Superba Geanina Ilieş, de la Oscar, direct pe stadion! Iată prin ce transformări stilistice a trecut vedeta în doar câteva ore!

Geanina Ilieş a trecut ieri prin trei transformări stilistice majore. Frumoasa prezentatoare a ştirilor de la GSP TV a intrat într-o cursă contracronometru trebuind să participe la mai multe evenimente importante care necesitau un alt cod vestimentar. Astfel se face că după-amiază, bruneta a apărut la pupitrul ştirilor purtând sacou gri. Ţinuta tip office a fost apoi schimbată cu o vestimentaţie glam, în ton cu petrecerea dedicată premiilor Oscar ce a avut loc într-un cunoscut local din Bucureşti.

Pentru acest eveniment, Geanina şi-a transformat look-ul optând pentru o rochie de catifea vişinie Balizza, pe care a accesorizat-o cu cercei superbi Giulia Nahmany, clutch şi pantofi de lac Christian Louboutin. Apariţia frumoasei vedete la petrecerea de Oscar, alături de colega ei, Octavia Geamănu, a fost memorabilă, atrăgând complimente din partea invitaţilor care au apreciat eleganţa lor desăvârşită.



Geanina a fost nevoită să petreacă doar o jumătate de oră la renumitul eveniment întrucât, începând cu orele 21, a trebuit să fie prezentă pe Arena Naţională, la meciul Steaua-Ajax Amsterdam.

Bruneta şi-a schimbat cu această ocazie, din nou, look-ul, despletindu-şi părul şi purtând o jacheta din piele cu blană naturală, în ton cu atmofera dinamică de pe stadion.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod