Tania Budi si Andrei Iordache parteneri la un eveniment de frumusete

Tania Budi, Andrei Iordache si celebrul make up artist Maria Pauna au fost ieri gazdele evenimentului de lansare in Romania a Itaco International Cosmetic Division, eveniment de 5 stele adresat specialistilor in domeniul beauty si mass media.
Tania s-a lasat machiata in cele mai noi tendinte de catre Maria Pauna cu Colour 2, cea mai noua senzatie in domeniul make-up-ului international si a purtat, pentru prima data in Romania bijurteriile adezive de par Kamyx Bodygraph, bijuterii folosite adesea in prezentarile Dior, Kenzo si Celine, hipoalergenice, rezistente la apa, refolosibile.
 
"Am avut o dimineata perfecta, mi-am baut cafeaua in compania unori oameni care-mi plac, mi-au pus bijuterii in par (nici nu stiam pana astazi ca exista asa ceva), m-a facut Maria frumoasa de la prima ora, as vrea ca toate diminetile mele de luni sa inceapa asa", a declarat prezentatoarea tv.
 
 
 
In timp ce Tania se rasfata, Andrei Iordache, partenerul ei de eveniment s-a lasat epilat pe fata cu Dectro Cosmetic Aesthetic Device, numarul 1 mondial in doamneiul epilarii definitive.
"Se stie ca modelele masculine au aceasta problema dat fiind ca nu sunt acceptate in show-urile de moda fara sa fie epilate pe corp. Sunt zone sensibile, care se irita, nu mi-as indeparta categoric tot parul de pe corp pentru ca mi se pare masculin, si-mi place, dar sunt zone unde mi-as dori sa scap de el definitiv".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod