Pregatiri pentru Halloween: Anda Adam face dovleci din aranjamente florale

Anda Adam se pregateste de Halloween intr-un mod inedit. Cantareata a deschis recent, alaturi de iubitul ei, Victor Slav, si de alti parteneri de afaceri, lantul de florarii Belle Fleur, specializat in aranjament florale inedite. Astfel ca vineri, 26 octombrie, la cafeneaua Belle Vie (Str. Andrei Muresanu 27), ora 19.00, specialistii ei ii vor invata pe cei doritori cum pot crea aranjamente florale in forma de dovleci.
Participantii pot considera participarea lor si ca o specializare in acest domeniu. Pretul unei sedinte de training este de 100 de lei de persoana, iar inscrierile se fac la telefon 0733.939.734 sau info@bellefleur.ro. Lantul de florarii pe care Anda Adam si Victor Slav l-a lansat in Romania este sustinut de specialisti absolventi ai unor cursuri in Olanda. Acestia pot realiza buchete de flori in cele mai frumoase si inedite forme si combinatii de culori.

Anda Adam a primit recent un astfel de buchet de la Victor Slav.  Este vorba de o specie olandeza de trandafiri multicolori, intitulata Rainbow,  in premiera in tara noastra.
Petalele lor sunt colorate in sapte nuante. Florile sunt naturale si nu au fost vopsite, crescand astfel in urma unui tratament special pentru care cercetatorii s-au documentat timp de mai multi ani.

“Este cel mai frumos buchet de trandafiri pe care l-am primit pana acum. Ador florile, in mod special trandafirii, insa nu am stiut ca pot exista asemenea minunatii si in Romania. Am asezat buchetul in camera noastra, pe noptiera. Acolo va sta cel putin o saptamana, cat am inteles ca rezista aceste flori” , declara atunci Anda Adam.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod