Ce lucruri li se par neatrăgătoare bărbaților?

Unele femei fac tot ce le stă în putere pentru a atrage un partener pe gustul lor, însă anumite acțiuni și comportamente pot avea, de fapt, efectul opus. S-ar putea ca acestea nici să nu realizeze că se comportă în anumite moduri care li se par total neatrăgătoare bărbaților.
Pentru a prelua controlul asupra situației și a atrage partenerul dorit, poți evita următoarele lucruri care li se par neatrăgătoare celor din sexul opus. Iată care sunt acestea!

4 lucruri neatrăgătoare pe care să le eviți


1. Machiajul exagerat


Multe femei cred că o cantitate considerabilă de fond de ten, corector, fard de pleoape, creion de ochi, rimel, ruj și fard de obraz le ajută să fie mai atractive, însă bărbații nu consideră machiajul un factor atractiv. Un studiu a ajuns la concluzia că femeile au tendința de a supraestima cantitatea de machiaj pe care bărbații o consideră atrăgătoare, așa că aplică prea mult.
De aceea, este bine să alegi un look natural.

2. Bârfele


Poate părea amuzant să împărtășești cele mai recente zvonuri, scandaluri și povești care implică viețile prietenilor, familiei și colegilor cu un bărbat, însă bârfele sunt considerate extrem de neatrăgătoare. Cu toate că intențiile tale sunt de a deschide o linie de comunicare cu partenerul, este important și despre ce vorbești cu el. Iar bârfele indică, de obicei, un nivel scăzut al stimei de sine în ceea ce o privește pe persoana care le împărtășește.
Încearcă să găsești subiecte de discuție diferite, care să nu implice viețile altor persoane.

3. Încrederea excesivă


Stima de sine este o calitate pe care bărbații o găsesc extrem de atractivă la femei, însă este important să știi că există o diferență foarte subtilă între a fi sigură pe tine și a fi încrezută. Ar trebui să ai încredere în tine, să fii mândră de realizările tale și să fii fericită cu ceea ce poți oferi, însă nu excesiv. Un ego uriaș și caracteristicile narcisismului reprezintă greșeli foarte mari în relația cu partenerul sau viitorul partener.
În plus, va vedea și singur cât de grozavă ești, nu trebuie să-i strici surpriza spunându-i.

4. Aprobarea oricărei acțiuni pe care o face


Chiar dacă nu îți vine să crezi, atunci când ești de acord întotdeauna cu un bărbat, s-ar putea să-i trimiți semnale de neatractivitate. Dacă îți este frică să-ți faci cunoscute propriile opinii, nu vrei să îl contrazici și încerci să eviți orice conflict, pentru că ți-e frică să nu fugă, nu ești sinceră cu tine și cu el. La urma urmei, atunci când îți exprimi gândurile și sentimentele adevărate, nu faci decât să consolidezi conexiunea dintre voi.
Cheia este să fii sinceră, nu să te transformi în persoana care crezi că ar vrea partenerul să fii.
iulia-mirica
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod