O categorie de bilete este SOLD OUT la lansarea Zdob si Zdub de la Hard Rock Cafe

Zdob si Zdub isi vor lansa noul album in data de 12 aprilie in cadrul unui concert special programat la Hard Rock Cafe din Bucuresti. O lansare asteptata cu nerabdare de fanii trupei, drept dovada ca biletele cu loc la masa sunt in acest moment SOLD OUT.
Singurele bilete ramase sunt cele in picioare - acestea fiind disponibile in numar limitat pe www.iabilet.ro.

"Basta Mafia", al saptelea album al trupei, va fi lansat prin MediaPro Music si va contine 13 piese si doua bonus track-uri energice, pline de folclor si voie buna, in dulcele stil cu care ne-au obisnuit moldovenii in ultimii 18 ani de activitate.

Cu acest prilej, trupa a pornit deja si intr-un turneu prin toata tara, turneu ce include 18 orase.

Cel mai recent single extras de pe "Basta Mafia" a fost lansat in Romania in luna ianuarie a acestui an si se intituleaza "Moldovenii s-au nascut" si poate fi urmarit pe Bestmusic.ro.

"Piesa este dedicata tuturor moldovenilor care locuiesc la ei acasa dar si celor care sunt departe de ea", declara trupa.

Biletele pentru concertul de lansare Zdob si Zdub pot fi gasite la preturile de 50 de lei cu loc in picioare pe www.iabilet.ro si www.metalhead.ro/bilete/ precum si la Hard Rock Cafe, Magazinul Unirea, Libraria Eminescu si Cinema Patria.

Zdob si Zdub a cantat in deschiderea multor trupe cu renume mondial, cum ar fi: Red Hot Chili Peppers, Emir Kusturica & No Smoking Orchestra, Biohazard, Rollins Band, Rage Against The Machine, Soulfly, Garbage, Fun Lovin' Criminals si Linkin Park.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod