Tabăra Sportivă Procter&Gamble își redeschide porțile în perioada 29 iulie–4 august

P&G, ca parte a campaniei „Mulţumesc, mamă!” lansata anul trecut, isi mentine promisiunea de a sustine dezvoltarea tinerilor prin sport, prin organizarea de evenimente educaţionale si sportive, menite să încurajeze mamele să-şi ghideze copiii către o viaţă mai bună prin sport.
Nevoia unei astfel de iniţiative a fost confirmată şi de sondajul realizat pentru P&G în decembrie 2011 care arata  că aproape jumătate dintre copiii din România nu practicau activităţi sportive, în timp ce gradul de implicare al copiilor în astfel de activităţi organizate în afara orelor de educaţie fizică era de doar 14%. Aceste data au fost reconfirmate si de cel de-al doilea studiu realizat la inceputul acestui an.

Având în vedere că o mare parte din tinerii implicaţi în activităţi sportive în afara şcolii sunt încurajaţi de părinţi şi de prieteni, conform acelorasi studii,  P&G a decis să se implice în acţiuni de promovare şi comunicare a beneficiilor sportului, prin evenimente dedicate copiilor, sportivilor şi mamelor acestora.

Vara aceasta, în perioada 29 iulie–4 august, Tabăra Sportivă Procter&Gamble își deschide din nou porțile pentru copii! Timp de o săptămână, ei vor fi inițiați în tainele sportului de către  sportivi români și vor învăța că dezvoltarea sănătoasă se face prin sport.
În cadrul taberei ce va avea loc la Complexul Olimpic “Sydney 2000” din Izvorani, copiii vor avea ocazia să deprindă cele mai importante valori olimpice: prietenia, respectul și solidaritatea.

Totodată, cei mici vor avea ocazia să îi cunoască și pe unii dintre membrii formației LaLa Band, care  li se vor alatura în tabără, pentru ca aceștia să aibă o experiență cât mai distractivă și interactivă.

Pentru a putea obține un loc în tabăra sportivă,  cei care doresc trebuie să participe la promoția realizată de către P&G,  pana la data de 30 iunie.
Prin achiziționarea produselor de top pe care P&G le comercializeaza in Romania - în orice variantă de ambalaj sau cantitate - aceștia își pot înscrie copiii în competiția pentru un loc în Tabăra sportivă P&G.  

In cadrul ediției din 2012, 100 de copii au luat parte la activități sportive, au descoperit valorile olimpice și s-au distrat alături de membrii LaLa Band.

Pentru a vedea imagini din prima ediție a taberei accesați http://www.youtube.com/watch?v=-JrL5KJ15sI.
Pentru cele mai noi știri despre campanie și mecanismul promoției, accesați www.facebook.com/Procter & Gamble Romania.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod