Show de peste 10 milioane de dolari pentru turneul lui Kylie

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Show de peste 10 milioane de dolari pentru turneul lui Kylie

Astazi, 6 mai, Kylie va da startul noului ei turneu european, "KylieX2008", cu un concert pe care il va sustine la Paris. In cadrul acestui turneu, artista va canta pentru prima data in tari precum Grecia, Ungaria, Bulgaria, Turcia, Luxemburg, Rusia, Letonia si Spania, iar pe 17 mai, Kylie va ajunge si in Romania, unde va concerta pe Stadionul Cotroceni din Bucuresti.

Cu un spectacol a carui punere in scena se ridica la costuri de productie ce depasesc 10 milioane de dolari, "KylieX2008" se anunta cel mai mare si mai costisitor turneu al artistei, eclipsandu-l pe cel sustinut in 2002 pentru promovarea albumului "Fever".
Renumita pentru aparitiile live extravagante, Kylie nu se dezminte nici de data aceasta si pregateste o serie de show-ri incendiare: cel putin 7 tinute special create de designerul francez Jean Paul Gaultier, un band live si o fanfara, 14 dansatori, 4 acrobati, ecrane uriase de proiectie, jocuri de lumini si elemente grafice spectaculoase.

Inainte de startul turneului, Kylie a primit din partea guvernului francez cea mai inalta distinctie acordata in domeniul artelor in aceasta tara: titlul de Cavaler al Ordinului Artelor si Literelor (Chevalier dans L'ordre des Arts et Lettres) pentru intreaga sa activitate muzicala.

"Sunt foarte onorata sa primesc acest premiu! Cultura franceza m-a influentat foarte mult de-a lungul timpului si voi avea intotdeauna un mare respect pentru arta si poporul francez" a declarat artista.
Aceasta distinctie se acorda de doua ori pe an artistilor sau scriitorilor care au influentat in mod semnificativ cultura franceza si, in general, viata artistica a lumii.
Printre cei care au mai fost decorati cu acest titlul se numara: Jude Law, Bob Dylan, David Bowie, Ella Fitzgerald si Uma Thurman.

Biletele pentru concertul pe care Kylie il va sustine la Bucuresti pe 17 mai sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, precum si online, pe www.myticket.ro, putand fi achizitionate la diferite categorii de pret: 70, 95, 130, 200, respectiv 400 lei.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • puica munteanu pe 7 Mai 2008, 14:34
    sfat compatibilitate

    Buna ziua, as dori sa imi dati un sfat privind compatibilitatea mea cu un barbat din aceeasi zodie dupa harta noastra astrala. Data nasterii:eu 7 mart 1947 el 11 mart. 1945.Va multumesc anticipat, si astept o veste pe mail.Puica.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod