Tribute Fest Day ’01 – Festivalul verii la Otopeni!

Pe 28 iunie orașul Otopeni va găzdui unul din cele mai inedite evenimente din ultimii ani în țara noastră. Un concept extrem de apreciat și intens mediatizat în întreaga lume ajunge în sfârșit și în România!
Tribute Fest Day este un eveniment dedicat în primul rând fanilor muzicii de calitate. Ideea a plecat în urmă cu câțiva ani de la un grup de oameni pasionați, muzicieni de excepție ce și-au dorit să ofere un tribut “greilor” industriei muzicale internaționale. Asta, dar și să aducă muzica lor mai aproape de toți fanii ce și-ar dori să le asculte live piesele și să trăiască sentimentul unui concert live de mare amploare.
 
De aici și numele de “tribute bands”. Iar de atunci, acest concept s-a transformat într-o adevărată mișcare muzicală, în Europa și Australia existând anual festivaluri și concursuri cu această temă.
Numărul participanților crește de la an la an, uneori concertele formațiilor tribut fiind la fel de așteptate precum cele ale formațiilor originale. Acolo unde oamenii nu au avut posibilitatea de a-și vedea live idolii, cererea pentru astfel de concerte este de-a dreptul uriașă…
 
Vestea bună este că a venit în sfârșit și rândul țării noastre! Inițiativa aparține orașului Otopeni, care va găzdui anul acesta 3 din cele mai bune formații tribut ale lumii. Iar aici ne referim inclusiv la trupele pe care le reprezintă.
 
Muse by “Muse Italian Connection”, Coldplay by “Daylight” și U2 by “Zen Garden” vor urca succesiv pe scena amplasată în Piața Primăriei din orașul Otopeni.
Trei trupe de renume vor recrea concertele ce le-au aduse celebritatea celor de la Muse, Coldplay sau U2. Pe 28 iunie, în Piața Primăriei din Otopeni, începând cu ora 19:00. Accesul este liber.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod