Cum arată casa din Malibu pe care Anthony Hopkins o vinde cu 11,5 milioane de dolari

Starul în vârstă de 82 de ani a scos la vânzare casa pe care o deține pe malul oceanului, în Malibu. În 2018, aceasta a scăpat neatinsă de un incendiu care a devastat zona și i-a mistuit vila vecinului.

În urmă cu 15 luni, flăcările au fost la pas să-i distrugă lui Anthony Hopkins casa impozantă din Malibu. Incendiul Woolsey a făcut ravagii în zonă și a trecut pe lângă imobilul actorului.

Hopkins și-a pus acum în vânzare casa în stil Cape Cod, mizând pe panorama splendidă a oceanului pentru a prețul pe care îl cere - 11,5 milioane de dolari, anunță Fox Business.

Cu o suprafață de 380 de metri pătrați, proprietatea starului a fost construită în 1958 și are cinci dormitoare și cinci băi, precum și o casă de oaspeți cu un dormitor și o baie.

Dacă reușește să o dea la prețul cerut, Hopkins va face un profit frumos: el a cumpărat-o în 2001 cu 3,8 milioane de dolari.

El o vinde acum pentru că vrea să stea mai aproape de centrul Los Angelesului, relatează sursa citată.

Orientată spre Pacific, vila oferă priveliști de vis din fiecare încăpere, inclusiv din baia principală cu saună. Casa are două șeminee, unul în living, celălalt în dormitorul principal.

Printre dotări se mai numără o piscină acoperită, spa, o piscină exterioară acoperită și o grădină cu copaci maturi. Cabana a fost folosită de Anthony Hopkins pe post de cameră de artă, scrie The Wall Street Journal.

Una dintre camere are ferestre mari, din tavan până în podea, care oferă nu doar o priveliște minunată a oceanului, ci lasă la vedere și cerul.

Bucătăria are numeroase spații de depozitare, cu dulapuri din lemn. Există aici și un colț din care poate fi admirat Pacificul, unde poți lua micul dejun și unde ușile în stil franțuzesc lasă aerul proaspăt să pătrundă.



Casa are podea din lemn masiv și ferestre largi, precum și o scară în formă de spirală.

Livingul are o fereastră mare în stil franțuzesc folosită ca ușă pentru accesul din spate. Podeaua din lemn masiv are un ton de culoare mai închis și un șemineu din piatră albă cu accent din lemn, perfect pentru nopțile din Malibu.

Baia principală are o cabină de duș modern și, desigur, și de aici poate fi admirat oceanul.

De asemenea, există un garaj spațios pentru două mașini.

Casa se vinde prin intermediul agenției imobiliare Santiago Arana of The Agency.

 

Incendiul care a fost la un pas să-i facă scrum casa lui Hopkins a izbucnit pe 8 noiembrie 2018 în Woolsey Canyon, de pe o proprietate a companiei Boeing din Munții Santa Susana și a afectat o suprafață de 392 de kilometri pătrați, distrugând 1.643 de structuri. Trei persoane și-au pierdut atunci viața.



Curenții din Santa Ana au împins focul spre sud și au pârjolit studiouri de film, ferme și vilele mai multor celebrități. Printre cei care și-au pierdut casele atunci s-au numărat Liam Hemsworth, Miley Cyrus, Gerard Butler, Neil Young, Kim Basinger, Robin Thicke și Camille Grammer.

Mai multe imagini aeriene au surprins atunci modul incredibil în care casa actorului a scăpat aproape "milimetric" de flăcările puternice.

În schimb, proprietatea vecinului a ars complet.

Deși tot ce se afla în jurul casei lui Anthony Hopkins s-a făcut scrum, proprietatea lui a rămas neatinsă. La fel de norocos a fost Pierce Brosnan - casa lui de pe plaja din Malibu, în valoare de 3,5 milioane de dolari, a scăpat neatinsă de flăcări.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod