România mondenă: Cât de bolnav e designerul Cătălin Botezatu?

Aflat în Turcia, unde filmează pentru emisiunea Next Top Models, Cătălin Botezatu a suferit iar un infarct. Se pare că stilul de viață haotic și-a pus amprenta pe sănătatea lui Bote. Zilele trecute, designerul a suferit un al treilea infarct miocardic și a fost dus de urgență la o clinică din Ankara, unde a stat internat timp de patru zile.

Acesta este al treilea infarct suferit de Bote în ultimii șapte ani, iar medicii l-au avertizat că trebuie să urmeze o intervenție chirurgicală pentru a i se introduce un by-pass, însă acesta a ales să mai amâne operația, sperând că problemele lui se vor rezolva doar cu medicamente.

Mai grav este faptul că designerul a reluat filmările pentru emisiune imediat ce s-a externat și nu a ascultat sfatul medicului de a se odihni. Mai mult, chiar dacă problemele lui medicale au fost descoperite în urmă cu zece ani, Cătălin nu vrea să-și schimbe stilul de viață.

Îi este greu să renunțe la proiectele sale, la călătorii, la filmări.

 

Medicii sunt de părere că Botezatu este un norocos că a reușit să supraviețuiască după mai multe atacuri de cord repetate. "Sincer, nu îmi amintesc să fi avut pacienți care să fi supraviețuit a treia oară unui infarct. Un atac de cord care apare după un altul și încă un altul are șanse foarte mici de supraviețuire, însă prognosticul în astfel de cazuri este influențat și de localizarea și mărimea acestuia, de tratamentul primit.

Dacă este dus la spital în primele ore și este tratat modern, cu trombolitice și i se face coronarografie și angiografie, poate fi salvat", a declarat cardiologul Florin Mitu, șeful Secției de Recuperare Cardiovasculară de la Spitalul din Iași, pentru ziarul Evenimentul Zilei.

Are nevoie de odihnă
"În primul rând, un pacient trebuie să corecteze stilul de viață, să aibă un program de lucru mai puțin agitat, să mănânce sănătos, să nu facă excese, să renunțe la fumat, să facă mai multă mișcare, să slăbească dacă este obez", sunt recomandările specialistului.  Însă, Cătălin susține că nu are timp de odihnă.

"Nu se pune problema de relaxare în timpul înregistrărilor pentru emisiunea de la Antena 1, Next Top Model, pentru că filmăm de la șase dimineața până noaptea târziu", declara, anul trecut, Botezatu.

Designerul a suferit primul infarct miocardic în anul 2001, iar al doilea în anul 2005, când medicii i-au recomandat lui Cătălin un by-pass. Dar vedeta nu a făcut intervenția, pentru că se teme de bisturiu. "Mi-e frică să mă operez. Cu intervenția chirugicală pe inimă nu e de glumă, există riscul de a muri.

Știu că mulți cred că sunt pe moarte, dar nu e deloc așa", declara acesta.

Urmărit de ghinion
Botezatu a mai fost la un pas de moarte și anul trecut, când o cruce masivă din piatră s-a prăbușit la câțiva metri de designer. Nefericitul eveniment s-a petrecut în Grecia, când Cătălin filma pentru o altă ediție a emisiunii Next Top Models.

 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • gigio pe 16 Mai 2014, 18:14
    parerea mea

    Vreau sa te informez ca in 2006 si mie mi au pus 2 stenturi dupa 5 zile de dureri ca nici nu stiam ca am infarct,am stat in sala de operatie 90 de min si dupa 3 luni la control facindu mi coronografia au vazut ca mi s a inchis la loc coronoria stanga,de la stent inspre inima. traiesc si azi ,asa ca nu esti numai tu in situatii de genul. Stai plan ca dk e sa te caute te gaseste...

    0
    0

  • catalin pe 5 Feb 2014, 19:59
    bafta

    decat mult si prost, mai bine putzin si bine:......

    0
    0

  • licia pe 4 Dec 2012, 14:15
    catalin

    Catalin du-te la fiul meu te pune pe picioare.Sanatate!

    1
    0

  • monica pe 4 Dec 2012, 13:59
    botezatu

    mai lasa filmarile la next top models ca si asa nu se uita lumea ,mai bine da bani la copii bolnavi sau batrani decat sa plimbi fufele peste tot

    3
    1

  • ileana pe 4 Dec 2012, 13:56
    viata

    Trebuie sa traiesti viata asa cum iti place dar gindeste-te cit de multe mai poti face daca ai avea si grija de tine.Multa sanatate!

    1
    0

  • Mirela pe 4 Dec 2012, 12:41
    succes

    Oricum fiecare traieste cat trebuie...De aceea, SUCCES CATALINE...

    3
    0

  • Miuta pe 4 Dec 2012, 11:19
    Multa sanatate !

    Nu cred ca are sa renunte la stilul lui de viata........ este simplu, asa simte el ca traieste, ca-i viu. Multa sanatate Cataline ! Si totusi, las-o mai incet...........!

    5
    0

  • COLCERIU LILIANA pe 3 Dec 2012, 23:50
    sanatate si felicitari !!!

    MULTA SANATATE , SI DACA SANTEM IN PRILEJ DE SARBTORI :CRACIUN FERICIT SI LA MULTI ANI !!!! LILIANA CLCERIU / HARGHITA 03.12.2012

    6
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod