Poveste de Craciun si o seară magica cu Vedete, copii, moda, Mosu’ si multa distractie

Marţi, 18 Decembrie, Miko Beauty Palace a fost gazda unui eveniment dedicat copiilor, in special celor defavorizati, intitulat “Craciun de poveste la Miko Palace”.

Intregul eveniment a fost conceput ca o seara dedicata copiilor, intr-o atmosfera de magica, care continua traditia de a oferi copiilor o mega distractie. Astfel, Mos Craciun, impreuna cu Spiridusul si renii au venit cu saniuta fermecata, incarcati de daruri, dulciuri, jucarii si speranta. Atmosfera sarbatorilor de iarna a fost intregita cu un brad imens, decoratiuni si casute de vis, turta dulce si vata pe bat, gauffre si kurtos.

A fost o seara plina de voie buna, atat copiii cat si parintii au trait din plin emotiile Sarbatorilor de iarna.

Au participat un numar de 80 de copii, dintre care 40 de la centrele de plasament din Sectorul 1 – Sf. Nicolae, Sf. Iosif si Jiului, precum si copiii unor persoane publice din Romania si ai clientilor, partenerilor si prietenilor Miko.

Printre invitaţii serii s-au numărat: HRH Printul Paul de Romania si HRH Printesa Lia cu Printul Carol Ferdinand, Roxana Iliescu, Simona Patruleasa, Adriana Bahuteanu, Valentina Pelinel, Adrian Cristea si Denisa Nechifor, Nora Seroussi, Anca Ontanu, Monica Iagar, Maria Buza, Tino Furtuna, Nassar Nassar, Iuliana Marciuc, Alice Nastase,Thea Haimovitz, Leonard Iosefini, Alka si Boromir, Ulker si Vavian, Exmedica si multi altii. 

1 din 18

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod