Flirt

5 trucuri pentru ca flirtul să dea cele mai bune rezultate

Dacă îţi place cu adevărat de tipul pe care tocmai l-ai întâlnit, ai putea să aplici aceste trucuri pentru un succes garantat!
Cu siguranţă te întrebi cum să îi arăţi că îl placi, însă fără să îl agasezi sau sperii. Unora le vine foarte natural să flirteze, însă alţii au nevoie de sfaturi pentru a nu da greş.

Iată 5 trucuri testate şi adevărate:

1. Faceţi haz de necaz împreună
Găseşte un lucru mic şi nesimnificativ care vă deranjează pe amândoi. Poate de tabloul din ceainăria unde vă aflaţi, spre exemplu. Să vă distraţi la aceleaşi lucruri te ajută să te apropii de el şi vă face să fiţi o echipă.
Desigur, nu trebuie să devii răutăcioasă şi să întreci limita. Foloseşte simţul umorului discret pentru că acesta ajută la crearea unei conexiuni.

2. Complimentează-i noua cămaşă
Dacă crezi că bărbaţilor nu le plac complimentele, greşeşti. Întreabă-l de unde şi-a luat noua cămaşă. Dacă îţi spune că uneori ar avea nevoie de sfaturi în materie de modă, oferă-te să fii tu cea care i le dă.

3. Profită la maximum de limbajul trupului său
Fă contact vizual autentic şi consistent cu el.
Lasă-l să ştie că eşti atentă la ceea ce spune. Zâmbeşte des la el.

4. Nu îl întrerupe cu o poveste de-a ta mai bună decât a lui
Dacă îţi povesteşte că a mers pe jos până la birou, nu te apuca să spui cum ai făcut şi tu asta şi cât de minunat a fost. Ascultă-l cu adevărat şi pune-i întrebări legate de plimbarea lui sau fă remărci cu privire la ea.

5. Nu aştepta o oră pentru a-i răspunde la mesaj
Nu aştepta prea mult ca să îi trimiţi un mesaj înapoi. Băieţii buni nu vor intra în acel joc în care tu urmezi regulile seducţiei.
Dacă ai impresia că ingnorându-l vei obţine rezultatele dorite, iată ce va gândi el cu adevărat despre asta:
- nu ştii să îţi verifici telefonul
- îţi place să te joci cu el
- nu eşti interesată să îl vezi
- nu ai telefonul cu tine pentru că eşti la sală, într-o întâlnire, la sală sau o altă astfel de scuză.

Scuzele menţionate anterior sunt motive bune pentru ca el să nu creadă că nu i-ai răspuns intenţionat. Dacă nu ştii ce să îi spui, orice e mai bine decât nimic.




 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod