Sezonul aplicațiilor la Tamaris

În primăvara anului 2017 arta explozivă întâlnește cultura tradițională, iar frumusețea naturii se întâlnește cu tehnologia futuristă. Încrucişarea stilistică a materialelor, a epocilor și a influențelor etnice aduce impulsuri cu totul noi, care se manifestă la Tamaris într-o colecție interesantă și versatilă. Râzi, plângi, îți exprimi  emoțiile – cine ar fi crezut că celebrele emoticoane inspirate de Instagram  vor cuceri într-o zi podiumurile de modă? Dintr-o dată, hieroglifele zilelor noastre dezvăluie emoții adevărate, provocând un delir al pop-art-urilor. Cel mai în vogă motto, „Patch me if you can”, face referire la noul trend din industria fashion, aplicații cusute peste orice.

Datorită lui Mickey Mouse, benzilor desenate și emoticoanelor, acum orice pereche de pantofi poate deveni o piesă de artă abstractă, iar denim-ul reprezintă cel mai important „fashion patron” al acestei tendințe.
Folosit drept material exterior pentru sneakers, denim-ul devine fundalul perfect pentru o explozie de imagini  inspirate de Andy Warhol. Celebrul părinte al pop-art-ului a anticipat cele „15 minute de faimă” și totodată caracterul efemer al acestora și al atenției media.Pare aproape ironic că stilul de artă inspirat de el redescoperă faima, un trend care cu siguranță va dura un întreg sezon. Denim-ul este alegerea favorită a designerilor, pentru  pantofii cu toc, peep toes și espadrile, având parte de o transformare modernă, în tendințe.

În colecţia primăvară/vară, „albastrul denim” nu mai este doar un material; robust și extrem de popular îşi face acum loc în noi nuanțe. Așa-numitele „Pasteluri de apă”, completate de aspectul maritim în dungi, sunt ca o gură de aer proaspăt în această colecţie.
Frumusețea pitorească a continentului african oferă o gamă de nuanțe naturale, de la cele pământii (coniac, bej), la cele puternice (portocaliu ars, roşu închis, șofran). La fel de colorate sunt şi modelele inspirate din pop-art, cu aplicaţii în culori ultra-luminoase. Pe de altă parte, există şi modelele monocromatice, pentru care talpa şi baza au aceeaşi culoare. Culorile metalizate, în special culoarea cuprului și argintiu, dau tonul în cazul mocasinilor și al pantofilor cu şiret.

Noile modele metalizate sunt proiectate să strălucească. Denim-ul trece printr-o schimbare, fiind utilizat pentru partea superioră a pantofilor, predominant în modele pentru tineri. Diversele aplicaţii colorate sunt întâlnite la pantofii sport, espadrile sau pantofi cu toc. Pop-art-ul anilor ’90 s-a întors.Alături de modelele din denim, aplicaţiile și tăieturile cu laser, calitățile modelelor de piele Tamaris încercate și testate se regăsesc, în combinaţii cu tălpi flexibile.
Trimiterile la cultura africană sunt revelate de modele de inspiraţie etnică și de tehnicile meșteșugărești tradiționale. Espadrilele au o apariţie importantă, fie în formă originală sau hibrid, cu şireturi sau talpă groasă, alături de elementele tipice din rafie. Pluta, fie că este întâlnită la toc, talpă sau curele, asigură liniștea estetică și formează baza pentru elementele decorative.

Când vine vorba de calitate, în primul rând, Tamaris impresionează mai ales prin tehnologiile sale feel-good, dezvoltate special pentru femei şi utilizate în diferite modele. Modelelor încercate şi testate, cum ar fi Anti-shock sau Touch It li se adaugă branţul moale, similar covoraşului de yoga. Acesta oferă libertate de mişcare şi flexibilitate, contribuind la relaxare şi eliberarea tensiunii din picior.
Calitatea, inovația și tendinţele formează o Colecţie Primăvară-Vară care lasă o mulțime de spațiu pentru creativitate. Atracţiile principale ale colecției sunt la modă și incredibil de versatile. Fiecare femeie va găsi ceea ce îşi doreşte, astfel încât să îşi poată scoate în evidență fiecare parte a personalității cu încredere.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod