Ziua Îndrăgostiţilor

Ce să faci dacă eşti singură de Valentine's Day

Aruncatul hainelor fostului iubit sau consumul de ciocolată în neştire sunt reţetele anuale de Ziua Îndrăgostiţilor pentru femeile singure.
Deci, chiar dacă nu stai bine la capitotul dragoste în acest an, asta nu înseamnă că nu poţi să re distrezi, sî te bucuri de tine şi să sărbătoreşti ziua. Dacă vrei ca această sărbătoare să nu mai aibă un gust atât de amar, ar trebui să faci ceva doar pentru tine! Iată 7 idei:

1. Răsfaţă-te

Din moment ce Ziua Îndrăgostiţilor este o zi despre dragoste, petrece-o iubindu-te. Joacă-te un joc la serviciu cu colegii tăi sau pleacă cu o oră mai devreme, fă ceea ce îţi doreşti. Fie mergi la un salon de înfrumuseţare sau stai acasă şi te uiţi la un sezon complet din serialul sau emisiunea ta preferată.
La urma urmei, nu e nevoie să mulţumeşti pe nimeni, ci doar pe tine.

2. Termină ce ai început

Dacă răsfăţul nu te încântă, mergi în direcţia opusă şi profită de această zi pentru a termina ceva ce ai vrut să faci. Asigură-te că vei primi promovarea mult aşteptată la locul de muncă, înscrie-te la cursul acela pe care ţi-l doreşti de multă vreme sau pur şi simplu termină de organizat rafturile de cărţi în funcţie de culoarea lor.

3. Îndrăgosteşte-te de ceva nou

Te-ar interesa yoga? Sau să începi să înveţi un dans nou? Vrei să înveţi să găteşti risotto? Provoacă-te să faci ceva ce nu ai mai făcut înainte sau faci destul de rar din cauza programului.

4. Împărtăşeşte dragoste altcuiva

Studiile arată că bunătatea e molipsitoare, aşa că începe să fii aşa. Trimite felicitări de Ziua Îndrăgostiţilor celor apropiaţi, cum ar fi colegilor, prietenilor sau băiatului care te serveşte cu cafea în fiecare dimineaţă.
Văzând o faţă care se luminează datorită gestului tău mic, te vei umple de iubire şi vei face lumea mai bună.

5. Organizează "Secret Valentine" cu prietenele tale

Cine are nevoie de un iubit, când tu şi prietenele tale vă aveţi unele pe altele? Scrieţi pe bileţele numele voastre, extrageţi câte unul şi în ziua cu pricina întâlniţi-vă pentru a face schimb de cadouri. După aceea, daţi o raită prin oraş şi prin cluburile de karaoke, vă veţi distra de minune!

6. Dă o petrecere
Dacă nu te încântă ideea cu cadourile, invită-ţi toţi prietenii la o petrecere de pomină!

7. Încearcă să-ţi dai seama ce aşteptări ai în dragoste

Chiar dacă nu vrei să se întâmple acum sau crezi că nu se va întâmpla vreodată, toată lumea, inclusiv tu, se va îndrăgosti la un moment dat. Aşadar, fă-ţi timp pentru a-ţi nota obiectivele în dragoste.
Indiferent dacă vrei să rămâi singură pentru încă 10 ani sau vrei să te combini în luna februarie, această clarificare te va ajuta să ajungi mult mai uşor unde îţi doreşti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod