Rhea Costa prezinta La Vie en Rose, Rhea Costa Primavara/Vara 2013

Pentru sezonul primavara-vara 2013, Rhea Costa propune look-uri feminine, jucause si in acelasi timp sofisticate. Inspirate de o viziune pozitiva asupra vietii, de fericirea care se gaseste in lucrurile marunte si de frumusetea subtila a naturii, creatiile combina linii simple, fluide, cu structuri complexe, arhitecturale. Broderiile art-deco, aplicatiile de cristale si forme delicate de organza, detalii care definesc stilul Rhea Costa, innobileaza si cele 44 de tinute ale colectiei La vie en rose.  

“M-am jucat cu materiale, texturi si culori. Mi-am dorit ca femeia care poarta La vie en rose sa se bucure de feminitatea ei, sa se simta inspirata sa transforme fiecare eveniment in propriul ei playground, in care are libertatea absoluta de a-si exprima personalitatea si stilul”, spune Andreea Constantin, designerul brandului.

Culori si materiale

“La Vie en Rose” aduce nuante delicate de rosé, corai, lila, galben, peach, alaturi de ivoire, nude negru si alb, dar si transparente perlate. Culorile pamantului si liniile indraznete din ultima parte a colectiei sunt, ca de fiecare data in prezentarile Rhea Costa, un preview al directiei alese de designer pentru sezonul urmator.  
Colectia de primavara/vara 2013 respecta stilul Rhea Costa, folosind contraste de materiale fluide si texturi rigide: matase, vascoza, crepe de chine, chiffon, tulle, organza.

Modern woman playground


Look-ul feminin si romantic a fost completat de machiajul nude cu accente roz pal, realizat de echipa Dior coordonata de Makeup Artist Adriana Haloiu si de coafurile lejere finisate de Camelia Negrea si echipa sa. Invitatii au vizualizat in premiera colectia in atmosfera destinsa creata de Coca-Cola si Campari in Sala Constanta a JW Marriott Grand Hotel.

Printre vedetele prezente la evenimentul de la JW Marriott Grand Hotel s-au aflat: Malvina Cervenschi, Simona Patruleasa, Valentina Pelinel, Diana Sucu, Iuliana Tudor, Anca Serea, Dana Rogoz, Corina Caragea, Albertina Ionescu, Anca Rusu, Alina Grigore, Andreea Perju, Lavinia Sarbu, Andreea Mihai, Andrei Nourescu, Georgiana Pogonaru, Miorita si Steluta Videanu, Irina Cordoneanu, Oana Roman, Amalia Enache, Magda Palimariu, Cristian si Stefana Samfira, Clara Rotescu, Giulia Nahmany, Diana Dumitrescu, Adriana Chiper, Alin Galatescu, Diana Dumitrescu, Bianca Ionita, Denisa Nechifor, Oana Frigescu, Andreea Banica, Anda Adam, Sorin si Mihai de la Akcent, Randi, Adeline Catinas, Cristina Stanciulescu, Doris Mircea.

Eveniment de lansare La Vie en Rose, Rhea Costa:
Locatie: Constanta Ballroom, JW Marriott Grand Hotel Bucharest
Make-up: Echipa Dior, coordonata de Makeup Artist Adriana Haloiu
Hairstyle: Camelia Negrea
Pantofi: Rhea Costa  
Fotografi: Radu Chindris, Adrian Anechitoaie, Crina Barsan, Andreea Iancu, Vali Barbulescu
Sponsori: Coca-Cola, Campari, JW Marriott Grand Hotel Bucharest
Imagini: Radu Chindris, Adrian Anechitoaie, Crina Barsan, Andreea Iancu, Adrian Anechitoaie, Andreea Iancu.


“Valoarea oricărei creaţii vestimentare stă în fericirea pe care o naşte”, este filosofia care a stat la baza creării brandului Rhea Costa. Pornind de la ideea stării de bine pe care trebuie să ţi-o induca hainele, Rhea Costa propune în fiecare colecţie piese versatile, cu croieli fluide şi relaxate.

Creaţiile Rhea Costa pot fi mixate pentru un look personalizat de zi sau accesorizate diferit pentru a se metamorfoza în ţinuta perfectă pentru cocktailuri şi alte ocazii speciale. Femeia care poartă Rhea Costa este îndrazneaţă şi relaxată, îşi doreşte să arate spectaculos, să vorbească despre sine prin culori, forme şi materiale senzuale, să fie personajul principal într-o poveste specială. Iar pentru aceasta, Andreea Constantin, designerul brandului, a pus în fiecare creaţie un strop din pasiunea sa pentru arhitectură şi artizanat. Folosind tehnici şi detalii couture, adaptate stilului de viaţă modern, Rhea Costa aduce un strop de lux şi glamour în povestea fiecărei femei.
1 din 13

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod