Dr. Oz: 4 reţete miraculoase ca să te simţi acasă ca la SPA. Soluţii ieftine

Dacă ai fost măcar o singură dată la SPA, cu siguranţă că ţi-ai dori să te reîntorci săptămânal. Ca să nu te plângi că nu ai bani pentru terapiile din centrele spa, Dr. Oz îţi oferă soluţii ieftine ca să improvizezi un SPA la tine acasă.

După ce îţi creezi o atmosferă relaxantă cu ajutorul câtorva lumânări sau diverse uleiuri esenţiale pe care să le foloseşti pentru a împrăştia mirosul în toată casa, pregăteşte-te să începi răsfăţul pentru trup. De asemenea, nu uita să-ţi pui muzică de relaxare care te va ajuta să intri în atmosfera pe care o regăseşti în centrele de spa. Acum eşti pregătită să începi tratamentele de relaxare şi revigorare a pielii.

Iată care sunt terapiile recomandate de Dr. Oz care te vor face să te simţi acasă ca la SPA!

1 din 5

1. O baie cu miere şi lapte pentru relaxare şi hidratare

O baie este prima terapie de pe listă. Amestecă în apa de baie următoarele ingrediente: 3-5 linguri de miere de albine naturală, 1 linguriţă esenţă de vanilie, 2 linguriţe bicarbonat de sodiu, 1/2 linguriţă de scorţişoară, 1/2 cană suc de portocale şi 1 cană de lapte integral. După 10-15 minute pielea ta va fi catifelată şi hidratată.
MAI MULT DESPRE: frumusete, piele, spa, Dr Oz
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diana.dragos pe 2 Apr 2012, 10:57
    Nicaieri nu-i ca la.. spa :)

    Da, te poti simti minunat si acasa, dar parca tot nu se compara cu rasfatul de la spa. Si in plus, cred ca e si acel sentiment ca iti faci si tu un cadou binemeritat, din cand in cand. Eu am facut de curand un masaj de detoxifiere si ma simt extraordinar, chiar il recomand http://www.cadouriperfecte.ro/rasfat/106-masaj-de-detoxifiere-voucher-cadou.html Zi faina!

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod