TARGUL DE PRODUSE SI MESTESUGARII “PRIVESTE HOREZU - PLACEREA DE A TRAI”

Editia a-II-a, 26-28 octombrie 2012 - Bucuresti

Evenimentul va reuni peste 100 de organizatii ce promoveaza traditiile din Depresiunea Horezu. Ele vor aduce in Capitala celebra ceramica de Horezu, gastronomia specifica locului si arta populara . Vor fi 3 zile pline de demonstratii de olarit, de traditii populare, de dans, cantec si voie buna, va fi ca o excursie a intregului Bucuresti in una dintre cele mai pline de istorie si de frumos regiuni din Romania. Pe langa standurile expozitionale, programul targului va cuprinde in fiecare zi de la ora 17 concerte de muzica populara si etno cu nume sonore din industria muzicala.
 
Program:

Vineri, 26 octombrie - orele 17:30.

Deschiderea oficiala a Targului - urmata de vizitarea standurilor de produse si mestesuguri si un program artistic prezentat de ansambluri si interpreti din Depresiunea Horezu,urmat de la 21:30 de un concert de muzica populara sustinut de catre Mariana Ionescu Capitanescu.   

Sambata, 27 octombrie, intre orele 09:30 - 22:30, targ deschis vizitatorilor si cumparatorilor, concursuri si demonstratii de olarit, ateliere interactive pentru copii si adulti, degustari de produse, cantece si jocuri oltenesti si multe alte surprize.
De la 19:30 - un program artistic prezentat de ansambluri si interpreti din Depresiunea Horezu,urmat de la 21:30 de un concert de muzica etno sustinut de catre formatia Ro-Mania.

Duminica, 28 octombrie, intre orele 09:30 - 22:30, targ deschis vizitatorilor si cumparatorilor, concursuri si demonstratii de olarit, ateliere interactive pentru copii si adulti, degustari de produse, cantece si jocuri oltenesti si multe alte surprize.De la 19:30 - un program artistic prezentat de ansambluri si interpreti din Depresiunea Horezu, evenimentul incheindu-se cu un concert de muzica populara de la orele 21:30 al actritei Anca Sigartau impreuna cu Taraful Vasile Parachiv.
Gazdele dumneavoastra pe parcursul celor trei zile vor fi Roxana Iliescu si 1Q Sapro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod