Ce colectioneaza vedetele?

Colectionari... domestici


Nu toate vedetele se "arunca" sa colectioneze papusi de portelan sau ceasuri de firma. Unele dintre ele sunt cuminti si se rezuma la obiecte de lenjerie intima, cani sau servetele.

Oana Zavoranu, spre exemplu, are peste 150 de sutiene. Vedeta prefera lenjeria intima de la Victoria's Secret, toate din gama pink, din bumbac, sport. Cristina Rus iubeste gentile, pantofii si curelele. Ca sa-ti dai seama cat de mare este colectia ei, pot sa-ti spun ca numai cea de curele ajunge lejer la 60 de bucati.

Chiar daca este, dupa cum spun apropiatii, cel mai zgarcit dintre zgarciti, Dan Negru are o colectie impresionanta de placi de vinil.
Vedeta tv a reusit sa stranga pana acum peste 2700 de astfel de piese, dintre care pot aminti nume ca The Beatles, U2, Robbie Williams, Semnal M sau AC/DC.

Ioana Maria Moldovan, prezentatoarea Povestirilor de la Acasa, colectioneaza servetele. 70 dintre acestea le-a primit de la o profesoara din Arges pe care nu o cunostea, dar care, auzind de pasiunea vedetei, s-a oferit sa adauge noi piese in colectia sa.

Paula Herlo si Cosmin Stan sunt alte vedete care colectioneaza cate ceva. Daca Paula strange magneti de frigider din toata lumea, Cosmin prefera canile.
Indragostita de mare si de soare, Mama Zina, asa cum o stim multi dintre noi, iubeste costumele de baie. De-a lungul timpului a achizitionat atat de multe, incat poate sa spuna ca are o colectie.

Colectionari... originali


Te-ai gandit vreodata sa colectionezi... bautura? Daca nu tu, atunci a facut-o Ovidiu Purdea Somes, cantaret de muzica populara. Pentru fiecare grad militar obtinut, solistul umple cateo damigeana de 50 de litri de rachie. Pana acum are 300 de litri de bautura, iar pe fiecare damigeana a pus cateo eticheta: "medicament", "horinca tare buna" sau "tezaur national".
Si, ca titlurile sa nu se simta "singure", le-a mai adaugat si cateo strofa din folclor, versuri care prezinta binefacerile respectivei licori.

Ultimul, dar nu cel din urma, este este Nea Beni. El colectioneaza... papuci de casa. Pentru fiecare camera din locuinta sa, artistul are o alta pereche de astfel de incaltari. Cele 100 de perechi pe care le-a strans pana acum, isi stiu perfect destinatia: unii sunt pentru bucatarie, altii pentru dormitor, iar altii il asteapta la intrarea in sufragerie.

Ei, ce parere ai despre colectiile vedetelor noastre? Tu din ce categorie faci parte. Te invit sa ne povestesti cate ceva despre colectiile tale.

24 Aprilie 2009
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • roxi pe 1 Iun 2009, 17:04
    bunica

    nu aveti nimic di ce cauta lumea santeti degeaba!!!!!

    0
    1

  • Deea pe 27 Apr 2009, 12:24
    ups!

    Masti venetiene, imi cer scuze!

    1
    0

  • Deea pe 27 Apr 2009, 12:22
    colectii

    Dragut! Mastile vieneze imi par foarte interesante. Eu colectionez servetele de 9 ani, am peste 700. Sunt foarte frumoase si nu as renunta la ele. :)

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod