"Renegatul" Lorenzo Lamas lasa pistoalele pentru acordurile muzicii country

Facebook Twitter Comenteaza


Lorenzo Lamas trece la chitara si ciocate, dupa ce ani de-a randul a impartit dreptatea cu pumnul in "Renegatul". In curand, actorul va participa la un reality-show in care va concura pentru o cariera in stilul muzical country.

Showul la care participa Lamas va urmari familiarizarea actorului nu doar cu muzica, ci si cu stilul de viata potrivit unui star country. Lorenzo Lamas va trebui sa infrunte vedete din lumea muzicala si a filmului american, drept pentru care s-a antrenat serios inainte de aceasta "batalie decisiva" pentru cariera sa...
muzicala.

Actorul din "Renegatul" va fi ajutat de doi compozitori consacrati ai stilului, insa, pentru a-si lansa abulmul de muzica country, durul din serialul de la ProCinema va trebui sa treaca prin diferite probe ce ii testeaza abilitatea de a se adapta stilului country, atat pe scena cat si in afara ei. Una dintre incercari va fi o reprezentatie muzicala in fata unui public numeros si extrem de pretentios, impatimit al acestui tip de muzica, ce va decide cat de bine se potriveste chitara in bratele lui Lamas.

Insa nici atmosfera reality show-urilor, nici muzica nu sunt necunoscute pentru star.
Prima sa incercare in lumea muzicii a fost musicalul "The Fantasticks", unde actorul si-a antrenat serios coardele vocale. Lamas pare sa calce pe urmele fiicei sale, desemnata de curand castigatoarea unui reality show, in urma caruia s-a ales nu numai cu un viitor sot, ci si cu o celebritate nesperata.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod