Ani de liceu: Cum arăta Andreea Esca pe vremea când dădea Bacalaureatul

Perioada "de foc" a examenului de Bacalaureat i-a trezit amintiri frumoase vedetei de la Pro TV. Ea a publicat miercuri o fotografie din timpul liceului, iar poza a făcut senzaţie pe Facebook.
Perioada "de foc" a examenului de Bacalaureat i-a trezit amintiri frumoase vedetei de la Pro TV. Ea a publicat miercuri o fotografie din timpul liceului, iar poza a făcut senzaţie pe Facebook.
 
Imaginea a fost realizată în urmă cu mai bine de 20 de ani, pe vremea când Andreea Esca era elevă la liceul Gheorghe Lazăr din Bucureşti, iar ştirista apare alături de doi colegi, îmbrăcată în uniformă şi zâmbitoare.

"A început Bacalaureatul! Am trecut şi noi prin asta, vă mai amintiţi? Eu mi-am amintit, chiar şi o poezie a colegului meu de liceu, Bogdan O Popescu...", a scris prezentatoarea pe site-ul de socializare.

"Am despărţit frumuseţea ta în vocale -
Pe un rând era viaţa,
Aceea cu coatele goale.
O vorbă era cu mine, despărţită în pripă
Şi ce-a mai rămas din cuvântul de ţiglă -
Trupul tău care ţipă
Cuvânt dintr-o singură silabă, a mea
Care e nu, care e da", este poezia colegului Andreei, care a impresionat-o pe vedeta TV.

Reacţia fanilor a venit imediat, relatează Cancan.ro. "Pari neschimbată", i-au transmis cei  mai mulţi, imaginea adunând peste 1.500 de like-uri până la miezul zilei.

Andreea Esca şi-a obişnuit fanii cu postările sale pe Facebook.
Vedeta şi-a creat pagina pe reţeaua de socializare în iulie anul trecut, iar de atunci a reuşit să-şi ţină aproape admiratorii, oferindu-le fotografii interesante. 
 
 

Recent, vedeta Pro TV a publicat o imagine cu fiica sa, Alexia, în vârstă de 13 ani, dar şi câteva instantanee dintr-o vacanţă relaxantă în Grecia.
 
 


 




Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iunie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod