Teatru pentru copii: “Pinocchio” – baietelul nazdravan vine in premiera la Cinema Patria!

-11 mai, ora 11:00 –
Exista oare vreun prichindel aflat in grupele mari la gradinita sau in clasele primare la scoala care nu a auzit de Pinocchio? Suntem siguri ca nu! Si tocmai pentru simpaticul baietel de lemn este atat de iubit, Art Nation Media si Mercada Communication va invita la premiera piesei de teatru Pinocchio, reprezentatie ce va avea loc la in central capitalei, la Cinema Patria.

Sustinuta de renumitul Teatru Municipal Ariel din Ramnicu Valcea, piesa de teatru va avea loc sambata, 11 mai, la ora 11.00, si va oferi celor mici, dar si parintilor cu suflet de copil, o experienta de basm.

Cu o distributie exceptionala, formata din nu mai putin de 12 actori profesionisti, si in regia Cameliei Constantin, spectacolul va impresiona prin décorul magnific , plin de culoare, si o atmosfera vesela,  care ii va purta pe tinerii spectatori in lumea frumoaselor aventuri ale papusii de lemn cu nas nazdravan.
O piesa interactiva, plina de muzica si umor, la care piticii se vor amuza copios si in urma careia vor desprinde cele mai frumoase invataminte, extrem de necesare unei dezvoltari armonioase in societate. Va asteptam asadar, cu mic, cu mare - copii, parinti, bunici si dascali, pentru a savura cu mintea si sufletul una dintre cele mai educative povesti ale copilariei, Pinocchio, pusa maiestuos in scena de artisti talentati.

Pretul biletului este de 25 de lei. Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum si in locatiile BILETOO: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd.
Magheru nr 12-14), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1 si online prin www.iabilet.rowww.bestmusic.ro/bilete, www.biletoo.ro, www.blt.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod