Olivia Steer: "Vaccinurile sunt un mit, nu te protejează, te îmbolnăvesc"

Adeptă a unui stil de viață naturist, soția lui Andi Moisescu se străduiește să-și ferească familia de factorii nocivi din alimentație și din mediul înconjurător. Vedeta a făcut însă o afirmație surprinzătoare.

În timp ce autorităţile sanitare din țara noastră le recomandă părinților să-și vaccineze copiii, Olivia Steer se declară împotriva acestei proceduri, scrie ziarul Libertatea.

"Nu cred în ele pentru că toate vaccinurile au în compoziţia lor mercur şi aluminiu, o combinaţie fatală, care de cele mai multe ori dă probleme de sănătate copiilor, iar în cazurile mai grave autism. Mă ţin departe de ele", a spus Olivia Steer, citată de Libertatea.

 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mihaela pe 12 Nov 2014, 13:47
    vb sa ne aflam in treaba

    daca te nasteai in china mancai serpi , daca esti in romania iti este scarba de ei. vaccinurile sunt utile in cazul epidemiilor dar nu preventiv. stii cati copii mor din cauza vaccinurilor? sau stii cati oameni au probleme din cauza lor? ne place doar ce auzim dar nu cercetam adevarul. DUMNEZEU a gresit cand ne-a facut si noi trebuie neaparat sa modificam sangele cu vaccinuri.

    2
    1

  • Kati pe 12 Nov 2014, 08:53
    pt sustinatorii vaccinarii

    Rog toti sustinatorii vaccinarii obligatorii sa mearga in Elvetia si Germania (unde vaccinurile nu sunt obligatorii) sa le spuna si lor ca pun in pericol toata omenirea. Probabil Elvetia si Germania au ramas in epoca de piatra si doar Romania este pe cele mai inalte culmi de progres si civilizatie.

    1
    0

  • Edm pe 9 Nov 2014, 10:58
    Interesant

    Informată sau nu, tipa zice adevărul. Este recunoscut pe site-ul oficial CDC(Center for Disease Control) că vaccinurile conțin aluminiu și mercur. Dacă la americani e așa, chiar credeți că la noi este diferit??? http://www.cdc.gov/vaccines/vac-gen/additives.htm ... căutați la "additional facts"

    1
    1

  • Cristina pe 6 Nov 2014, 18:26
    informata?

    Faptul ca d-na Olivia Steer foloseste cuvantul "virusi"(program pt PC care este capabil de a se autocopia sau raspandi) cand vrea sa zica de fapt "virusuri"(organismele vii) nu face decat sa arate gradul sau de informare. pt Ioana:Pentru ca scrie pe blocul lui piersicuta sau pe bucovinaprofunda trebuie sa fie adevarat...mi se pare amuzant ca le afisezi ca referinta.

    0
    1

  • Cristina pe 6 Nov 2014, 18:26
    informata?

    Faptul ca d-na Olivia Steer foloseste cuvantul "virusi"(program pt PC care este capabil de a se autocopia sau raspandi) cand vrea sa zica de fapt "virusuri"(organismele vii) nu face decat sa arate gradul sau de informare. pt Ioana:Pentru ca scrie pe blocul lui piersicuta sau pe bucovinaprofunda trebuie sa fie adevarat...mi se pare amuzant ca le afisezi ca referinta.

    0
    1

  • XXX pe 3 Nov 2014, 11:44
    Cat de iresponabil te poti afisa...

    Ai curajul, domnita, sa iti asumi responsabilitatea de a nu face copilului dumitale vaccinul - sa zicem - antipoliomelitic ?!... Sau ai invatat de la sot sa arunci vorbe in vant pentru ati creste rating-ul !... Pacat sa ai persoane publice in tara asta cu asemenea iesiri ... Si asemenea gazde... De ce nu initiati o discutie serioasa pe tema asta, dar in media cu audienta si cu interlocutori profesionisti si responsabili, dar nu pe partea comerciala ?!...

    2
    2

  • EllaG pe 3 Nov 2014, 08:13
    Bravo Olivia Steer! Te felicit pentru curajul tau!

    Iar tu Mihaela ar trebui sa nu mai ataci persoanele care isi spun parerea intr-un mod onest. Sau trebuia sa minta ca sa te faca pe tine fericita? Eu ca mamica stiu ce trebuie sa fac pentru copilul meu. Tu stii?

    4
    1

  • Ioana pe 30 Oct 2014, 21:38
    vaccinuri

    Chiar ma bucur ca a avut curajul sa spuna asta si sa nu se ascunda de frica "gurii lumii". Sa recunoastem? Cati dintre noi si-ai pus vreodata intrebarea "Cat de bune sunt vaccinurile?", ati cerut vreodata informatii suplimentare? Vi s-a aratat vreodata prospectul unui vaccin? Ati stiut ca puteti solicita sa vi se arate, dar pentru medici e mai convenabil sa nu il vedeti, ca v-ati ingrozi. Aveti idee cate cazuri sunt in lume de boli si chiar decese cauzate de vaccinuri? Stiti ca pana la 2 ani copiilor li se fac peste 30 de vaccinuri (nu 30 de intepaturi, unele vaccinuri cuprind si cate 3,4,5 chiar 6 tulpini de virusuri) si ca ele le dau imunitatea peste cap?

    6
    3

  • Ioana pe 30 Oct 2014, 21:33
    pt Mihaela

    Mihaela, daca incepi sa "sapi" si chiar te intereseaza subiectul si soarta copiilor tai, nu o vorba aruncata in vant de medicul de familie, cum ar fi "Trebuie neaparat sa iti vaccinezi copilul, ca sa nu se imbolnaveasca de cutare boala", fara argumente concrete...o sa vezi ca situatia sta cu totul atlfel. Olivia e un parinte responsabil, ma bucur ca sunt ca ea din ce in ce mai multi. http://bucovinaprofunda.wordpress.com/2011/01/18/legatura-dintre-autism-si-vaccinul-ror-dr-christa-todea-gross-14ian2011/ http://nuvaccinurilor.blogspot.ro/2013/08/au-inceput-sa-recunoasca-vaccinurile.html https://www.youtube.com/watch?v=ZXIm7k7tog0#t=767 http://piersicuta.blogspot.ro/2014/01/minciunile-profitabile-ale-stiintei_12.html

    6
    4

  • Mihaela pe 30 Oct 2014, 13:48
    Nu e ok!

    Nu e normal ca o persoana publica sa spuna asa ceva. Daca am lasa toti copiii nevaccinati ar foarte grav pentru ei, s-ar imbolnavi si nu am sti ce au...Mereu vor fi avantaje si dezavantaje in tot ceea ce vom face, la fel si in cazul vaccinurilor. Chiar ma indoiesc ca tu nu ti-ai vaccinat niciodata copiii, pentru nimic, si daca nu ai facut-o esti un parinte iresponsabil!

    4
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod