7 semne că cel mai bun prieten al tău vrea să-ţi fie iubit

Cel mai bun prieten al tău este prezenţa masculină din viaţa ta care nu te dezamăgeşte niciodată. Poţi să-i spui orice, te ajută să pătrunzi în mintea unui bărbat şi îţi dă sfaturi pe care nu le auzi de la prietenele tale. Relaţia voastră a fost relaxată încă de la început, pentru că aţi putut fi mereu naturali unul faţă de celălalt. Tocmai când erai pe cale să juri că o prietenie nevinovată este posibilă între un bărbat şi o femeie, a încolţit în mintea ta bănuiala că amicul tău special vrea, în secret, să-ţi fie iubit.
De vină pentru acest sentiment al tău este încăpăţânarea naturii de a crea atracţie erotică între oameni. Iar cum bărbaţii sunt mai sensibili la impulsurile reacţiilor chimice "de sub centura", este foarte posibil ca cel mai bun prieten al tău să fi realizat înaintea ta ca s-ar putea naşte o frumoasă poveste de dragoste între voi. Citeşte-i gândurile cu ajutorul următoarelor semne sugestive!

1. Limbajul corporal îl dă de gol

Un prim indiciu important al sentimentelor lui reale reiese din limbajul corporal, pe care nu mulţi oameni sunt capabili să îl controleze perfect. Încearcă să te atingă mereu, chiar dacă o face în zone mai puţin "compromiţătoare" (umeri, genunchi, spate)? Probabil că eşti deja în toate fanteziile lui romantice.

Analizează atent şi modul în care te îmbrăţişează: încearcă să obţină un contact frontal complet cu tine şi te cuprinde cu braţele încolăcite în jurul tău? Aceasta este o îmbrăţişare din dragoste.
Una amicală implică mai mult mimarea contactului fizic, trunchiurile voastre abia atingandu-se.

2. Îşi planifică viaţa în funcţie de tine

Toate lucrurile pe care le face sunt programate de el în funcţie de prezenţa ta în peisaj. Dacă merge la film, concerte, în club sau în excursie, s-a asigurat în prealabil că vei fi şi tu acolo. Întâlnirile voastre pot fi transformate uşor într-un rendez-vous romantic? Vrea să fii iubita lui!

3. Îţi urăşte pretendenţii

Observi că a început să aibă câte un lucru rău de spus la adresa tuturor bărbaţilor care îţi fac avansuri? Îi urăşte pentru că nu poate fi în locul lor, cât se află încă în "zona prieteniei" îm faţa ta.

4.
Se laudă ostentativ cu performanţele lui sexuale


Sigur că prietenia voastră specială implică şi confidenţe intime, însă atunci când pare să exagereze cu privire la performanţele lui sexuale "extraterestre", cu care dă pe spate cel puţin câte o femeie în fiecare săptămână, vrea să te facă geloasă. Ah, şi curioasă de a afla dacă sunt invenţii sau o dulce realitate.

5. Te ocroteşte ca un erou

Te sună foarte des să te întrebe dacă eşti bine, e primul la coada de la farmacie dacă aude că ai răcit şi ai nevoie de pastile sau îţi oferă geaca lui în toiul iernii, chiar dacă afară e ca la Polul Nord? Înţelege-i încercările disperate de a-ţi arăta cât de mult contezi pentru el (nu, nu există chiar atât de mult sacrificiu într-o relaţie simplă de amiciţie)!

6.
Îţi oferă cadouri sentimentale


Bărbaţii nu sunt tocmai maeştri în exteriorizarea sentimentelor, mai ales când se tem să nu piardă o prietenie frumoasă mergând prea departe. Un mod prin care îţi arată, totuşi, ca simte ceva pentru tine, sunt cadourile mai valoroase sentimental, decât material (de exemplu, o cutiuţă de bijuterii care cântă o melodie siropoasă).

7. Ţine cont de părerile tale

I-ai spus că-ţi place cum îi stă în turcoaz, iar acum toata garderoba lui e "invadată" de haine în această culoare? Este modul lui de a încerca să te impresioneze, în cel mai pasional sens cu putinţă.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod