta femeia......si vad ca el este foarte fericit cu ia dece ma bag eu.....daca el e fericit atunci si eu sunt fericita...nu?dar fata asta nu .....este o femeia mincinoasa.....se inventez de toate sa desparta de mine.....el a trimis o mesaje si a scris eu stau unde vreau eu.....am familia.....uita tot si lasama in pace......dar ea nu....nu stiu ce mai pot sa fac.....

    1
    0

  • mada pe 27 Apr 2012, 18:14
    de ce in dragoste numai unul iubeste

    m-am maritat din dragoste.cel putin asa credeam.nu aveam foarte multi bani dar eram fericiti.la un an de zile am avut un copil.fructul iubirii cum credeam eu dar....totul s-a schimbat atunci.a devenit indiferent,lipsea foarte mult de acasa,a anulat nunta pe un motiv banal.incepuse sa bea si de multe ori ma batea dormeam prin vecini cu copilu.asa am dus-o 10 ani.pana intr-o zi cand o prietena mi-a vorbit de un tip.nu am dat importanta atunci.eram deja patita cu unu.la insistentele ei am iesit cu ea la o terasa.surpriza...cand m-am dus nu era singura tipu ala era cu ea.i-am salutat si m-am scuzat ca nu pot sa raman.de atunci nu l-am mai vazut timp de un an.eu imi duceam viata inainte asa cum puteam,insa viata mi-a rezervat o surpriza.incepusem sa ma gandesc din ce in ce mai mult la acel tip cu toate ca nu era bine.nu eram casatorita cu acte dar totusi.intr-o zi mi-a sunat telefonu.era el nu stiu de unde avea numarul nici in ziua de azi si mi-a zis ca stie totul despre mine despre copil si ca ar vrea sa ne vedem doar ca amici.asa a inceput totul.binenteles ca am acceptat imediat intalnirea fara sa stiu de ce.e cel mai tandru si perfect barbat.sintem foarte fericiti si ne iubim foarte mult nu ca in cealalta relatie unde iubeam doar eu.asa ca nu disperati daca cineva va raneste e o persoana undeva dispusa sa faca orice sa fii fericit.trebuie doar sa ai curajul de a o primi in viata ta si s.o lasi sa te iubeasca asa cum meriti.sa fiti iubiti si fericiti

    1
    1

  • Sergiu pe 11 Apr 2012, 18:55
    fetele astea

    eu am patit'o de 2 ori..am avut o relatie de 3 ani peste care am trecut dupa vreo 6 luni..si recent incerc sa imi revin dupa o relatie de 2 ani si jumatate..o sa reusesc sa trec si peste asta,desi mi'e greu..desi sufar,plang..desi am fost dezamagit total..si desi inca o mai iubesc!! sincer,simteam ca ea e 'aleasa'..se pare ca m'am inselat.. dupa cateva zile incepusem sa imi revin..si intr'o dimineata,surpriza!!ma suna si imi zice ca ma iubeste si ca nu concepe sa ma stie cu alta..haha,ma lasiii..am zis,next!!! viata merge inainte,nu uitati ;) cu bune,cu rele..bucurati'va de ea ;) nu permiteti nimanui sa va doboare..un sut in fund e un pas inainte..Succes!! P.s. cine doreste sa discutam id : sergiu_mng

    4
    0

  • catalin pe 4 Feb 2012, 19:22
    Foarte Greu.:((

    Iubesc o fata din skoal si am facut rost de nr ei si am vb prin sms dar nush cum sa fac sa ii zic ca o iubesc eu sunt o fire mai timida:(

    1
    4

  • Liviu pe 20 Dec 2011, 00:04
    Plang ca un copil mic......

    Am 24 de ani si acum 2 luni fata care imi zicea ca ma iubeste si ca vom fi impreuna pana la adanci batraneti ma lasat pt altcineva. Dupa 2 ani in care am fost langa ea si am ajutat-o cu tot ce am putut eu, eram luati dintr-o poveste cu un final fericit, intradevar ca in ultimul timp ne certam din nimicuri dar i-am zis ca este un moment peste care trebuie sa trecem amandoi ca sa ne fie bine iar ea nu a vrut sa treaca.Dupa ce mi-a spus ca nu mai vrea si ca ea nu mai simte nimic pt mine, in aceeasi saptamana sa cuplat cu cealalta persoana. Au trecut 2 luni dar este greu multe nopti nedormite, abea mananc incerc sa fac si altceva sa mai uit dar degeaba am iubito asa de tare si asa de mult m-am daruit incat ma doare foarte rauuu. Ma ingenunchiat sunt inchis intr-o lume a suferintei din care nu stiu daca voi iesii foarte curand. As vrea macar sa uit atat nimic mai mult. M-am intalnit odata cu ea si se uita la mine vedea ca sufar si radea la mine ma privea de sus de parca eu eram un sclav care trebuie sa-i pupe picioarele si ma gandeam cum se schimba oamenii de la zi la zi asa dintr-o data. Macar daca ii faceam vreun rau mai ziceam. Cine mai vrea sa vorbim id-ul meu: liviu28uzy

    2
    0

  • raluca pe 13 Nov 2011, 14:27
    sunt terminata, sunt vie da ma simt moarta nu stiu ce sa fac sa. mi revin din acest calvar

    De o luna sufar continu, de dimineata si pana seara oriunde m.as afla gandul meu e la el... am incercat sa ies cu prieteni sa fac cea ce.mi place dar nu reusesc nici cum sa.l indepartez din inima si suletul meu. eram impreuna de 2 ani si 3luni, el este o persoana pasionata de vanatore, intr.o sambata dimineatza la ora 5:30 a plecat cu prietenii lui la vanatoare si mi.a spus ca revine a casa pe la 17:00. 17:30 maxim. sa facut ora 22:00 si el nu mai venea, la telefon nu raspundea, atunci am inceput sa ma panichez si am sunat totii prietenii lui cu care fusese la vanatoare, insa toti acestia mi.au spus ca nu.l mai vazuse de la ora 16:00. in acel moment m.am urcat in masina si am inceput sa.l caut disperata cu gandul ca sigur ceva sa intamplat. dupa o ora de cautari i.am vazut masina parcata in fata unui bar eram extrem de fericita ca este bine si nimic rau nu se intamplase in schimb am avut o surpriza neplacuta. intrand in acel bar el era impreuna cu fosta prietena a fratelui sau dezbracat la bustu gol sarutanduse si imbratisandu.se cu ea. va spun sincer ca in acel moment eu mi.am pierdut mintile si nu mai judecam cea ce se intampla...am luato de par pe DOMNISOARA iar pe el l.am scos afara si i.am spus "asa se face" eu stau acasa si te astept ma gandesc la tot cei mai rau iar tu nici macar la telefon nu esti in stare sa rspunzi...dupa acest discurs a inceput sa ma jicneasca in tot felul el a ramas in continuare la bar iar eu am ales sa merg a casa la mine... problema e ca de atunci am asteptat sa.mi scrie macar un mesaj sa ma sune dar nimic...sufar dupa el stiu k nu merita da il iubesc mai mult ca viata mea...ce sa fac sa.l pot scoate din inima mea din suflet si din gandul meu...ajutati.ma si pe mine cu un sfat va rog frumos...

    3
    0

  • Mihai pe 14 Oct 2011, 13:41
    E atat de greu sa mergi mai departe...

    Am gasit subiectul cautand cum sa ma "vindec" de durere... Ma zbat de 2 luni intre lacrimi si deznadejde... caut motive, ganduri, stari care sa ma ajute sa merg mai departe dar nu-mi iese nimic, din contra, simt cum o iau la vale, creerul meu refuza sa accepte ca dupa ce am dat TOT am primit nimic... Am 30 de ani, am crezut ca sunt un barbat ce se poate lupta cu orice, pierzand-o am inceput sa simt ca nu ma pot lupta nici cu nodul din gat dar nici cu singuratatea... E atat de greu sa mergi mai departe uneori, cand nu mai ai nimic din ce visasei, cand sperantele tale dispar pur si simplu odata cu cel langa care le faurisei...

    10
    2

  • raluka pe 3 Oct 2011, 15:47
    dezamagire

    Buna tuturor.Am avut o relatie de 5 ani crede-am ca ne mutam impreuna dar de unde ai lui nu ma suportau si intr-un final ne-au despartit ,el nu a fost destul de matur sa isi puna punctul de vedere..cu toate ca are 25 de ani am ramas cu un gust amar dar cu toate il mai iubesc ,cale de impacare numai exista chiar daca e iubire.....Un om care te dezamageste atat de rau inseamna ca nu te-a iubit indeajuns de mult....sufar dar mai stiu ca toate sunt trecatoare ....asa ca viata merge inainte...pupiki

    7
    0

  • mari pe 27 Sep 2011, 18:59
    fara speranta

    E super aiurea... eu nu reusesc sa-mi revin desi nu l-am mai vazut de ani de zile,pur si simplu nu pot sa-l uit desi stiu ca nu era perfect, desi stiu ca nu e cale de intoarcere(ne-am despartit cu surle si trambite, cu scandal si gelozii intemeiate sau nu, ne-am sfasita unul pe altul), ca tb sa-mi refac viata pur si simplu ceea ce simt bate toata logica si toate argumentele din lume.Stiu ca sunt baieti care ar merita tot efortul dar e ceva ce nu pot explica, nu tine de logica sau inteligenta, asta simt si nu pot sa-l uit si... chiar nu mai stiu ce sa fac.NU MAI STU CE SA FAC.poate o operatie pe creier!!

    8
    0

  • xxx pe 23 Sep 2011, 22:22
    neintelegere

    ionut 18 ani lasami id tau de mess ca vr sa vb cu tn prin asat trec si io acum daca se poate lasami id sau cum pot sa te gasesc.

    5
    0

  • ionut pe 7 Sep 2011, 02:10
    salut tuturor

    salut sunt ionut am 18 ani si am trecut si eu printr-o despartire... fata care credeam ca e perfecta ... sa cam schimbat pe parcurs deci fetelor nu numai baietii se schimba si cauta pe alta ci si fetele. prima luna a fost totul numai miere si zahar, a doua la fel , a treia a inceput sa scartaie... am trecut cu vederea au mai trecut 2 luni. dintro data pretena mea raspundea mai greu si la telefon si la mesaje cand era cu mine nu prea mai era ca la inceput ...era mai rece... ajungand sa avem 8 luni cu bune si cu rele...totul a fost ok:)) pana cand nah nustiu ce mia venit sai verific telefonu si ce avea ... mesaje de la unu ce faci dragoste ce faci iubire pana mea deastea nici macar nu a stiut sa le stearga calumea ca eu leam gasit la rapoarte :)) nu la expediate in fine... si il sun defata cu ea. sia dat seama ca sunt prietenu ei si zice eu nam nici o treaba cu ea eu nu frate nam nici o treaba ... si iam zis fii atent eu nu te cred vinovat pe tine ci pe ea... daca , cateaua ridica coada ce sai faci. am lasat totul la o parte . si intro zi iam vazut in oras ce sa zic recunosc arata mai bine ca mine nu pot sa comentez ma duk la ei si le spun salut ce faceti ! asta e noul meu inlocuitor la care el eu eu nam nici o treaba=)) am inceput si eu a rade si am stat asa mam uitat la ei la care ea sare in brate si vrea sa ma sarute... sami demonstreze ca nu are nici o treaba cu el la care eu ii raspund ! te rog frumos nu te atinge de mine. la 1 sapt vine la mine acasa intra in casa si se duce la mama :-? suspect ce se intampla obisnuit nah le las sa discute ca intre femei nu ma bag la care mama vine la mine in camera si zice da esti chiar nesimptit a gresit si ea:)) la care eu ba da dar nu asa pe fata sa minta ... sunt indragostit si akum de ea dar nu pot trece peste faza asta ce pot face:(?

    2
    0

  • claudiu daniel pe 6 Sep 2011, 03:08
    am crezut k ma iubeste...:(

    totul a incepu dintr-o gluma ...am cunoscuto intr-o vara mi se parea dragutza si buna :) si am invitato la un suc si a inceput sami zica anumite chesti despre ea ... k nu a mai avut relati ....dupa ce mam culcat cu ea am inceput saa tin la ea umpik si ea ziceea la fel ca tine la mine asa cred eu cel putin am avut 2 ani cu ea am trecut prin multe am invatato sa traiasca ca era o kopila nu stia cei viata nu stia nimik iam daruit totul am facuto sa se simta cea mai frumoasa fata de pe pamant .... si din cauza la distanta care o avem intre noi sa stins totul !!!!!!!!! nu mai pot sa dorm noaptea de cand mam despartit de ea !! nu stiu cu ce am gresit nici in ziua de azi de sufar asa de mult ! :(( sper sa uit si sa nu mai trec prin asta niciodata pt k e foarte naspa , am mai avut relati si despartiri da nu ca asta:((

    3
    0

  • alex pe 5 Aug 2011, 19:43
    buna

    eu am avut o prietena nimik nu imi facea nimik nimik doar geloasa geloasa din calea afara in rest ma iubea ma respecta nu stia ce sa imi faca orice imi facea :) orice doream .... dar avea lumea ei in care isi imagina tot felu de chestii ca eu fac ca eu dreg ma punea sa aleg intre ea si prieteni lucru care nu il puteam face :) cand eram cu ea ma desparteam si nu simteam nimik ca stiam ca o sa vina iar la mine dar acum sa intors roata si nu mai este chiar asa are pe cineva si sincer ma bucur pentru ea dar ma simt putin ciudat in ce sens imi e dor de ea ma gandesc la ea chiar daca o vad zii de zii ...... eu am 24 de ani si relatia a durat 3 ani :) probabil ca a fost si prima relatie din viata mea mai lunga sa zic asa si deaia ma simt atat de gol in sfulet :) in fine pretuiti`va aproapele

    3
    0

  • ely pe 31 Iul 2011, 15:21
    zdrobita de durere

    am 16ani si am un prieten de 17 ani suntem impreuna de 7 lui totul a mers bine dar sincera sa fiu de la 3 luni au cam inceput certurile ptk ma inselat cu 2 fete si mia zis ca a facuto ptk io nui ofer nimik la 5 luni dupa relatia am hotarat sa ami incep viata sexuala pt a nu ma mai insela dar se pare ca a facuto iar si io tot il iert nuj cei cu mine sunt obsedata de el nuj ce sa mai fac io sufar si el catodata asi bate joc de mn vreau un sfat nuj ce sa fac

    1
    2

  • alexandra pe 24 Iul 2011, 14:05
    pentru f. florin(iasi)

    am avuto o relatie care a durat 2 ani(am stat impreuna)si ink vreo 6 luni ne-am vazut ocazional......l-am iubit si ink il iubesc enorm de mult....knd ne-am kunoscut eu aveam 2 copii.....parea ca ii accepta dar sa dovedit un tata f absent .........am acceptat tot si am mers inainte timp de 2 ani pt k il iubeam!pna la urma ne-am despartit si 8 luni nu am stiut nimik unu de altu....ne-am reantalnit,is m-a convins sa ne impacam......am ramas insarcinata cu el(a 2 sarcina,cu 9 luni in urma fc o intrerupere de sarcina tot ku el!)......am decis sa tin copilul fiind constienta ca poate nu se va skimba....am crezut dn suflet ca se va skimba......am nascut la brasov(stau la roma)si knd m-am intors am aflat cu stupoare ceea ce el nu a avut curaj sa imi spuna:ca sta cu o alta femeie........a trecut un an de atunci,un an in care el a fst total absent din viata noastra....sta bn mersi cu EA si nu ii pasa delok de noi!!!eu ce fc?mor de dorul lui,il iubesc dn toata inima mea si nu imi dau pace!ma rog la d-zeu sa ma ajute sa trec cu bn peste aste pt ca nu mai pot cu adevarat!!!!nu stiu poate am gresit si eu....cu siguranta am gresit!!!!dar nu cred ca meritam aasa cv ,nici eu nici copilasul nostru....refuz ideea de a trai fara el si traiesc asteptand ca intr-o zi sa revina.....intre timp el sta bn mersi.....si eu ma consum aiurea.......simt ca nu mai pot si singura mea bukurie actuala sunt copii(2 sunt mari de 12 si 10,iar bb are 1 anisor)....rekunosk ca am gresit mult si eu,dar cred ca at knd este un copilas la mijloc ttre sa te potolesti....am gresit ca nu am pus punkt mai demult relatiei,si dn prea mullta iubire am acceptat mereu tot......imi pare rau k pers p kre am iubit-o si ink o iubesc atat de mult mi-a fc atat de rau.....mie si copilului.......nu ma ajuta nici makar cu o vb....sa nu mai vb de bani si eu ink il vreau......ma lasat singura 9 luni de sarcina si ink 1 an dp c am nascut....si eu ink il astept....nu pot sa fc nik simt ca mor incet,incet!!doare f tare tot ceea ce mi se intampla....si ma doare sa stiu ca el este bn cu o alta pers.....nu cer sfaturi pt ca stiu ca nu le ascult......imi sap groapa singura,fara sa vreau....nu pot sa fc altceva!!!traiesc numai k sa muncesk si pt copii.....stiu ceea ce am eu este mult...am 3 copii pe care ii intretin singura....muncesk si imi permit sa duc un trai linistit....si totusi imi lipseste iubire lui......nu pot fara el!!!am 29 de ani si de la 27 ani traiesc tot asa singura.....nu mai pot|!tot ceea ce mi se intampla este prea mult!!!am trecut prin enorm de multe cu bb in anul asta de viata.....la 3 sapt am fst in spital,la un an a fc pojar........mi-a fst bolnavior assta iarna....si nu am apelat la el never desi este la roma.....la vz o data la 5 luni si de at nu l-a mai vz......sunt deja 8 luni....si eu nu imi dau pace!nu stiu ce si km sa mai fc sa imi gasesc linistea....simt ca mor fara el.....:((

    3
    0

  • tzuka pe 16 Iul 2011, 14:09
    ce sa mai fac...simt k totul se prabuseste peste mine..

    Buna am 15 ani iar prietenul meu are 17...aku 2 zile o fata a incercat sa se de la el si el a refuzat'o apoi ma sunat pe mine si mi'a povestit ce sa intamplat..eu atunci m'am enervat si am inceput sa plang..apoi a zis k nu am incredere in el k sunt prea geloasa iar el e prea kumintel si nu imi da nici un motiv..mai multe...si ieri dimineata am vb cu el si a hotarat sa terminam relatia k asa e mai bine..k sunt geloasa k nu am incredere in el..dar iam zis k dragostea adevarata implika si putina gelozie..e normal...avem 7 luni de cand suntem impreuna si in vakanta plek de obicei...si a zis k nu mai suporta ptk ma iubeste prea mult si k suferim..apoi aseara ne'am intalnit si ne'am impakat..akm nush ma simt prost..ptk plek mereu...il iubesk ff mult si nu vreau sa il pierd..ce sa mai fak?sa ii dovedesk cat de mult il iubesk..si k am incredere in el?

    2
    0

  • byankkk pe 5 Iul 2011, 09:42
    pentru costy

    .........zice ca are ............de vine tarziu

    1
    0

  • byankkk pe 5 Iul 2011, 09:37
    pentru costy

    ai dreptate dar nu pot sa-l uit....am facut prostia sa ma impac iar cu el ...si ajunge aksa dimineata la 3 5 6 depinde,zice k are cred k iar ma minte:( .........cand ne.am impakt mi.a jurat k nu ma inseala dar tot irascibil a ramas cand vine vorba sa ma ajute cu ceva sau sa.mi dea un sfat....offf daca stau si ma uit la comentariile mele aici si privesc din alt unghi lucrurilr ,vad k nu merita .....dar nu pot:(:(P(

    1
    0

  • Costy81 pe 1 Iul 2011, 01:19
    Pentru Byankkk

    Nu te supara eu am o intrebare...Tu gandesti? Daca ai gasit pe cineva care iti vrea binele si te place, te respacta , te pretuieste,de ce mai plangi dupa un drogat fara suflet ? Eu am un principiu...Daca gasesc un lucru la care tzin si vad ca in cativa ani se degradeaza si-l mananca rugina si moliile si nu mai este bun, nu-l araunc si caut ceva mai bun care sa-l inlocuiasca? Sau il tin sa-mi fac nervi cu el ?

    1
    0

  • Costy81 pe 1 Iul 2011, 01:09
    Pentru Daniela

    Am citit comentariul tau...Eu ca baiat din cele ce ai povestit cred ca te-a inselat ,si daca mai spui ca iti vorbeste si urat, nu cred ca se merita sa mai pierzi timpul cu el . Nu spun ca trebuie sa faci cum spun eu, dar eu unul , odata ce m-ai inselat , nu pot sa te iert, ca daca te-ar fi iubit cu adevarat nu te-ar fi inselat si nu ti-ar fi vorbit urat. Cand iubesti pe cineva ii vorbesti cat se poate de frumos.Eu asa stiu...Si ma tem ca daca vei continua aceasta relatie, ori intr-o zi vei ajunge la cuvintele mele , ori vei trai un calvar . Sper sa nu fie asa, dar eu cam prevad...

    0
    0

  • Costy81 pe 1 Iul 2011, 01:00
    E trist dar adevarat...

    Numele meu e Costy,am 30 ani si eram in trecere pe aici...Dar nu din intamplare, ci din cauza unei fete care am cunoscut-o pe net . Am vorbit cu ea vreo doua luni pe YMessenger, si spunea ca vrea sa ne intalnim si bla, bla... Mi-am dat seama la sfarsit ca avea nevoie de mine sa o ajut cu ceva, si dupa ce si-a vazut treaba rezolvata, mi-a spus ca nu este pregatita pt o relatie. Suntem inconjurati de lupi in piele de oaie... Ma uimeste faptul cand vad cate fete sufera si plang dupa niste derbedei.Eu v-as da un sfat: Cel care te face sa plangi , nu te iubeste , caci cel care te iubeste nu te va face sa plangi. Nu mai suferiti fetelor pentru niste dobitoci, ca viata e scurta... Am suferit si eu din cauza unei fete , (prima iubire) , si dupa ce m-am vindecat, mi-am dat seama ca nu se merita sa ma consum si ca este mai bine sa stau singur decat cu cineva care sa nu ma pretuiasca. Stiu ca acesta nu este site de matrimoniale, dar daca este vreo fata draguta care se afla in aceeasi situatie ca si mine si vrea sa-i alin putin durerea , id-ul meu este iliescu_emy. P.S. Nu va mai consumati pentru cine nu merita...

    3
    0

  • byankkk pe 24 Iun 2011, 17:56
    trista

    as vrea si euun sfat va rog:(,Am vb 3 ani cu un baiat aveam 16 ani cand l.am cunoscut era o joaca dar m.am indragostit de el...e mai bagabont bea umbla noptile,dar am trecut peste asta deoarece eram sigura ca nu ma inseala.Mi.am inceput viata sexuala acu un an la 18 ani cu el si eram amandoi virgini a fost frumos un timp.....dar tot bagabont a ramas...si de aceea ne.am despartit d emulte ori.....Acu ultima oara am vrut sa ne impacam....suferea ...am vazut k tine la mine dar dar mi.a zis ca simte nevoia sa cunoasca alte femei :(...ma iubeste dar nu se poate abtine sa nu ma insele k toti barbatii fac asa ...:( si a preferat sa.i zic k mai bine despartiti decat sa nu vorbeasca cu altele.....Am uitat sa specific am stat o luna la el acu jumate de an si se purta urat ma lasa singura in casa...plus de asta simt k nu are suflet nu.i pasa de oamnenii din jur il intereseaza doar banii....s.a drogat un timp am impresia ca inebuneste ....nu inteleg cum un om normal nu simte durere cand cineva apropiat e trist sau ranit:(:(:(...........IL IUBESC MUUUULT dar nu pot sa.mi distrug viata:((( .Acu o luna am inceput sa vb cu un baiat care ma respecta ar face orice pt mine...ma ajuta muuult dar nu.l pot uita pe fostu...si nu mai pot sa iubesc....AJUTATI.MA PLS cu un sfat

    1
    2

  • Blondina pe 10 Mai 2011, 02:38
    Viata e o continua lupta!

    M-am luptat de mica cu multe....am zis ca iubesc in prima relatie pe care am avut-o si care a durat 5 ani,am trecut cu greu peste ea,dar am reusit pana la urma!Dupa am avut o relatie de 2 ani si care acum dupa juma de an ii mai simt amprenta,am ajuns la concluzia ca iubirea este numai una singura pe lumea asta dar daca e sa nu fie pt tine,nu e!Incerc sa ma incurajez prin orice mijloace sa trec peste ba chiar am si alta relatie dar pur si simplu nu pot trece peste nici acuma.....el simte la fel.....dupa atata timp,e iubire cu adevarat dar pb e ca acum am alta viata am sansa la un viitor cu persoana cu care sunt dar nu pot lasa ceva in urma care poate nu se va termina niciodata iubirea fata de celalat,mi-a gresit foarte mult dar distanta la facut sa se schimbe cu siguranta,nu ar mai risca sa ma piarda a 2 oara,langa el simt ca nu mai imi trebuie nimic sa traiesc,am nevoie doar de iubirea lui si atat!Viata e complicata si mai ales a mea pt ca nu am parintii de partea mea,sunt despartiti mama traieste cu altcineva,prieteni adevarati nu exista pe lumea asta,doar de distractii si atata tot,de munca nu am.....si ma gandesc ce sa fac eude acum incolo cu viata asta....sa traiesc o viata sa ma gandesc la el si sa nu fiu fericita sau sa risc sa fiu cu el sa am dragostea,fericirea totul,dar sa nu am financiar nimic si nici un viitor concret.Nu stiu ce voi face mai departe,sau ce ziceti sa fac.....dar eu zic ca daca 2 persoane se iubesc se merita sa lupti si nu sa incerci sa dai uitarii tot ce a fost frumos pt ca ar fi un pacat mare!

    1
    0

  • corina pe 5 Mai 2011, 13:25
    plang incontinuu

    dupa 9 luni de relatie pe telefonu prietenului meu am vazut un sms primit din alta parte cu ce faci iubi? .....apoi eu am sunat pe nr ala mi a raspuns o fata si mi a zis k are ceva cu el ,,,,k ea orcum ea stie k are prieten .dar ea accepta asa....ne am certat...dar sufar mult k il iubesc mult...simt k nu pot sa stau fara el...

    1
    0

  • Anca pe 27 Apr 2011, 17:51
    Ex-ii anonimi

    Din pacate si pentru mine cel ce (spunea ca) ma iubea a devenit un strain. Raceala a inceput la sfarsitul lunii ianuarie. A intalnit pe altcineva.. Imi spusese si ieri la telefon ca isi doreste mult sa ramanem prieteni.. ce ironie.. . Asta dupa ce mi-a zis ca s-a logodit de Pasti.. In zilele acestea de Sarbatori am citit o carte: Ex-ii Anonimi (autoare Lauren Henderson, Editura Polirom). Intr-un anume fel mi-a facut bine lectura aceasta desi tot nu imi e usor. V-o recomand si voua.. Desi e literatura apar acolo niste faze etape prin care ar trebui sa trecem in incercarea de a deveni cumva independente de amintirea LUI. De asemenea, daca voi stiti lucrari care ne-ar putea ajuta acuma, intr-o asemenea perioada, va rog scrieti aici titlurile lor. Citind eu reusesc sa ma detasez (chiar daca pentru putin timp) de sentimentele mele care inca nu s-au racit...

    2
    0

  • ruxandra pe 13 Apr 2011, 21:42
    ma-m despartit de el

    buna azi am sa va spun o poveste nu prea vesela : totul a inceput acu cateva luni cred ca prin decembrie-ianuarie atunci cand"fostul" iubit ma inselat cu una din clasa de la el si l-am iertat si akm in aprilie iar cu alta si m-am despartit de el, dar tot nega faptul ca nu ma inselat . sfarsit.

    1
    1

  • ralu pe 9 Apr 2011, 23:57
    nu mai pot..ce sa fac???

    totul a fost asa de frumos pana akum 4 zile ...am vb la telefon si dintrodata s-a enervat mi-a inkis dupa aceea mi-a spus ca si eu i-am inkiz in trecut,,asa a inceput toata cearta el in trecut ma inselat dar am trecut peste mi-a dovedit ca sa schimbat si am avut mare incredere in el insa el de cand a fost plecat dincolo si sa intors nu mai are incredere in mine ne-am despatyt faceam 2 ani pe 17 luna asta ma doare si nush ce sa fac dati-mi un sfat ..eu zic ca nu mai are rost sa ne impacam ptr ca nu are incredere in mn dar cum sa trec peste,,si mai sunt si parinti mei impotriva din cauza parintilor lui styu ca si el sufera dar cum sa fac

    2
    0

  • carmen pe 26 Mar 2011, 05:14
    e trist

    doamne va citesc povestile si parca durerea mea e nesemnificativa fata de ceia ce scrieti! Nimeni nu ne poate ajuta,nimeni nu ne poate lua durerea...doar noi suntem singura putere asupra nuastra,trebuie sa invatam in mod constant sa ne iubim pe noi insine mai presus de orice,dar trebuie o practica cnstanta...viata e atat de scurta si tare rau o sa ne para cand vom realiza ca am despretuito!!! Noi femeile obisnuim a iubi de o forma dependenta,adica dupa starile lui emotionale si noi la fel si gresim tare tare de tot,NU,noi ne iubim pe noi intai si apoi pe cine merita,pt cine suntem prioritate NU pt cine suntem optiune. Nu e iubire atunci cand suferi in mod repetat,imi pare rau dar nu e iubire:(,nu va inselati va rog si nu va dezamagiti pe voi insasi,nu va dezamagiti sansa pe care o avem dea putea trai respira,nu vedeti ce miracol e asta? Cum poate un barbat sa va ia toate astea???in general ce doare cel mai mult e orgoliul...nu inima...va rog sa va iubiti mai presus d orice! Barbatii sunt rai pt sunt femei care inca le permit,nu va numarati si voi printre acelea,nu va dezamagiti persoana minunata care sunteti!!!:) durere?nu exista. Iubire?nu exista. Amandoua sunt o iluzie pe care o alimentam noi...exista atractie sexuala puternica.trebuie sa fim tari si sa nu ne confundem...pentru ca iubire vesnica e doar cea de mama pt copil...atat...relatiile care dureaza o viata sunt in mare parte respect prietenie si obisnuinta... Ceia ce ne place noua atat dmult e perioada pasiunii dar trebuie sa fim constienti ca e trecatoare...iubitiva pe voi...nu permiteti k nimeni prin nimic va raneasca sufletul in mod repetat.fiti tari puternice,totul este in noi si in mintea noastra! Mi a placut comentariul lui Andrei?cred...cel ce incepe prin "gresiti".va sarut si imbratisez cu toata forta si inima mea

    3
    0

  • daniela pe 13 Mar 2011, 18:50
    despartire

    e greu de explicat in cuvinte ceea ce simti dupa o despartire.am avut un iubit 5 ani si 4 luni de zile.banuiam ca ma insala inima imi spunea ca de la un timp ii era tot una daca ma vede ,imi vorbea foarte urat,si acuma doua zile mi-a confirmat ca m-a inselat dupa ce i-am zis eu ca daca imi zice adevarul ii mai dau o sansa.Mi-a recunoscut ca m-a inselat cu o fata insa inima mea imi spunea ca e mai mult de atat decat ce mi-a povestit el sin din acea cauza nu i-am mai putut da o sansa.acuma dupa 2 zile a vazut ca e cam greu fara mine si mi-a zis ca de fapt nu m-a inselat niciodata ca doar a zis ceva ce am vrut eu sa aud.nu stiu ce sa cred daca m-a inselat sau nu,dar inima imi spune ca Da a fost cu o alta persoana.nu-l pot ierta si nu neaparat din cauza ci din cauza ca atunci cand iubesti faci pe cat posibil orice pt persoana iubita dar el m-a dat la o parte,m-a neglijat pana si lukrurile ii erau mai importante ca mine,imi e greu fara el dar numai vreau sa ma impak cu el,prea mult am suferit si stiu ca nu o sa se schimbe,mereu daca ii ziceam sa nu faca ceva el facea exact opusu,is constienta ca relatia asta nu duce nicaieri insa mie greu deoarece am impresia ca ma urmareste,pe langa asta ma suna imi trimite mesaje.am ajuns deja sa-mi fie frika de el.nu stiu ce sa fac dar decat asa relatie prefer sa nu ma marit niciodata.E frumoasa iubirea cand tie impartita cu adevarat si din suflet.altfel nu are rost.spuneti-mi ce sa cred?ce sa fac?sa dispar?multumesc

    7
    0

  • ZZ pe 9 Ian 2011, 16:09
    toate trec

    si eu m-am despartit de prietena mea dupa 8ani de zile,m-am despartit deja de 1an jumate,insa ea a plecat din tara acu cateva luni,si iar parca m-a luat dorul dupa ea:), eram f buni prietnei si dupa despartire,insa cum a plecat din tara s-a racit totul pana la nici un telefon din partea ei, eu nu ma agit prea tare pentru ca nu imi merge rau cu partea feminina din fericire, insa tot la ea ma gandesc cateodata , in special duminicile:))), probabil ea are pe cineva acu acolo... anyways ideea e doamnelor ca si noi suferim , nu suntem cu totii in aceasta alura negativa. cu totii ne simtim singuri pt ca e normal,pana la urma eu sper sa vina ceea ce meritam,binele se intoarce si de asemenea raul. fiti fericite!

    5
    0

  • iOANA pe 19 Dec 2010, 22:32
    O DURERE

    O DURERE E IN SUFLETUL MEU. m am despartit de prietenul meu care imi promitea marea si sarea.era totul ca un vis,si deodata cand am ajuns sa stam impreuna s a schimbat.mie nu mi vine sa cred,si normal ca au fost zile de cosmar cand am stat numai in pat.acuma deja s a rupt ceva din mine.daca inainte il iubeam,acum simnt ca l urasc pentru toata lasitatea lui,si durerea cauzata din ce in ce mai mult.as dori sa regrete,si sa i para rau.nimic mai mult.si voi m ati incurajat aici.

    1
    0

  • andrei pe 11 Oct 2010, 22:33
    gresiti

    nu e bine ce-a ce faceti ...daca va-ti despartit de persoana respectiva incercati sa intelegeti asta si sa nu va mai ganditi deloc ... incercati sa va ocupati timpul si sa iesi cat mai mult afara ... stiu ce zic pt ca si eu am trecut prin asa ceva decurand si nu a fost usor, dar mai rau va faceti daca tot va ganditi.. parerea mea :)

    3
    0

  • cosmin pe 10 Sep 2010, 23:03
    despartirea de prima dragoste

    de doua zile iubitul meu, cu care sunt impreuna de doi ani, imi spune ca trebuie sa incetam o relatie care a fost perfect reala si dun care nu inteleg de ce vrea sa iesim. El sustine ca si-a gasit de trei luni pe cineva si ca nu poate continua asa. Ce nu inteleg eu este de ce sa ne oprim noi cand nu inteleg unde este vina mea? Ca si cei d emai sus, nu pot inca sa vad o cale de iesire in care sa nu imi ramana inima ravasita. nu stiu pe ce drum sa apuc. poate ma ajuta cineva.

    1
    0

  • nomatter pe 4 Sep 2010, 16:35
    de ce......oare?

    ciudat,am citit cateva din postariile voastre,si sentimentele sunt aceleasi,cu toate ca noi(barbatii) ar` trebui sa fim cei mai duri,si pe mine ma doborat o despartire,o despartire dupa 5 ani.Doare,da ma impac cu gandu ca o sa-mi treaca.

    2
    0

  • laura pe 19 Aug 2010, 14:52
    o inima zdrobita

    cine a recut printr-o despartire cunoaste sentimentul...aici nu facem decat sa ne spunem o parte din povestea noastra...intr-un cuvant..ESTE GREU..nu putem uita,nu putem trece cu vederea ca am iubit pe cineva care a insemnat totul pentru noi...BARBATI?..nu merita decat dispretul nostru...cand ceva nu merge,trebuie sa fugim si sa uitam de EL..cel pe care il iubim...odata ce a gresit,asa va fi mereu,nu se va schimba niciodata.EU?Ma despart de barbatul pe care l-am iubit ca o nebuna 3ani si jum,i-am dat tot ce avea nevoie si nu a meritat.L-am iertat cad a gresit si ne-am intors iara impreuna,cu speranta ca se va schimba.Nu sa schimbat,tot asa a ramas.Cand iei spun ca se vor schimba si va fi bine sa fim sigure ca este un semnal de alarma.Nu se vor schimba niciodata,asta este firea lor.Tot ce ramane de facut este sa mergem mai departe si niciodata sa nu privim inapoi...stim ce am lasat acolo

    1
    0

  • Samantha pe 7 Aug 2010, 21:53
    Idioata

    Asa ma consider eu, dupa o relatie doar virtuala si telefonica prelungita pe o perioada de 6 luni aproximativ. Cine face ca mine, ca mine sa pateasca. Trec printr-un divort, dupa o casnicie anosta de 15 ani, si m-am agatat de o "barca de salvare", care de fapt s-a dovedit a fi doar pierderea respectului fata de mine. Un individ mai stupid, mincinos si pervers nu puteam sa gasesc, dar e bine ca nu s-a intamplat nimic in realitate, doar virtual. Deci in concluzie, veci sa nu mai vad picior de barbat langa mine, numai daca il vad ca sta pe presul din fata usii timp de 1 an. In esenta lor, nici unul nu merita nimic.

    1
    0

  • katty pe 13 Iun 2010, 22:50
    ;(

    de fapt povestea mea e foarte diferita..nu pot sa spun ca am fost iubiti, dar nici ca nm foost impreuna..de fiecare data cind il vad incerc sami ascund sentimentele..dar e destul de greu..am vazut mai sus cum ca simbata trebuie sa ne distram..dar cum poti sa te distrezi daca ambii vom fi in acelai club de noapte.cum putem sa nu nne mai vedem daca avem prieteni comuni..totusi avem unn an impreuna..

    1
    0

  • mario pe 25 Apr 2010, 00:30
    m-a lasat pt unul q bani,proasta,nu?

    ce sa zic,am aceleasi senzatii ca si voi!dar usor o s treaca.chiar in seara asta ne-am despartit.app.dak vrea cneva s vb contactati-ma.id(curka1987)

    1
    0

  • ALINA pe 9 Apr 2010, 22:39
    Se putea si mai rau...

    Primul cu care mi'am inceput la 20 de ani viata sexuala....doar 2/3 luni de relatie...ceva prea frumos,prea intens...zeci de ore la telefon...mii de mesaje...tot ce faceam faceam impreuna...soarta a facut ca el sa trebuiasca sa plece din oras...definitiv...si cum ambii nu voiam amageala in relatia la distanta si nu meritam minciuna...s'a incheiat...doare enorm ...dar consider ca sunt destul de forte sa trec peste:d

    1
    0
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod