Romantica devine Film Café din 1 decembrie

Chello Central Europe anunță schimbarea postului de televiziune Romantica în Film Café, începând cu 1 decembrie. Noua identitate a canalului aduce cu sine un conținut calitativ de programe, adresat unui public variat.

“Suntem fericiți că după rebranding-ul de succes al canalelor de filme din Ungaria, postul Romantica din România a fost și el reînnoit. Această schimbare ne va ajuta să creștem Film Café, adăugând un conținut nou, de calitate, alături de seriile de emisiuni deja existente.

Suntem încrezători că odată cu această transformare vom încânta telespectatorii actuali și vom reuși să lărgim audiența”, declară Levente Málnay, CEO Chello Central Europe.

Film Café reprezintă o combinaţie de filme, seriale, emisiuni şi telenovele ce constituie divertisment de cea mai bună calitate. Programele se adresează în special femeilor cu vârste cuprinse între 25 și 59 de ani.

Telespectatorii vor avea posibilitatea să evadeze din cotidian cu ajutorul celor mai bune selecţii de filme, moderne şi clasice.
Din programul Film Café, aceștia vor putea urmări săptămânal: noutăţi din lumea filmelor şi a celebrităţilor, filme în avanpremieră, cronică de film și interviuri cu vedete, transmisiuni săptămânale în direct de pe covorul roşu, cronică specială cu imagini de la filmări şi din spatele scenei.

Datorită stilului său unic, postul face o adevărată diferență pe piața de nișă și oferă filme premiate și programe de muzică achiziționate de la cei mai mari distribuitori din lume, din industria de entertainment, BBC Worldwide și Powercorp International.
Publicul telespectator va avea acces la producții artistice și seriale precum: Măndrie și Prejudecată, Robin Hood, Oliver Twist, Doctor Jivago și concerte susținute de Beyonce, Britney Spears, Leona Lewis și Take That.

Dana Nălbaru și Dragoș Bucur sunt protagoniștii primei producții locale de la Film Café - Îndrăgostiți ca-n filme. Cei doi joacă în 40 de episoade scurte și interpretează situații de viață inedite, spontane și amuzante.

Film Café este disponibil în grilele operatorilor de cablu: RCS-RDS, UPC, Next Gen, Digital Cable System, însumând un număr de 3 milioane de abonați.

Canalul TV se alătură portofoliul Chello Central Europe, din care mai fac parte: Minimax, Megamax, TV Paprika, Sport1, MGM Channel şi multe altele.


Film Café – filme pentru fiecare emoție!

1 din 12

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod