Stim ce au facut asta vara

Cum este prima luna din an, a sosit vremea bilanturilor din orice domeniu. Iti dezvaluim sau, dupa caz, iti reamintim ce au facut vedetele tale preferate in vara lui 2007. Fa o mica trecere in revista a celor mai cunoscute cupluri si a celebritatilor cu actiuni controversate.

Cea mai asteptata casatorie a anului

Oficializarea relatiei dintre Tony Parker si Eva Longoria a avut loc pe 7 iulie 2007, aceasta fiind considerata cea mai asteptata casatorie a anului. Toata primavara presa din intreaga lume a avut ochii atintiti asupra celor doi, circuland tot felul de zvonuri privind casatoria lor. In ciuda acestora, nunta a avut loc fiind cea mai sexy, cea mai glamour si fastuasa.

Casatoria a avut loc in Franta, ceremonia religioasa s-a desfasurat la Paris iar petrecerea la castelul Vaulx-le-Vicomte si a costat peste 200.000 euro. Pe durata evenimentului accesul la castel a fost permnis doar invitatilor, drumurile care duc la el fiind inchise. Revista americana OK! a platit peste 2 milioane de dolari pentru a avea dreptul de exclusivitate asupra fotografiilor de la ceremonie.

Britney in razboi cu Kevin Federline

De cand Britney s-a despartit de Kevin Federline nimic nu mai merge. Cei doi copii au devenit obiectul luptei dintre parinti. Kevin a atacat cu tot felul de fotografii care nu au facut deloc bine carierei cantaretei. Acestora li s-au adaugat faptele ei, o dovada in plus pentru ca mama sa piarda custodia copiilor. Desi Britney a angajat chiar si un detectiv particular, duelul s-a terminat prin castigarea custodiei de catre Kevin.

Kate Moss si Pete Doherty despartiti

Certurile dintre Kate si rocker-ul ei s-au finalizat mai mereu cu impacari si reveniri, Kate introcandu-se la iubitul ei cu promisiunea de a nu-l mai respinge din nou. Dupa ce l-a vazut in bratele tinerei Lindi Hingston, kate s-a hotarat sa puna capat definitiv relatiei cu Pete. Pentru a fi de negasit, ea a mers pana acolo incat si-a schimbat numarul de telefon. Desi un timp s-a crezut ca povestea lor de dragoste este istorie, surse apropiate celor doi au dezvaluit ca Kate i-a declarat lui Pete ca l-a evitat deoarece le-a promis tuturor cunoscutilor sai ca nu vor mai fi impreuna.

Wentworth Miller homosexual?

Victima a propriului succes, Wentworth Miller este cel mai dorit dintre protagonistii din Prison Break. Vara a adus cu sine si zvonurile potrivit carora Wentworth ar fi homosexual. Lucrurile par a se fi lamurit in momentul in care mass-media americana a publicat o fotografie a lui Wentworth Miller impreuna cu Luke MacFarlane.

Lindsay Lohan cantareata si actrita din nou?

Cateva luni bune de zile stirile si barfele despre LiLo au tinut prima pagina a ziarelor de scandal si, ea aflandu-se in topul starurilor in deriva. Totul a inceput in mai cand a produs un accident rutier, fiind prinsa ca a consumat alcool si cocaina. De atunci a multiplicat curele de detoxifiere si a recunoscut ca regreta: "Am inteles ca am pierdut controlul asupra propriei vieti de cand consum droguri si alcool. Vreau sa ma vindec si sa imi refac viata si cariera. Am cerut chiar ajutorul medicilor in acest scop", a declarat ea judecatorului. Dupa sase saptamani de cure de detoxifiere a parasit spitalul, sarbatorind acest eveniment intr-un club de noapte din Las Vegas.

Owen Wilson tentat sa se sinucida

Actorul, in varsta de 39 de ani, a incercat sa isi puna capat zilelor in timp ce se afla singur la vila sa din Santa Monica. El a inghitit o cantitate considerabila de medicamente si si-a taiat chiar venele. Din fericire, fratele sau l-a descoperit la timp pentru a fi salvat. Presa americana a dezvaluit ca ar fi fost dependent de droguri, iar familia sa a confirmat ca este depresiv de cand s-a despartit de Kate Hudson.

Nicole Richie insarcinata

Fiica adoptiva a celebrului cantaret Lionel Richie se inscrie in randul reginelor noptii. Din palmaresul faptelor sale fac parte fosta prietenie cu Paris Hilton si detinerea de heroina. Acuzata ca a condus sub influenta alcoolului si a drogurilor, tanara a ajuns in fata judecatorului. Surpriza: Nicole era insarcinata in cinci luni. Din fericire nu a petrecut decat o ora la puscarie, platind o amenda de 2.048 dolari. Ca in povesti, Joel Madden a venit sa isi recupereze frumoasa de la puscarie si sa o ceara in casatorie inaite de a naste.

Paris Hilton la puscarie

Paris este prezenta peste tot si face de toate: manechin, actrita, cantareata si mai ales petrecareata de prim rang. Atunci cand este vazuta in compania unei personalitati, este imediat banuita ca intentioneaza sa o santajeze. La sfarsitul lui iunie a iesit din puscarie dupa 23 de zile de retinere si a promis ca va fi fata cuminte. Desi nu s-a oprit din petreceri, a inceput sa isi folosesca soferii atunci cand este prea beata pentru a conduce.

Angelina Jolie anorexica?

De cateva luni, cea care a interpretat personajul Lara Crof pierde din kilograme provocand neliniste in randul apropiatilor sai. Fratele sau, James Haven Voight, a afirmat ca actrita refuza sa manance normal de la moartea mamei lor. "Brad este bolnav de neliniste pentru sotia sa si nu stie ce sa mai faca", a declarat un prieten al cuplului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod