Ovidiu Anton paraseste trupa Pasager

Cea mai apreciata voce de catre membrii juriului de la Eurovision, Ovidiu Anton, a decis sa paraseasca trupa Pasager.

Cea mai apreciata voce de catre membrii juriului de la Eurovision, Ovidiu Anton, a decis sa paraseasca trupa Pasager.

Aceasta decizie nu a avut legatura cu rezultatele obtinute la Selectia Nationala Eurovision 2012 sau cuvintele laudative la adresa vocii sale din partea juriului de specialitate, ci a venit natural in viziunea lui Ovidiu asupra carierei sale. Ovidiu a hotarat sa mearga mai departe interpretand propriile sale creatii, de aceea prezentarea melodiei sale  ''I walk alone'' - Merg de unul singur -  a fost veridica si reprezentativa, expunand exact momentul prin care trece artistul.

“Stiu ca acum orice despartire are si o doza de scandal cu care vine la pachet, insa acest lucru nu e valabil in cazul de fata,  noi suntem prieteni in continuare.

Alaturi de colegii mei am facut ca  Pasager sa ajunga una dintre cele mai bune trupe de cover-uri din Romania, pentru mine Pasager ramane o perioada foarte frumoasa a carierei mele. Acum insa a venit momentul  sa trec la o alta etapa. Nu a existat si nici nu va exista o cearta intre noi, motivele despartirii nefiind unele personale ci doar unele profesionale, nepotriviri de idealuri. Cred ca fiecare este liber sa-si construiasca viitorul asa cum doreste iar eu simt ca pot mai mult”, declara Ovidiu.

Vineri, 30 martie, in Joy Pub din Bucuresti, va avea loc ultimul concert al trupei Pasager in aceasta formula, cu Ovidiu Anton ca solist vocal, artistul fiind deja in promovare cu piesa “I Walk Alone”.

Mai multe informații puteți obține la adresele:

http://www.youtube.com/ovidiuanton
http://www.facebook.com/OvidiuAntonOfficial

Foto: Tiberiu Arsene

 

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod