Mihaela Radulescu: "Am renuntat la 30 de milioane de euro"

"Vreau sa fac o precizare foarte importanta, pentru ca toata lumea crede ca tot acest razboi e pentru banii lui Elan.
"Vreau sa fac o precizare foarte importanta, pentru ca toata lumea crede ca tot acest razboi e pentru banii lui Elan. Atentie mare, si spun acum pentru ultima oara. Am semnat o hartie in fata notarului cum ca renunt la orice partaj, deci practic am renuntat la 30 de milioane de euro. Si pentru mine e important ca lumea sa inteleaga cu cata usurinta femeia pe care unii o considera materialista a renuntat la jumatate din averea sotului, cum spune legea din Romania, dupa ce am trait 10 ani cu un milionar", a tinut sa precizeze Mihaela Radulescu duminica seara, in Observator.

Inca de saptamana trecuta mai multe publicatii speculasera faptul ca vedeta Antenei 1 a inceput o campanie mediatica impotriva fostului sot din cauza ca acesta din urma nu a vrut sa-i lase nimic, nici macar casa de la Izvorani. Mai mult, afirmatiile Mihaelei (din prima scrisoare publica) conform carora Elan ar fi transferat, saptamana trecuta, conturi si proprietati pe numele unor apropiati, nu a facut decat sa alimenteze acest gen de speculatii.   

In replica, dupa incheierea emisiunii "Duminica in familie", Mihaela Radulescu a tinut sa precizeze foarte clar ca nu o intereseaza banii fostului ei sot, intamplator milionar.
Singurul ei obiectiv este, in acest moment, sa aiba o casa in care sa locuiasca cu fiul sau.

"Nu-mi permit sa cumpar o casa, dar imi permit sa nu ma umilesc"


"Mi-au oferit prietenii casele lor, dar nici asta nu mi se pare o solutie. Nu-mi pot plimba copilul ca pe un copil de circ, dintr-un loc in altul si de fiecare data sa-i explic 'aici e casa ta'. E derutant pentru psihicul lui. Practic nu ma intereseaza nici 30, nici 10, nici 2 milioane, ma intereseaza doar o casa pentru mine si copilul meu. Mi-am facut singura banii, de la 18 ani. E adevarat, in acest moment nu pot sa-mi permit sa-mi cumpar o casa. Dar imi pot permite sa inchiriez una sau sa ma duc la prieteni care-mi ofera casele lor, si-mi pot permite sa nu ma umilesc", a declarat Mihaela Radulescu.

Lucian Mandruta: "Sunt gata sa-l infiez pe Ayan"


Ieri, in emisiunea „Duminica in familie”, Mihaela Radulescu a vorbit si despre interviul pe care Elan Schwartzenberg l-a acordat, vineri, postului Antenei 1.
„Traim intr-o lume urata, insa pacea este mai importanta decat dreptatea, cum spune cineva drag mie", a spus Mihaela.


"Sunt fericita, totusi, ca am langa mine un barbat care ma apara. Este vorba despre colegul meu, Dani Otil, barbatul meu din acest moment. In rest, vreau sa le bat obrazul unor colegi de-ai mei din Antena 1, pentru ca au preferat sa prezinte o poveste fara a-mi cere un drept la replica, au preferat sa se lase cumparati de banii unui milionar. Eu insa voi sta mereu dreapta, ca o femeie singura ce ma aflu, in fata celor care vor sa ma raneasca pe mine si pe copilul meu. Copilul care, la 5 ani, se uita la televizor si isi vede mama calcata in picioare", a declarat Mihaela Radulescu.

"In viata mea e dezordine acum, dar voi face ordine", a incheiat ea.


In replica, Lucian Mandruta, cel care a realizat interviul cu Elan Schwartzenberg, i-a raspuns Mihaelei Radulescu  pe site-ul ziarului Cotidianul.
„Daca e vorba de mine, declar in mod oficial ca sunt gata sa-l infiez pe Ayan, copilul Mihaelei si al lui Elan”, a declarat, in mod surprinzator prezentatorul Antenei 1.



"De fapt, cer oficial custodia copilului! Pentru ca ei, amandoi, mi-au dovedit ca nu sunt in stare sa se poarte ca niste parinti responsabili care sa isi poata creste copilul, fara ca el sa dea mai tarziu peste o colectie de ziare care sa-l faca sa se simta rusinat. Eu am trei copii. Unde mananca trei, mai poate manca unul. Sunt convins ca pot sa-l cresc mai bine, in limitele unor valori morale care, intre altele, nu includ spaga", a explicat Lucian Mandruta.

Mai multe despre acest subiect:

Mihaela Radulescu cercetata pentru furt calificat

Elan Schwartzenberg cere copilul in instanta

A doua scrisoare publica a Mihaelei Radulescu

Comunitatea EVA o sprijina pe Mihaela Radulescu

Cine este Elan Schwartzenberg

Mihaela Radulescu, mama lui Ayan: "Vreau pacea copilului meu" 

16 Martie 2009
 

Comentarii (36)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • maria pe 29 Mar 2009, 20:16
    rusinos

    Nu-mi vine sa cred ce se intimpla cu femeile astea de 'VALOARE' sau cum se tin ele .miar fi rusine sa fiu in locul ei si sa mai apar si la telivizor in fiecare duminica la emisiunea duminica in familie .Ma inteb ia ce stie despre o familie ?? Mi se pare ca nici na auzit de asa ceva .Ar trebui sa se uite in dictionar poatea asa va intelege si i va fi rusine de viata iei .Dar cred ca asa a fost crescuta sinare cum sa ofere mai mult .Pacat ca ajung asemenea exemplare la tv si tinerele noastre le iau ca model Oferiti cele mai rele exemple si ne mai miram ca fetele traiesc ani de zile cu tot felu de batrini cind sint tinere ca sa obtina niste bani si dupa ce se vad bogate isi gasesc copi tineri sa mai dristuga si alte vieti Dar nu stiu cum pot trai asa nu mai au mindria lor de femei cinstita .Sa ii fie rusine si mai pretinde si bani de la fostul sot .rusine Mihaela ar trebui sa ii dai tu ca lai denigrat destul pentru ca copilu tau nu are ce invata nimicde la tine si nu e suficient numai sa il nasti de copil trebue sa te ocpi dar nu ma mir deloc ca esti moldoveanca si asta spune totul

    0
    1

  • val pe 24 Mar 2009, 19:27
    lasati-o in pace

    ..nu imi vine s acred...auziti ...lucian mandruta cere custodia baiatului MIHAELEI...omule vezi-ti de treaba ta ,,NU MAI FII ASA SARITOR...IAR PENTRU MIHAELA...IUBITA NU TREBUIA SA RENUNTI LA NIMIC ...FII LUPTATORE ASA CUM ESTI TU TOT TIMPUL ..

    3
    0

  • o femeie ca multe altele pe 22 Mar 2009, 22:39
    saracuta de ea:(

    Am citit acest comentariu pe un alt site; imi cer scuze autorului ca il postez aici , dar impresia mea este ca ilustreaza perfect situatia in speta. Si la urma urmei, suntem la rubrica divertisment, nu-i asa? citez: "suint conplect indicnata Haoles baoles ma numcs donmisuara Purisanu Rejina domecelata an muncipu Bukres sektoru 5inci pa terenu veran da linga Bulevradu Tudoryca Valdemerescu pinan entresectiea cu Bulevradu 13 sectenvre da profesea sefa lu fanclubu Miaiela Tiganu Radulesu Iosif Kisu Banika Svratanbac Kilotil deci care eo si tuate menbrele dan fanclubu nostu suintem conplect indecnata da ivolutiea la aciast skandal care encolpatu taieat inprejor Svartanbac nu vra sai da tuata avrea lu Diva Miaiela. Deci care no-i v-a avertezam pentu oltima data deci daca an doospatru da uore encolpatu taieat inprejor Svratenbac nui da tuata avera lu Diva Miaiela no-i v-om merje cu Duamna Miaiela la Bruschelxes la Pralamentu Eoropan care deci na vo-m redica fuztele sa aretem fofoluanceli la tuata lomea si care o sa si aroncam cu poradei an gardu la Pralamentu Eoropan care deci si Duamna Miaiela uo sa arunca cu mecutul Ayean. Asea sa na ajuta Dunmezeo hala bronet hal nostu. Duamna Diva Miaiela tineo tuot asea v-a mlutumim ca egzisti! " Acum, abordand o mina serioasa, la urma urmei am putea face o cheta sa-i platim o casuta, doar si ea a ajutat atata lume (nu conteaza ca din banii lui Elan). Cat priveste cele 30 de milioane la care a renuntat de buna voie, aici sunt de acord cu lili. Si chiar daca nu erau in intregime banii lui elan dinaintea casatoriei, ca sa i se cuvina 50%, asa cum afirma, ar trebui sa demonstreze ca a avut acest aport in timpul casatoriei. Pentru cine cunoaste sau a trecut printr-un partaj, stie bine la ce ma refer. La detergent pun si eu bani, poate luam unul mai bun, macar nu iasa izinite. ..chiar daca cresc singura un copil, dintr-un salariu mediu...iar taica-sau nu i-a dat niciodata nici macar o amarata de pensie alimentara..tot am reusit sa cumpar o casa, e adevarat, cu sacrificii, in rate, dar avem o casa. Cum e posibil ca femeia asta sa afirme ca nu are bani de casa?

    0
    2

  • Ada pe 22 Mar 2009, 20:35
    Despre subiect

    O femeie care trece printr-un divort nu poate sa fie decat foarte afectata.Partea asta o intelege oricine. Si-a pierdut echilibrul, acest lucru fiind dovedit de nevoia ei de a epata, de ,,amorul" dovedit prin media fata de Dani ori ,,iesirile" cu aceste scrisori.Lucrurile aste nu sunt firesti pentru o femeie in regula, echilibrata, puternica. Urmarind insa putinele declaratii ale lui Elan, incepem sa intelegem. Femeia a pierdut. Elan e un barbat adevarat. Am fost oarecum surprinsa sa remarc un barbat care-mi place pur si simplu, din toate punctele de vedere. N-am fost o fana a ei vreodata, dar pe alocuri, barbatii ei mi-au atras atentia, ultimul, cu siguranta. Crede-ma, e greu sa traiesti in urma unui barbat adevarat. Eu am reusit dupa un timp si nu doar atat.Sunt o independenta responsabila de viata mea si a copilului meu, m-am redescoperit, am cautat in mine surse inca neexplorate in viata de cuplu si cel mai important lucru: am obtinut incredea in mine si implicit respectul celor din jur. Am grija ca in jurul meu si al copilului sa am oameni de calitate care provin dintr-o ,,selectie naturala".Eu nu m-am simtit prea confortabil in prezenta unui ,,pusti "pentru care eram femeia perfecta, desi arata mai bine ca Dani, el avand varsta lui iar eu a Mihaelei. Dupa Elan,( asa cum am invatat eu sa vad un barbat), va fi greu, dar ai rabdare! Fruntea sus, redefineste-te si continua! In timp, lucrurile se asaza!

    2
    0

  • Dan pe 19 Mar 2009, 08:28
    Mihaela

    Dragelor,de ce judecati o problema daca nu stiti despre ce e vorba in propozitie decat din ceea ce scrie presa.???Ok Mihaela e vinovata dupa parerea mea ca face atata tam ,tam prin presa si la televizor etalandusi problemele ei ca si cand ar fi si ale noastre.Oare cate femei nu au asemenea probleme ,insa n-au cum sa vina la televizor si sa -si problemele in public???? Ca o mama decenta si care vrea binele copilului ei,ar fi trebuit sa rezolve totul fara sa faca mare valva prin presa si la televizor.Insa ceea ce la altii ni se pare lipsa de educatie ca vin la anumite emisiuni de se cearta ,la ea ni se pare ca e ok.De ce??Nu are casa??? Waw cati nu fac imprumuturi la banci pentru o gaesoniera sau un apartament si au salariile mici?? Ea are un salariu mai mult decat rezonabil,asa ca ...sunt sigur ca poate sa-si permita un apartament. Si draga Mihaela daca ti-ai permis sa-ti expui viata in public,atunci asuma-ti si criticile nu numai laudele.

    0
    2

  • Miriam pe 18 Mar 2009, 13:56
    Senzational, in direct, in reluare

    Dincolo de nuantarile pe care judecatorii de pe aceasta pagina si-au acordat dreptul sa le comenteze si, inevitabil, sa isi exprime verdictul, vreau sa va pun in vedere tuturor, jurnalistilor, avocatilor, oamenilor, tuturor celor care isi etaleaza diletantismul din lipsa de ocupatie si verticalitatea cu demnitatea unor farisei, urmatoarele: 1. Incontestabil, Mihaela Radulescu, este o persoana publica, castigandu-si acest statut prin munca. Referindu-ma aici la oamenii marginiti de telecomanda, care nu prea stiu ce presupune sa zambesti frumos si sa zici niste vorbe coerernte pe la T.V., trebuie sa stiti ca, pentru amuzamentul dvs., pentru rezultatul asta facil ce se numeste "prestatia Mihaelei Radulescu in calitate de jurnalist" trebuie MUNCA, prieteni! Trebuie nervi, compromisul de a-ti lasa cateodata viata persoanala pe locul doi, si MUNCA DE JURNALIST pentru care unii fac si scoala, se numeste FACULTATEA DE JURNALISM, pentru cei mai tineri, pentru cei care au prins meseria bine din mers, tot la fel. 2. Statutul de persoana publica vine la pachet cu meseria de jurnalist de televiziune, meserie la care multe dintre voi, "doamnelor", ravniti in taina si pentru care ati renunta chiar si la cutia cu bomboane de ciocolata asupra careia va permiteti luxul sa va napustiti foarte des. Aspectul placut pe care il infatiseaza Mihaela e si muncit si asta nu inseamna ca trebuie sa o desfiinteze cineva manat de frustrari sau nereusite personale. 3. Situatia conjugala pe care a avut norocul/ghinionul sa o traiasca nu este decat intamplatoare, asa cum bine a stiut sa puncteze in ceea ce s-a numit "a doua scrisoare deschisa". Asa ceva mi se poate intampla mie, ei si foarte probabil si dumneavoastra. Faptul ca asta a devenit publica e, din nou, intamplarea venita din faptul ca are ca protagonista o persoana publica. Sunt consternata cand incerc sa gasesc raspunsul la intrebarea 'cum as fi reactionat daca mi s-ar fi intamplat mie, mie, care nu ma aflu in vizorul publicului si care nu am puterea sa las macar un ecou asupra dreptatii ce mi s-ar cuveni?!" Desigur ca cei mai puritani dintre noi s-ar grabi sa raspunda ca nu ar fi ajuns ei niciodata intr-o situatie similara dar i-as intreba pe ei, daca au capacitatea intelectuala si afectiva sa raspunda, cu ce vieti imaculate defileaza? 4. Totul se rezuma la Dani Otil. Acum, sesnzational, dezvaluire extraordinara, in premiera, in direct, Dani e de vina! :))) Da, Mihaela a inceput sa piarda teren din pricina mentalitatii nedezvoltate a vociferantilor cu glasul cel mai strident (fiindca refuz ca o astfel de gandire e caracteristica societatii romanesti contemporane). Vezi Doamne, are un iubit mai tanar si haideti frustratilor sa ne coalizam impotriva ei fiindca e pe undeva imorala femeia! Asta e substratul "scandalului", asta l-a enervat si pe elanul Swrtzensomething, ca femeia a zis gata, nu-mi mai convine, schimbam placa. Ei si?! A dat in cap? A dansat pe mese ca nulitatile astea care ma zgarie pe retina la fiecare click?! A demonstrat ca nu stie sa conjuge verbul a fi sau ca se culca mereu in recyclebin-ul jurnalistilor cu materialele ei?! Eu zic NU si asta e numai raspunsul unor fapte concrete, fara nuantari, ca ala a zis nu stiu ce, ca ala crede nu stiu ce bazaconii despre Raduleasca. Si ca sa lamurim si oamenii care se prind mai greu, povestea cu nu am bani sa-mi iau o casa voia sa insemne ca nu are bani sa-si ia o casa asa cum l-a obisnuit pe Ayan, cu teren de joaca si whatever, asta nu inseamna ca e o ipocrita si nici ca isi supune copilul la chinuri ca nu il muta acum intr-o garsoniera semidecomandata la care, e adevarat, multi ar visa. Cu totii ne facem evaluari inainte sa ne luam un casetofon sau un telefon, cu atat mai mult o casa. Si uite ca, pe masura ce scriu, imi dau seama ca dau apa la moara telenovelistilor si ca am ajuns sa justific eu ceea ce nu are nevoie de justificare. Eu zic sa punem in balanta asa, ca pentru copiii nostri de mai tarziu, a cui vrem sa fie Romania? A unor milionari influenti, cu scolile facute la trei la leu si doi degeaba si care scapa justitiei in ultima clipa sau a unor persoane (femei/barbati, intamplator e vorba despre o femeie aici) care au muncit ani de zile sa ajunga la un statut respectabil si sa aiba bani astfel incat sa isi permita se gandeasca de doua ori ce fel de casa sa-si cumpere, unor persoane care nu au fost puse sub acuzare niciodata, a caror activitate a fost mereu transparenta, a unor persoane care sunt mai curajoase ca o infanterie si care merg in mijlocul unui razboi pentru un crez profesional, lasandu-si acasa machiajul si picioarele pe seama carora multi pun succesul profesional? A cui? Raspunsul meu, pentru cei care nu au intuit ironia, este cel de-al doilea. As vrea sa fac, pe sfarsit, educatie juridica a diletantilor avocati care s-au lansat in tot felul de verdicte (pentru cine a avut rabdare sa citeasca, poate chiar pentru Ea, personajul principal de asta data, ca la sfarsitul lecturii sa poata zambi frumos, a liniste macar pentru azi, desi imi doresc sa nu intre pe site sa citeasca multe dintre tampeniile manelistice de mai sus). Domnilor Care ar fi Trebuit sa Faceti Facultate Ca Lumea (asta fiindca imi e mie jena sa va numesc “colegi”), cum se poate sa vorbiti de infractiunea de talharie cand talharia este o infractiune mixta ce presupune "furtul savarsit prin intrebuintare de violente", furtul fiind definit, in sensul legii penale, ca sustragerea unor bunuri cu scopul de a le insusi?????????!!!!!!!!!!! Va las sa meditati asupra spetei si cand va intoarceti cu lectiile facute, cu Codul Penal citit, poate va dati seama de situatia penibila in care singuri v-ati pus. In sfarsit, se pare ca Mihaela face loc si cabotinilor sa-si etaleze elucubratiile pe la T.V., prin presa scrisa, asa ca eu cred ca in nerusinat de mica lor constiinta ii multumesc cu totii femeii acesteia.

    2
    0

  • Miriam pe 18 Mar 2009, 13:54
    Alo, se aude?!

    Redactia Eva, "se aude" si ceva despre comentariul meu?! Ca l-am postat ieri si refuz sa cred ca s-a pierdut in eter!

    1
    0

  • diana pe 18 Mar 2009, 09:12
    trebuie sa ne crezi tare prosti Mihaela

    Subscriu la ce a spus GEO, in plus vreau sa intreb pe toate cele care au sarit cu gura aiurea fara sa gandeasca ce spun. Citeam un articol cu ceva timp in urma cum ca Mihaela are geanta in valoare de 10000 euro, nu spun asta din invidie, spun doar referitor la ceea ce a declarat ea: ca nu si permite o casa, poate un palat dar un apartament.......Este o minciuna atat de fatisa ca prin asta ne ia de prosti. Mi se face rau cand vad cum cad unii in plasa fara sa gandeasca nici pic, noroc ca nu toti sunt asa.. Oameni buni Mihaela nu este nici saraca nici lovita de soarta! Ea este cea care l a umilit pe sotul ei combinandu se cu un oarecare, nu conteaza persoana, dar va intrebati ce educatie si exemplu ofera copilului ei dupa care tipa atat??? Sigur, are dreptul la viata dar de ce s a maritat atunci? de ce nu a stat libera sa se afiseze cu cine vrea. Adica stai cu un om 10 ani, ii faci un copil si dintr o data e ultimul om, nu mai este bun de nimic, mai sa fie. Atitudinea ei este cea de la origine, mahalagioaica a fost si asa ramane, indiferent cate operatii estetice isi face caracterul nu se schimba niciodata. NU MAI POZA IN VICTIMA CA NU TE CREDE NIMENI! Nu am nimic cu nimeni dar nu suport sa fiu luata de fraiera, Mihaela, faci niste afirmatii cu care iti tai singura craca de sub picioare, nu se potrivesc cu realitatea. Ii doresc mult succes d-lui Elan, dintre cei doi el este mai potrivit pentru a avea grija de copil.

    0
    2

  • pisi pe 18 Mar 2009, 09:07
    Mihaela Radulescu "Am renuntat la

    Cine ne da dreptul sa o judecam ? Pai, atunci cand te dai in barci cum se da ea pe toate drumurile, ce vreti sa facem ? Ne dam si noi cu parerea! Si uneori iti vine asa cu sufocare cand te uiti la circul penibil pe care-l face! La minciunile, la victimizarea, la acuzele, la tot ansamblul de circarii pe care le practica. Mi se face greata! Bine a zis cine a zis ca nici cafeaua de dimineata nu mai merge atunci cand auzi de Raduleasca si de ce a facut sau a zis ea. Nico zi fara Raduleasca, nicio zi fara o cana zdravana de zeama de varza! Sau daca nu va place dati-o pe lamai!

    0
    2

  • mister pe 17 Mar 2009, 21:06
    prea multa atentie

    Draga Mihaela, nu uita ca ai dat o palma nasilor care te-au botezat in religia ortodoxa si prin ei intregului neam romanesc atunci cand ai trecut la religia mozaica. Asta nu a fost de ajuns pentru tine. A trebuit sa declari si acele rautati mari impotriva bisericii neamului tau. Eu unul nu am sa te mai bag in seama. E plina lumea de defranate, semidocte si prefacute. Sper sa-ti revii si sa-ti cresti copilul ca un bun iudeu daca ca un bun crestin nu poti. Dumnezeu sa-ti dea duhul pocaintei si intoarcerii. Dumnezeu sa te ierte!

    0
    2

  • aalliinnaaaaa pe 17 Mar 2009, 20:57
    fara comentarii

    sunt doar una din persoanele care sa decis sa renunte la contul acestei reviste datorita acestor porcarii articole.

    0
    1

  • aniblondy pe 17 Mar 2009, 20:46
    au scazut preturile la apartamente

    ...draga Mihaela, fa-ti un credit si ia-ti macar o garsoniera sa ai liniste cu copilul tau, daca vinzi una din masini, ai si bani de avans.

    0
    2

  • mara pe 17 Mar 2009, 18:30
    am impresia k a dat cioara din mana pe vrabia de pe gard

    N-as fi renuntat la atatea pentru Dani.

    0
    2

  • Miruna pe 17 Mar 2009, 17:30
    Saraca fata bogata

    Mihaela Radulescu nu isi permite sa-si cumpere o casa?? :-) Femeia asta chiar nu are simtul ridicolului. Saracele neveste de milionari, prin ce trebuie sa treaca ele in cazul unui divort...nu mai bine de mamele nevoiase, ele nu au astfel de probleme... Ce ma intristeaza e faptul ca unele femei se identifica cu aceasta persoana egoista si megalomana, care pe de o parte spune ca nu mai poate de dragul copilului si pe de alta nu se sfieste sa isi ridice fustele in cap in public, in mod repetat...o femeie care se bate in piept pentru "sacrificiile" pe care le face - vezi statul la hotel - cand sunt mame care renunta la propria viata pentru a oferi copilului un trai decent... Sunt de acord cu Mandruta, mi-e mila de un copil cu astfel de parinti...

    0
    2

  • alina pe 17 Mar 2009, 17:09
    tot mihaela...

    Imi place si nu trebuie sa o judecam pentru ce face sau pentru ce a facut. Numai ea stie...Iar daca a hotarat sa puna punct tot ea stie de ce...Noi judecam de afara si poate ca si noi simtim sa facem asta uneori dar nu avem curajul. Nu trebuie sa te lege pe viata atunci cand ai un copil de un barbat care nu merita...Poate ca nu a meritat-o niciunul pana acum...Si haide sa ne vedem noi de ale noastre ca se descurca ei si fara parerile noastre!

    2
    0

  • motanel pe 17 Mar 2009, 15:50
    Rautate...

    De ce sunteti rele?Nu v-a cerut casa,masa,nimic.Si-a spus doar oful.Ca mama,e greu sa te lupti cu asemenea probleme,sa stii ca vrea sa-ti fie luat copilul de langa tine si asta numai ca sa-i demonstreze ca el (Elan) e mai puternic.Intr-adevar,cu bani faci orice in ziua de azi ,iti cumperi chiar si mama daca e nevoie(din pacate).

    2
    0

  • elena pe 17 Mar 2009, 15:01
    nu aveti niciun drept!!!

    Cine va da voua dreptul sa criticati niste oameni asa de parca voi sunteti cei mai corecti de pe lume??? Si-apoi cine dracu este Elan asta? Un milionar care invarte femeile cum vrea numai ca o face pe ascuns spre deosebire de Mihaela care si-a pus viata in palma tuturor! Si care-i baiul pana la urma? Ei se cearta si, probabil ca tot ei vor gasi calea cea mai buna pentru cresterea copilului. Si daca Mihaela este cu Danii care este baiul? Sunteti invidioase cucoanelor ca are langa ea un barbat mai tanar??? Spre deosebire de voi care nu stiti altceva decat sa stati la cratita si sa va prefaceti ca barbatii vostri nu va inseala. Voi v-ati gasit sa judecati? RUSINEEE SA VA FIE!

    1
    0

  • lili pe 17 Mar 2009, 14:50
    Pentru Jewellwd68

    Presa n-ar avea subiect daca ea nu l-ar da pe tava.Si incepusem sa o apreciez mai ales dupa ce devenise mama. Dar o mamaaa... adevarata....nu face ce a facut ea. Clar

    0
    1

  • lili pe 17 Mar 2009, 14:44
    N-are!!!!

    Mai daca mai zice odata ca e singura.....voi nu vedeti ce minte? Cum adica e singura? Nu e cu Daniiiii????? Bine ca n-are casa... Ma lasii mi-e sila.. O sa intru pe forum la antena 1 si o sa solicit sa o scoata de la Duminica din familie. S-o schimbe. Nu e buna de astfel de emisiune. Ca e singura. N-are familie....n-are casa... un adevarat exemplu .. dar bine ca spala rufe in public. E harnica. Ii cumpar si eu o punga de dero poate le termina odata.

    0
    1

  • jewelled68 pe 17 Mar 2009, 13:18
    De ce sunt mereu judecate femeile cand decid sa puna capat unei relatii !

    Norocul presei ca are subiect de senzatie din viata unui om. Nu exista respect pentru durerea unei persoane, mai ales daca exista si un copil. Hienele sunt blande in comparatie cu mojicia presei. Mihaela Radulescu este o femeie care sufera din cauza suferintei copilasului ei. Rusine ca nu stiti sa apreciati puterea acestei femei.

    2
    0

  • Kiki pe 17 Mar 2009, 12:30
    Lasa-ne!!!

    Mai lasa-ne dracului odata, ca nici cafeaua de dimineata nu mai merge, ce sa mai zic de digestie! Ne-ai intoxicat cu tigania asta a ta de viata si tot nu te mai saturi. Du-te, femeie, in lumea ta - aia care pute si lasa oamenii sa respire aer ozonat (cat o mai fi!) nu dejectiile vietii tale imbacsite.

    0
    2

  • Alina pe 17 Mar 2009, 12:27
    Paine si circ

    Hai sa fim seriosi.. Numai cand spui "Mihaela Radulescu" toti stiu despre cine e vorba. Dupa ani in sir in televiziune cu sute de aparitii si cu cateva emisiuni moderate chiar de ea, acu are tupeu` sa vina si sa spuna ca n-are bani sa-si ia o casa? Penibil. Plus ca in minutul asta,dupa picajul liber in care a tot fost piata imobiliara, preturile la case si apartamente sunt mai mult decat atractive. Chiar si asa, ea are tupeul sa afirme ca nu-si permite. Sincer, eu propun sa ne vedem fiecare de ale noastre, ca aici nu e decat "paine si circ"..pardon.. DOAR circ.

    0
    2

  • nicoleta pe 17 Mar 2009, 12:15
    pt meche

    de cate ori a divortat te intrebi????????????cati barbati a avut? de ce n-a ramas cu niciunul,are o problema psihologica...sa se caute draga ca imbolnaveste si copilul cu isteriile ei acum cere casa?????????

    0
    2

  • Mecke pe 17 Mar 2009, 12:01
    Lucian Mandruta...patetic

    Patetic...e singura caracterizare pe care o merita... Mama Dolores sau cine esti? De unde si pana unde atata implicare? Te sponsorizeaza si pe tine D-nul Elan? Daca iti pasa atat de mult de copii vezi k sunt o gramada de Orfelinate in tara , unde mii de suflete asteapta sa fie luate intr-un camin. Asa ca lasa parsivitatea ....te-ai simtit cu musca pe caciula cumva? Si doamnelor...daca Mihaela s-a despartit de doi barbati pana acum , asta nu inseamna ca are vreo problema...poti sa te desparti si de zece daca nu esti compatibil cu persoana de langa tine? Dar sa nu uitam cine a inceput acest razboi si sa nu uitam ca acela a fost Elan...se vede cat de mult iubeste copilul...bine ca va uitati numai la Mihaela..si inca un lucru ...Mihaela a divortat pentru ca a avut curaj sa o faca. Nu ca alte femei care stau si inghit batjocora de dragul copiilor (cel putin asa cred ele ) pentru ca oricum numai raul copilului il castigi crescandu-l intr-un astfel de mediu......

    2
    0

  • Adina pe 17 Mar 2009, 11:20
    Proasta sau mincinoasa?

    Cum dna Mihaela Radulescu nu ai bani sa-ti cumperi o casa? Vrei sa puna poporul mana de la mana sa-ti iei si tu un apartament cu 2 camere? Pai pt ce ai trait si tu pana la varsta asta si te-ai dat atata in stamba pe la n'spe televiziuni, ai muncit pe nasturi pana acum? Eh mama voastra de bagaboande...vrei sa-ti dea exemplu o femeie de rand cum se strang bani de casa? Ah..si circul chiar e singura ta placere?

    0
    2

  • nicoleta pe 17 Mar 2009, 10:52
    pt simona

    simona fii tare ,nu te pierde cu firea,e parerea fiecaruia pe forum, ea este o persoana publica ce se expune cu problemele ei de diva...si cand te gandesti pt. cine te superi asa????????

    0
    2

  • simona pe 17 Mar 2009, 10:40
    imi pare rau

    aproape imi pare rau ca exista posibilitatea postarii unor comentarii din partea celor care citesc articolele. pentru ca am senzatia ca suntem ingrozitor de ticalosi! ne permitem sa judecam si sa aruncam cu scarnavii in cineva fara macar sa citim ce spune, fara macar sa analizam un pic situatia, cu minima decenta. cate femei colcaind de ura nejustificata, cata micime, cata rautate! nu o sa mai repet experienta asta a citirii comentariilor de la cititori, pentru ca imi zduncina inca roza speranta intr-o lume nitelus mai buna...

    2
    0

  • Maria 2 pe 17 Mar 2009, 10:36
    Pt. Mihaela

    Conform legii daca cele 30 de mil. la care "ai renuntat " erau ai sotului , inainte de a se fii casatorit , nu aveai cum sa-i iei; bunurile , banii ce apartin sotului dinaintea casatoriei sunt numai ai lui, nu ai nici un drept ! Ai uitat sa specifici asta ; doar pt. a te victimiza si pt. a a arata lumii ce " marinimoasa esti ! Daca nu ai bani de casa, strangi( in loc sa porti copilul pe drumuri si sa platesi chirii sau cam. de hotel cu 800 Eur.) stai la parinti ! Daca vrei linistea copilului tau , nu-l mai face de ras prin comportamentul tau ! Lasa-l sa aiba copilarie !

    0
    2

  • anisoara pe 17 Mar 2009, 10:18
    prea lacoma

    ai renuntat la 30 de miloane de euro pentru ca tise pare ca primesti prea putin esti perversa imi pare rau ca esti esti in centru atentie nu meritiam sa pierdem timpul cu tine

    0
    2

  • MARIA pe 17 Mar 2009, 10:05
    MIHAELA RADULESCU

    DRAGA MIHAELA, DACA INTRADEVAR TE PREOCUPA LINISTEA FIULUI TAU,STATEAI CUMINTE LINGA UNUL DIN CEI CITIVA SOTI PE CARE I-AI AVUT.NU POT SA CRED CA NICI UNUL NU A FOST BUN. TU TI-AI ANALIZAT DEFECTELE? SINCER CHIAR ESTI ATIT DE PERFECTA SI NICI UN SOT NU S-A PUTUT RIDICA LA NIVELUL STANDARDELOR TALE?

    0
    2

  • nicoleta pe 17 Mar 2009, 09:54
    da ,si...

    cine te-a pus, ai vrut razboi mediatic ,asta ai, ai vrut sa pozezi in victima... dar esti penibila, eu zic sa-ti mai vezi de copil mai lasa aparitiile la duminica in familie NU ESTI UN EXEMPLU, CE FAMILIE OFERI TU? DAR AM UITAT ,CE POTI FACE TU ???CE CALIFICARE AI DAC TE DAU ASTIA AFARA??? asta da problema

    0
    2

  • geo pe 17 Mar 2009, 09:53
    Mihaela Radulescu "Am renuntat la 30...

    Mai multe "doamne" pe aici! N-asi fi crezut ca atatea femei sar la gatul Mihaelei si o pun la zid. Personal tind sa-i tin parte lui Elan. Oricat ar fi el (Elan) de vocal, parca nu e atat de mahalagiu si le cam puncteaza. Le cam demonstreaza. Mi-era draga Mihaela pentru istetimea ei, pentru ca o consideram o luptatoare, luptatoare pentru drepturile "omului". M-a dezamagit profund. De-o saptamana citesc in fiecare zi despre ea, ce a facut, ce a zis ce replici da, cum se cearta cu toata lumea, chiar si cu Mandruta (si nu vad de ce. Acum ce trebuie sa faca cele 3 antene? ) Cu spume la gura Mihaela nu va castiga custodia copilului. Cu atitudinea ei, cu viata dezordonata si aiurea pe care o duce, nu va castiga nimic. Dar cand la mijloc e viata si educatia fiului sau cu siguranta ca Elan va lua atitudine si se vor gasi multi, chiar foarte multi sa-i tina parte. Copilul trebuie sa creasca intr-un mediu care sa-i asigure o educatie pe masura. Traiul cu mama lui nu-i ofera un exemplu demn de urmat. O fi Mihaela cum o fi, dar daca-si pune ambitia cu propriul fiu pe care-l tine drept moneda de schimb, mai bine ca baiatul sa fie incredintat tatalui. Cel putin nu va trai o viata in santaj, prin hoteluri, in garsonierele amantilor mamei, din ce in ce mai tineri pesemne. Nu-i vorba de a o judeca. E vorba de viata unui copil, de traumele pe care le poate avea, de carente educationale si de multe altele. Stiu ca duduile isterice vor sari ca Mihaela e libera sa faca ce vrea , ca-i viata ei etc., etc. Am sa va dau o veste proasta "doamnelor" NU mai e viata ei. Are un copil care trebuie crescut si educat, pentru care trebuie sa fie un exemplu demn de urmat. Aici nu-i vorba nici de bani , nici de pensie, nu-i vorba decat de un suflet! Daca ea se foloseste de copil asa cum se pare, sariti in ajutorul ei si faceti circ. Si toti cei de proasta calitate care ii spun : Bravo Mihaela! Da-i 'nainte cu tupeu, cum spunea de mult Boschito. Femeia asta trebuie sa inteleaga ca nu poate avea si bani si copil (pe care sa-l tarasca prin toate garsonierele si hotelurile in care-si face ambitia sa locuiasca) si amant cu care sa se afiseze ostentativ ca sa vedem noi "ca cine e ea" si cat de puternica si cat de apreciata de o liota de femei frustrate (cam multisoare, Doamne mare ti-e gradina!) Lasati justitia sa judece si sa stabileasca dreptul fiecaruia. Pana atunci cred ca s-a mediatizat destul un lucru atat de minor, banal si absolut fara nicio semnificatie pentru noi.

    0
    2

  • adriana pe 17 Mar 2009, 08:42
    prostie

    Limitati-va doar la a da o parere personala si fara a jigni pe toata lumea si mai ales nu vorbiti in numele tuturor. Fiecare sa-si vada barna din ochi. Sa vorbeasca de demnitate doar cei care o au.

    1
    0

  • Rodica pe 17 Mar 2009, 08:37
    Mihaela Tiganu

    Draga Mihaela daca tu spui ca se uita la TV copilul tau de ce te dai atat in spectacol????? Oare mai tarziu nu o sa te judece pentru circul asta ieftin pe care-l faci??? Ne-ai dat dovada ca esti de-a noastra ,o femeie simpla care se cearta ca la usa cortului cu sotul ei pentru a demonstra ca el a inselat mai mult decat ea.Hai sa fim serioase nu esti cu nimic mai prejos decat mine,o femeie simpla.Pardon si eu am trecut printr-un divort insa totul a decurs normal si fara a ne improsca cu noroi.Uneori noi ,oamenii simpli,care va invidiem pentru viata voastra suntem mai decenti si avem mult mai mult bun simt ca voi.Sincer imi placeai ,insa acum mi-am dat seama ca incerci sa te autodezvinovatesti,ceea ce inseamna ca te simti vinovata.Iar in ce priveste barbatul din viata ta cred ca este o simpla marioneta pentru tine.

    0
    2

  • manuela pe 17 Mar 2009, 08:10
    DIVERTISMENT, de acord rubrica unde aparscrisorile M.R. dar nu ne prea amuza ...

    Am promis, pardon am anuntat "oublic" de parca ar interesa ca ma voi dezabona... numai ca am fost foarte ocupata s-am uitat, numa' bine ca azi sa gasesc prostia asta... nimic nu ma mai poate orpi acum sa iert revista EVA care insista sa promoveze o povestioara suburbana. Ca dna. Mihaela Radulescu debiteaza numai sabloane si platitudini de femeie singura si ranita, da' cu noul barbat alaturi ... nu ne mira si nu ne intereseaza, dar ca o publicatie cu o redactie formata din 2-3 pers. sa decida sa ne intoxice cu porcarioara asta, banunindu-ne cam la acelasti nivel de CULTURA SI INTELIGENTA CU AUTOAREA SCRISORILOR, deja ma revolta... SUNTETI INCONSTIENTI... Sabina Nicolae sper sa mai aud de tine sa vad cam cum vei evolua TU CA OM DE PRESA! Cu bine, PS. ..."Adevaratele Eve" ma tot face oricum pt ca acum chiar nu mai am cum sa citesc :) deci nu ma poate afecta nici macar cat pana acum, adica DELOC.

    0
    1

  • Mihai Ionescu pe 17 Mar 2009, 02:07
    Bine zis virgile!

    Sabinutzo, tu esti usor lenta la cap de scrii prostii de astea. Chiar nu te dce memeaca sa vezi ca fata e doar inca o boarfa care sufera de lipsa de reclama? Nene da sunteti cu totii dureros de prosti daca puneti botu la asa snoave. Ce naiba acu oricare va trimite un pupic de pe varful buzelor merita sa il pupati la propriu in C...r? Unde naiba va e deminitatea...sa inteleg ca intreaga noastra natiune e dusa sau altfel de ce naiba cititi prostii de astea si va uitati la emisiuni pentru intarziati mintali?

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod