Andreea Raicu, nerabdatoare sa inceapa Megastar 3

Ai avut timp de vacanta? Unde ai fost?


Mi-am petrecut o lunga perioada din aceasta vara in Franta, pe Coasta de Azur, impreuna cu mama. A fost prima mea vacanta alaturi de ea dupa multa vreme si, pentru ca amandoua am trecut printr-o perioada grea, am simtit nevoia sa ne reculegem si sa ne remontam departe de casa, alaturi de prieteni foarte dragi, pe care i-am simtit in jurul nostru ca pe o adevarata familie. Am calatorit mult pe litoralul frantuzesc, am vizitat localitatile minunate de pe coasta, niste locuri cu adevarat idilice, in care ne-am relaxat si ne-am incarcat bateriile.

Cum te refaci dupa o pasa proasta?


In primul rand, niciodata nu traiesc din amintiri sau pareri de rau si incerc sa accept lucrurile, sa le inteleg si sa le traiesc asumandu-mi-le. Cred ca nimic din ceea ce ni se intampla nu e, totusi, intamplator. De fiecare data cand lasi ceva in urma, fie ca e vorba despre un om drag, un lucru la care ai tinut, un loc unde te-ai simtit bine, altceva nou te asteapta.

In ciuda faptului ca in primul moment simti ca esti lipsit de orizont, in realitate ti se deschid noi optiuni, noi drumuri.

Desigur, sunt momente peste care nu am putut trece pur si simplu, care mi-au lasat goluri adanci in suflet, mai ales pentru ca au fost legate de familie, dar gandul ca o am alaturi pe mama si pe prietenii mei extraordinari este intotdeauna reconfortant, imi da incredere si speranta.

Ce planuri ai in plan personal?


Sper ca in curand sa ma mut in casa mea si sa-mi petrec acolo sarbatorile. Ar fi cel mai frumos cadou sa-i am alaturi pe toti cei dragi mie, sa ne bucuram impreuna de acest loc pe care mi l-am dorit enorm si unde sigur ma voi simti renascuta.

Dar profesional?


Sunt implicata in mai multe proiecte, faptul ca nu am aparut "pe sticla" nu a insemnat ca in tot acest timp n-am avut o agenda foarte ocupata. Deocamdata nu s-au finalizat, asa ca prefer sa vorbesc despre noile mele proiecte atunci cand vor capata o forma definitiva, pentru ca sunt superstitioasa si intotdeauna am avut impresia ca nu vor iesi bine daca povestesc inainte.


Interviu furnizat de revista Oblique TV

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mary_mariana pe 3 Nov 2008, 21:22
    mmmmmmmm

    Dar ce e cu i-a cà nu avea asa buzele de mari e cumva injectatà în buze ????

    0
    0

  • ella pe 27 Oct 2008, 23:07
    ihhhh

    ma exaspereaza reclama asta la tchibo pt ca nu pot citi articolul!!! pai e normal asa ceva dc eu NU vreau sa intru pe respectivul site, dc ii dau CLOSE reclama sa-mi ocupe in continuare introducerea in articolul pe care VREAU sa-l citesc??? cineva sa faca ceva in acest sens!!! sunt iritata

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod