Capatos îl atacă pe Bendeac: "Te transformi într-un gunoi"

Prezentatorul emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1, a intrat în conflict cu Mihai Bendeac, după ce actorul a atacat-o pe Simona Gherghe pentru modul de abordare al subiectului Ioana Tufar.

Prezentatorul emisiunii "Un show păcătos", de la Antena 1, l-a atacat pe Mihai Bendeac, după ce acesta a criticat-o pe Simona Gherghe pentru modul de abordare al subiectului Ioana Tufaru.

În ediţia de luni a emisiunii "Acces direct", realizatorii au prezentat-o pe fiica Andei Călugăreanu în ipostaze indecente, cu ceară în urechi şi mizerie între degetele de la picioare, în timp ce era ironizată de Adriana Bahmuţeanu.
Reacţia lui Mihai Bendeac la adresa Simonei Gherghe a fost: "Simona, mai eşti om?"

Luni, Capatos a intervenit în sprijinul colegei de trust.

El nu a menționat numele lui Mihai Bendeac, dar era evident la cine făcea referire: "Tu, care ieşi şi imiţi personajele pe care noi le aruncăm la gunoi în emisiuni, gen Nikita, gen Fernando de la Caransebeş, ne arăţi pe noi cu degetul. Ca să le imiţi perfect, te transformi şi tu în gunoi, vrând-nevrând."



După reacțiile de dezaprobare provocate de emisiunea Simonei Gherghe, cei de la Antena 1 au dus-o pe fiica Andei Călugăreanu la un salon de cosmetică, unde o angajată s-a ocupat de pedichiura Ioanei Tufar, notează ziarul Click!.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gaby pe 6 Feb 2013, 02:23
    un show de rahat

    adunutii toate scursurile si le promovatii le punetii in platou ca mumile dupa care is : "Vedetele de romania,, imi este scarba ce difuziaza tv!!! atata cautatiii in c***l oamenilor ca mustele

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod