6 gesturi pe care nu trebuie să le faci, deoarece îţi pot distruge rapid relaţia

Farmecul unei relaţii poate dispărea uneori aproape instaneu atunci când greşeala comisă este destul de gravă. Descoperă cele mai periculoase 6 gesturi pe care nu ar trebui să le faci niciodată dacă vrei să-ţi păstrezi relaţia.
De multe ori, după o despărțire poți identifica exact momentul în care s-a produs o ruptură iremediabilă în relație. Indiferent dacă mai șchioapătă puțin, știi că de fapt s-a încheiat. Ferește-te de acele gesturi grave care pot duce la încheierea rapidă a relației, deoarece partenerul nu le poate ierta în cele mai multe cazuri.

Umilirea în public

Dacă umilești partenerul în public în timpul unei certe, apelezi fără să vrei la unul dintre cele mai eficiente gesturi distructive. Bărbații au nevoie de aprobarea și aprecierea partenerei în cele mai multe relații fericite. Atunci când îl lipsești de asta și îl umilești în public pentru că nu-ți mai poți controla reacțiile, poți distruge pe loc fundația relației. Chiar dacă te iartă temporar, partenerul nu va uita incidentul și acesta poate deveni un factor hotărâtor la despărțire.

Jignirile de natură sexuală

Atacă-i masculinitatea și îl vei răni foarte adânc. Atunci când îi ridiculizezi performanța sexuală sau îl compari cu alți amanți pe care îi declari mai buni, îl îndepărtezi de tine aproape instantaneu. Dacă remarcile tale vizează mai ales mărimea penisului partenerului, riști chiar o despărțire pe loc.

Încercarea de a-i schimba prietenii

Una dintre cele mai mari greșeli ale femeilor este să considere partenerul un proiect care trebuie modificat semnificativ pentru a-ți fi pe plac. Dacă nu îi suporți prietenii sau rudele, nu ai prea multe variante la dispoziție.

Tentativele de a-i schimba prietenii pot fi suficiente la nivel verbal, dar atunci când încerci efectiv să-i îndepărtezi prin tertipuri, riscul de despărțire crește și mai mult.
Îi demonstrezi prin astfel de gesturi că nu îl respecți deloc și că nu ai scrupule când vrei să obții ceva.

Abandonarea în momente dificile

Premiza unei relații chiar și înainte de căsătorie se bazează pe prezumția parteneriatului "la bine și la rău". Dacă îți abandonezi partenerul în momentele dificile, în care este cu adevărat vulnerabil, nu te va ierta.

Este cel mai important să-i fii alături și atunci când un apropiat moare. Nu contează dacă îți spune că se descurcă și că nu are nevoie de tine. Fă un efort pentru a-i fi alături, mai ales dacă decesul îl pune în situația de a se ocupa de o înmormântare.

Întreruperea unei sarcini secrete

Atunci când decizi să faci un avort fără ca partenerul să știe măcar că ai fost însărcinată, poți distruge complet încrederea reciprocă în cuplu. Sigur, problema va apărea doar atunci când partenerul află de modul în care i-ai trădat încrederea.

Poți decide că nu îi vei spune niciodată, dar nu poți controla ce îți iese pe gură dacă ai o urgența medicală și el este alături de tine când te trezești din anestezie generală. Astfel de secrete ies de obicei la iveală într-un fel sau altul, mai ales dacă nu ești singura care îl păstrează.

Infidelitatea cu un apropiat

Trădarea maximă, care distruge cele mai multe relații instanue este infidelitatea cu un prieten sau o rudă.
Te-ar putea ierta după ce l-ai înșelat cu un străin, dar dacă ai făcut sex cu un prieten foarte bun sau chiar cu fratele lui, despărțirea va veni la scurt timp după ce află.
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • roxanel pe 11 Aug 2013, 08:33
  !?

  un escroc sentimental care incearca sa atraga atentia asupra lui provocand mila?

  1
  0

 • silviutza pe 11 Aug 2013, 08:22
  lol

  interesant comentariu. eu am avut un prieten care mi-a spus el ca o are putin mai redusa (de ce ti-ar spune vreodata un tip asa ceva?), dar apoi am aflat si ca in timp ce se intalnea cu mine de fapt traia cu alta mai mare decat el cu vreo 7 ani de vreo 7 ani, intr-un final am ajuns la concluzia ca in cazul lui era vorba de o reducere mare intr-adevar dar la alt organ!

  2
  0

 • Adela pe 11 Aug 2013, 06:43
  Foarte corect

  Trebuie sa recunosc ca am tratat cu superficialitate idea de masculinitate a prietenului meu si m-am lasat prostita de falsa lui sinceritate cand i-am povestit de fostele mele relatii si tot el a insistat jurand ca nici nu se pune problema sa se supere sa vorbesc despre dimensiuni iar cand i-am spus amuzata ca el o avea putin mai redusa , mi-a facut un super scandal apoi m-a parasit. Am avu nevoie de douazeci de sedinte de psihoterapie cu Dna psiholog psihoterapeut Carmen Marginean din Arad . In tot raul e si un bine acum sunt mult mai increzatoare in mine decat eram inainte, am un iubit mult mai bun dar evit sa mai vorbesc despre fostii iar despre masculinitate numai admirativ. Daca sunteti din Arad sau Timisoara va recomand cu caldura psihoterapia la aceasta doamna de exceptie , am fost efectiv devastata cand am ramas singura, o gasiti la www.psihoterapie-arad.ro , eu am avut noroc ca mi-a recomandat-o un foarte bun medic din Arad , prieten de familie cu mama.

  2
  1

 • trapaluk pe 10 Aug 2013, 22:41
  lol

  cred ca madam pitipoanca69 e in continuare "supermagulit" de atentele voastre servicii.lolololol

  1
  0

 • trapaluk pe 10 Aug 2013, 22:36
  lolol

  lolol stiti voi de ce;). agramatul de minelololololool

  1
  0

 • roxanel pe 10 Aug 2013, 15:07
  lolol

  lolololololololololololololololol

  2
  1

 • PINELOPI pe 10 Aug 2013, 13:43
  SUPER

  BUN REPORTAJUL BRAVO!!

  0
  2

 • kiki pe 10 Aug 2013, 09:30
  atentie !

  In afara de partea cu avortul,TOTUL se potriveste si barbatilor, iar faptul ca trebuie tinut cont CU CINE inselam.....spune f mult despre promiscuitatea relatiilor,si in special ale autoarei articolului....

  5
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod