semne ca e barbatul potrivit

6 semne că e bărbatul potrivit pentru tine

Iubirea adevărată nu înseamnă doar să fii acolo pentru celălalt atunci când are nevoie. E nevoie de mult mai mult decât atât pentru a putea spune clar și răspicat: "El e alesul!"
  • 6 semne că e bărbatul potrivit pentru tine


Nu face lucrurile în locul tău


Bărbatul perfect te învață cum să te ridici de jos, în timp ce doar stă și te privește. Vrea să te determine să te descurci pe cont propriu, pentru situațiile în care el nu este acolo. Indiferent unde se află, știi că e în inima ta, te încurajează de la distanță și te întărește. El va fi mereu în urma ta, dar te vrea puternică, luptând cu propriile arme.

Îți înțelege dezechilibrele emoționale


Bărbatul potrivit te înțelege atunci când nu îi poți da o explicație cu privire la ceea ce simți, dar va continua să îți pună întrebări până descoperă ce nu este în regulă cu tine.

De asemenea, va face orice este nevoie pentru ca tu să te simți mai bine. Nu îi este ușor, dar va fi acolo pentru tine și îți va înțelege tulburările hormonale sau stările prin care treci.

Citește și: 5 lucruri pe care aproape toate persoanele infidele le au în comun

Te face să te simți în siguranță


El nu fuge atunci când te vede la pământ. Te face să te simți în siguranță, ca și cum ești o vază spartă pe care el o lipește bucată cu bucată. Nu suportă să te vadă că suferi.
Nu contează pentru el dacă va auzi aceleași lucruri, el va continua să acționeze ca și cum este prima oara când le aude. Și asta doar pentru a te face să te simți mai bine.

Te face să privești altfel viața


Acest om îți colorează viața în nuanțe pe care nu le cunoșteai până acum. Îi place să te vadă veselă și fericită. El insistă întotdeauna să-ți vadă chipul radiind. Bărbatul potrivit te face să descoperi lucruri pe care nu le-ai mai experimentat până acum, în ciuda vârstei sau evenimentelor din trecut.


Nu se simte amenințat de puterea ta


Acestui om îi place să te vadă pe picioarele tale, puternică și fermă. Iar atunci când te dezechilibrezi, va fi acolo să te sprijine. Când cazi, e acolo pentru a-ți trata rănile, dar niciodată pentru a-ți lua locul. Nu profită de căderile tale pentru a se putea simți superior sau pentru a începe să te controleze.

Nu încearcă să-ți fure lumina reflectoarelor


Nu îl deranjează că cei din jur adoră să stea în preajma ta, să râdă la glumele tale și să fie atenți atunci când vorbești.
Dimpotrivă, se simte mândru că te-a ales. Nu te ascunde de prietenii lui, ba chiar va fi bucuros dacă aceștia ar ajunge să te iubească mai mult decât pe el.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod