Vedeta care ţi se potriveşte: Îmbracă-te ca ea

Fotografiile vedetelor de la Hollywood ne dau impresia că superstarurile arată impecabil, că sunt înalte şi suple. Dar chiar dacă nu sunt chiar aşa, prin vestimentaţia aleasă perfect şi pantofii care le pun în valoare, arată ca şi cum ar fi.

De exemplu, ştiai că Jennifer Lopez are 1,65 metri înălţime, Eva Longoria şi Salma Hayek au 1,57 m, iar Shakira 1,55? Cu toate că nu au o înălţime de nivelul fotomodelelor, starurile de la Hollywood reuşesc să arate senzaţional.

Iată din stilul cărei vedete să te inspiri, în funcţie de statură:

1 din 4

Peste 1,50 metri

Mary Kate Olsen, Hayden Panettiere, Nicole Richie, Shakira, Eva Longoria, Fergie şi Alyssa Milano au toate sub 1,60 m. Secretul ţinutelor impecabile pe care le afişează sunt pantofii cu toc. Platformele sunt cele care îţi oferă înălţime şi pot fi adaptate chiar stilul tău zilnic.

De asemenea, rochiile şi fustele scurte, puţin deasupra genunchiului oferă senzaţia de picioare lungi. Hainele strâmte sunt de asemenea ideale pentru tine, mai ales dacă ai o siluetă de invidiat. Eva Longoria este un exemplu tipic pentru o femeie care are sub 1,60 şi care arată senzaţionl.
8 Decembrie 2011
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod