Vocea României: Andreea Olariu, noua Adele. Află-i povestea impresionantă! - VIDEO

Andreea Olariu, o tânără în vârstă de doar 16 ani din Constanţa, care participă la „Vocea României“, i-a uimit pe Smiley, Marius Moga, Loredana Groza şi Horia Brenciu, datorită vocii sale excepţionale.

Tânăra i-a făcut pe toţi cei patru antrenori să întoarcă scaunele spre ea, ba chiar mai mult, Horia Brenciu nu a vrut să-l lase pe Marius Moga să vadă cum arată Andreea, fiindu-i frică de faptul că fata îl va alege pe „micul Mozzart“ ca antrenor.

Povestea Andreei Olariu este una impreionantă, ea participând şi câştigând zeci de concursuri până acum. Cele mai importante premii pe care le-a primit sunt premiul I, împreună cu grupul de copii „Classic Style“, la concursul „SanRemo“, din Italia, în anul 2005, şi trofeul juriului, intitulat „Bravo Bravissimo“, la concursul „Io canto“, tot din Italia, în anul 2010.

Tot în urmă cu doi ani, tânăra din Constanţa era invitată şi la Antena 1, alături de mama ei, care spunea că Andreea are talent de la Dumnezeu, deoarece nimeni din familie nu cântă.

„Când era mică lua spray-ul şi cânta, făcea playback pe muzica trupei Andrea. Italienii ne-au spus că ea poate cânta orice la ce voce are“, a spus Lucia Olariu. Andreea a completat-o pe mama ei, afirmând că îşi doreşte să ajungă o artistă cunoscută, ai cărei părinţi să fie sănătoşi.

Andreea a spus atunci aceste vorbe deoarece mama ei a fost diagnosticată cu cancer şi a trecut printr-o operaţie dificilă.

Cu toate că are doar 16 ani, Andreea Olariu a participat şi la preselecţiile „America's got talent“, dar momentele grele prin care a trecut familia ei nu i-au permis să se prezinte la concurs.
„Îi dedic mamei participarea mea la acest concurs“, a spus fata în culisele emisiunii „Vocea României“.

Andreea a cântat piesa „I surrender“ cu atâta patos şi dedicare, încât Horia Brenciu s-a ridicat de pe scaun şi s-a dus glonţ să-i cunoască familia tinerei. Din această cauză, colegii de platou ai lui Brenciu au spus despre acesta că ar trebui legat cu o cămaşă de forţă, pentru a nu mai încălca regulamentul concursului.

Cu toate că bătălia părea că se va da între Brenciu şi Moga, Andreea Olariu l-a ales ca antrenor pe Smiley, care a ascultat-o cu gura căscată pe durata întregii piese.
„Mi-ar face o deosebită plăcere să te am în echipa mea. Andreea, nu te lăsa intimidată de spectatori, trebuie să fii pusă în valoare cu adevărat şi în timpul acestei emisiuni şi după ce se termină emisiunea“, a spus Smiley. Pledoaria lui a fost urmată de răspunsul Andreei. „Cel pe care îl voi alege este Smiley“, a încheiat tânăra.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

11 Octombrie 2012
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gheorghe mariana pe 4 Nov 2012, 09:20
    andreea olariu:vocea romaniei

    andreea mult succes, fi puternica ca si pana acum ,noi constanteni suntem mandri cu o asa minuatie de copil si suntem alaturi de tine . roxana popescu nepotica mea de la grupul alegria din medgidia eleva domnului bogdan oancea care tea sustinut si la vocea romaniei te iubeste si va fi alaturi de tine in ori ce moment doamne ajuta .

    1
    0

  • RokoRo pe 28 Oct 2012, 10:21
    REACTIE NORMALA

    In ceea ce ii priveste pe antrenori, reactia lor mi s-a parut absolut normala. Brenciu a inebunit de-a binelea, Loredana parca nu mai avea aer. La un moment dat, scuzati expresia, parca se afla in plin orgasm. Smiley a incremenit cu gura cascata, iar Moga, care a mai lucrat cu ea si o cunostea bine, nu cred ca putea emite pretentii sa o aiba in echipa. Sala s-a ridicat si a aplaudat din picioare la scena deschisa, iar eu, sa ma ia naiba daca nu am plans de emotie. :))))

    3
    0

  • RokoRo pe 28 Oct 2012, 10:12
    SUPERVOCEA ROMANIEI

    Trebuie sa fii complet afon sau "megamuzician" (ca Salma) ca sa nu iti dai seama ca fata asta poate bate la voce pe oricare cantareata cu pretentii din Romania. Cine are vreo indoiala, incusiv "marele muzician", sa caute pe YouTube si sa asculte "Sa mori din dragoste ranita", interpretata de Andreea, apoi sa compare cu inerpretarea originala a Angelei Similea.

    3
    0

  • Salma pe 11 Oct 2012, 17:18
    Parerea mea (muzician)

    Are sanse, a cantat de mica la concursuri, o voce bunicica- dar! SA FIM CORECTI- la Vocea Romaniei a cantat de nota 8- a falsat de 3 ori minimum.- clar, la acute si modulatiile (in alta tonalitate muzicala)- nesigure au fost.

    3
    6

  • OF OF pe 11 Oct 2012, 10:24
    mai mai

    Smiley, smiley... pasarea malai VISEAZA!!! :))))))))))))))) PACALICIULE

    2
    3

  • adriana pe 11 Oct 2012, 10:17
    ptr Andreea

    mult succes in cariera Andreea si multa sanatate tie si parintilor tai

    5
    0

  • simika pe 11 Oct 2012, 09:33
    horia exagereaza!

    Eu stiu ca un pic de spectaol la orice emisiune e bine venit, insa Horia exagereaza! Dupa ce l-a ales Andreea pe Smiley ca si mentor, Horia a specificat faptul ca datorita faptului ca Smiley s-a despartit de Laura Cosoi, toate fetele il aleg pe "trag la Smiley". Eu nu contest ca Horia nu ar fi un mentor bun, avand atata experieta in spate...insa ar trebui sa inteleaga ca indiferent de starea civila a lui Smiley, fiecare concurenta, ca despre fete este vorba aici, are dreptul sa aleaga pe orisicare ca mentor. Nu stiu, prea exagereaza si este un pic invidios, zic eu, pe faptul ca foarte multe voci bune au ales sa fie in echipa lui Smiley. Asta e!

    4
    0

  • simika pe 11 Oct 2012, 09:28
    divina

    de curioasa am cautat si alte filmulete cu ea la diferite concursuri de muzica si m-a impresionat foarte mult. E o fata foarte finuta, cu o voce de inger, care a trecut prin multe probleme pe plan familial si care, totusi, merge mai departe cu fruntea sus. Imi place ca are prezenta scenica, mereu eleganta si impune respect inca de la varsta frageda pe care o are. Nu e o pitzi, nu e o ingamfata si talent are cu carul! O iubesc si sper sa castige! Asa fata, orice mamica isi doreste!

    7
    0

  • Marcela pe 11 Oct 2012, 09:14
    Andreea Olariu : Vocea Romaniei

    Este incredibila fata asta, de fiecare data cand o ascult imi dau lacrimile, canta cu atata pasiune, un fenomen, are tot ce-i trebuie sa castige 'Vocea Romaniei' si nu nu numai.....Mult succes Andreea

    12
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod