Sandra Stoicescu vrea un bebe

Sandra Stoicescu isi doreste neaparat un copil si nu exclude varianta unei adoptii. Deocamdata, insa, medicii i-au recomandat sa nu incerce sa devina mama, din cauza unui vaccin facut pentru plecarea in Bangladesh...
Sandra Stoicescu isi doreste neaparat un copil si nu exclude varianta unei adoptii. Deocamdata, insa, medicii i-au recomandat sa nu incerce sa devina mama, din cauza unui vaccin facut pentru plecarea in Bangladesh, dezvaluie revista Story. Pentru ca are credibilitatea si forta necesara pentru a demara o strangere de fonduri pentru copii din alta tara, UNICEF i-a cerut sprijinul Alessandrei Stoicescu.

"Bangladesh este tara in care 200 de copii sub 5 ani mor in fiecare zi din cauza unei boli banale precum diareea.
Cu un sms de doi euro, la 848, in retelele Vodafone si Orange, putem salva doua vieti. Cu acesti bani cumparam zincul necesar pentru a trata doi copii"
, spune stirista de la Antena 1.  

Prima zi petrecuta acolo a fost, practic, un soc pentru Sandra: "Nimic nu reuseste sa-ti miste sufletul ca privirea unui copil aflat pe patul de spital, vlaguit de boala, abia mai avand puterea sa planga. In spitalele pe care le-am vizitat erau sute de copii suferinzi de diaree... saloanele erau ticsite".


Si-a riscat viata si nu poate ramane insarcinata curand


A plecat constienta ca poate lua un virus care sa-i fie letal. Pentru a preveni o eventuala nenorocire, a inceput din timp tratamentul cu Malorone, impotriva malariei, si a facut mai multe vaccinuri impotriva febrei tifoide si a hepatitei A si inca unul trivalent.

De curand, a implinit 33 de ani si spune ca singurul lucru care ii lipseste in momentul de fata este un copil. "Medicii mi-au recomandat sa astept inca cel putin sase luni, daca nu chiar un an, inainte de a ramane insarcinata.
Asta din cauza tratamentului cu Malarone pe care l-am urmat. Nu exista o certitudine ca ar putea afecta copilul, e mai mult o masura de precautie.

Recunosc ca m-am gandit de cateva ori si la varianta unei adoptii. Chiar acum cand am fost in Bangladesh, un baietel de sapte luni s-a agatat de gatul meu si nu mai voia sa ne despartim. Bunica lui mi-a spus, in gluma, ca ar trebui sa-l iau acasa, in Romania, pentru ca de multa vreme nu l-a mai vazut atat de fericit. Avea, desigur, parinti iubitori si nici nu se punea problema sa il rupem de radacinile sale"
, povesteste Sandra, in revista Story.


Foto: Antena1
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod