Razvan Ciobanu a petrecut la Timisoara cu 80 de modele

Invitat de catre Clubul No Name, Razvan Ciobanu ales noua echipa de modele a clubului, care vor fi gazdele publicului la evenimentele de fashion si muzica din aceasta vara.
Razvan Ciobanu: "Am fost impresionat sa vad la casting mai mult de 80 de modele, multe dintre ele cu real potential pe orice piata de modelling. Mi-am dorit sa le "creez" o echipa omogena , am urmarit ca fetele si baietii selectati  sa aiba proportii asemanatoare. Este foarte important pentru un designer ca in momentul prezentarii modelele sa arate compact si armonios impreuna. Pe de alta parte insa, nu mai cred si nu mai tin cont de multa vreme de mult-strigatele dimensiuni standard.
Cred in armonia trupului unui model si in modul in care dau valoare prin atitudine tinutelor pe care le poarta. Sunt placut surprins de profesionalismul , tenacitatea si dorinta multora dintre cei prezenti la casting de a lucra ca model -- este primul casting cand nu am avut probleme de genul : nu defilez in costum de baie pt un casting ,etc ...sigur ca seara s-a incheiat cu o mare balaceala in piscina clubului :)"

Modelele selectate de catre Razvan Ciobanu vor defila pentru designeri romani si branduri ce vor organiza evenimente in aceasta vara la Club No Name.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod