Razvan Popescu si Dan Negru au redescoperit romantismul in Pestera

Weekendul trecut, cei doi moderatori au ales sa petreaca un sejur de vis alaturi de sotiile lor in zona Moieciu de Jos, mai precis la Pensiunea Prestige din satul Pestera. Intreaga escapada a fost organizata chiar de Dan Negru si sotia sa, Codruta. Cei doi si-au dorit sa le faca o surpriza placuta finilor Angela si Razvan Popescu, cu ocazia implinirii a patru ani de relatie, dupa cum ne-a povestit chiar vedeta radio Zu.
"Am petrecut un sejur de vis la Prestige, cea mai frumoasa pensiune din zona Bran-Moeciu. Acest weekend de miere a fost un cadou din partea nasilor nostri, Codruta si Dan Negru, asta pentru ca noi nu am reusit inca sa mergem in luna de miere pe care am planuit-o pentru inceputul anului viitor. In plus, am sarbatorit impreuna cu prietenii nostri dragi cei 4 ani de relatie dintre mine si Angela si am redescoperit romantismul in aceasta locatie. Ne-am bucurat de camera superba ce avea un pat spectaculos cu baldachin si am admirat ore intregi privelistea de vis pe care am descoperit-o la pensiune".

Cei patru nu au uitat insa de indatoririle civice, asa ca au tinut sa mearga la cea mai apropiata sectie de votare pentru a-si alege candidatul preferat.

"In primele doua zile ne-am relaxat, am vizitat imprejurimile si ne-am bucurat de surprizele pregatite de gazda noastra, Ionela Pascu, printre care s-a numarat si un tort aniversar delicios, realizat in complicitate cu nasul Dan Negru.
Duminica am vrut insa cu totii sa votam, asta pentru ca este o indatorire a cetateanului caruia ii pasa de tara lui. La finalul acestui sejur am realizat ca plecasem de acasa cu vreo zece bagaje de stres si m-am intors fara niciunul"
, a mai adaugat Razvan Popescu.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod