Declaratie oficiala Anda Adam - Catalin Tira

Anda Adam: “Sunt nevoită să apelez pentru prima dată la un comunicat de presă care tratează viața mea personală, motivul principal fiind neadevărurile apărute în Mass media în ultima perioadă, informații false și atitudini dureroase.
Anda Adam: “Sunt nevoită să apelez pentru prima dată la un comunicat de presă care tratează viața mea personală, motivul principal fiind neadevărurile apărute în Mass media în ultima perioadă, informații false și atitudini dureroase.
Relația mea cu Cătălin Tira ține strict de intimitatea mea, iar dacă aceasta reprezintă, prin absurd, o informație de interes public, atunci am rugămintea ca ceea ce se scrie să fie bazat pe adevăr, nu pe invenții sau pe declarații ale unor terți.
Este cunoscut, cred, faptul că mi-am construit cariera pe forțe proprii fără să mă afirm pe spatele unor relații cu diverși bărbați mai mult sau mai puțin celebri! Am avut relații de lungă durată pe care nu le-am expus în presă într-un mod abuziv.
Poate acesta este motivul pentru care s-au croșetat multe minciuni în jurul vieții mele private.
95% din ceea ce s-a scris în ultimele trei luni despre mine și presupusele mele relații amoroase sunt neadevăruri. Nu am oferit declarații și nu am povestit nimănui despre relația mea cu CătălinTira, nu am vorbit cu presa nici telefonic, nici pe mail pe seama acestui subiect.
De când l-am cunoscut pe Cătălin am ieșit o singură dată la masă într-un loc civilizat, de calitate. Prin urmare nu am mes în cluburi, baruri, pizzerii de lângă Dragonul Roșu sau alte localuri despre care s-a speculat în presă.
Nu fumez, nu beau și știu foarte bine ce înseamnă să faci sport de performanță deoarece am crescut într-o familie de sportivi, tatăl meu fiind fost antrenor de înot al echipei Steaua.
Subliniez aceste lucruri pentru că am observat că sunt transformată de unii și alții într-o influență negativă asupra carierei lui Cătălin.
Îl susțin moral, îl ambiționez în ceea ce trebuie să facă.
Am maturitatea de a cunoaște ce înseamnă viitorul profesional al unui individ. Am muncit și am crescut pe propriile forțe încă din perioada adolescenței și știu cât de important este să fii focusat pe ceea ce ai de îndeplinit.  
Revenind la cele scrise în presă în mod eronat, nu am declarat niciodată că am fost la Roma, că am locuit în apartamentul lui de acolo și nici că la Roma am cunoscut-o pe mama lui. În plus, consider lipsită de acuratețe diferența de vârstă dintre cea a mamei lui și a mea, nefiind de 13 ani, așa cum s-a scris, ci de 20.  
Cât despre fotografia în care apărem amândoi sărutându-ne, publicată în presă, ea a fost, probabil, trimisă de unii apropiați care au văzut-o la profilul contului lui de whatsapp messenger.
Ultimul lucru pe care l-as face este de a apărea în compania lui Cătălin și de a stârni o serie de articole care nu fac altceva decât să ne afecteze liniștea intimă.
O relație personală trebuie să rămână personală, indiferent că îi apaține unui om cunoscut public sau nu.
Atît timp cât eu nu doresc să vorbesc despre acest subiect, înseamnă că ce apare în presă poate fi cu ușurință alterat.
Vă rog să îmi respectați intimitatea! Am dreptul să mă bucur de momentele frumoase din viața mea fără a le împartăși în mod public. Sunt multe alte subiecte, cu adevărat de interes public, de scris în țara aceasta! Vă muțumesc!”
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod