Noul single al lui Alex Velea E marfă tare

Pentru că E marfă tare, Alex Velea şi-a celebrat ziua de naştere cu un super party şi o dublă lansare: de site şi de single.
Pentru că E marfă tare, Alex Velea şi-a celebrat ziua de naştere cu un super party şi o dublă lansare: de site şi de single.

Smiley, Sore, Giulia, Brighi, Speak, Mihai Ristea, Radio Killer, Don Baxter,  Jazzy Jo, Pacha Man, Cabron şi alţi prieteni apropiaţi ai HaHaHa Production, printre care Antonia, Puya, Corina sau CRBL şi-au făcut aseară rând pe rând apariţia la Ambasad’Or Events, felicitându-l pe sărbătorit şi petrecând alături de acesta până în zori.

Copleşit de emoţii şi înconjurat de oameni dragi, Alex n-a uitat nici de fanii săi pe care şi-a dorit să îi surprindă cât mai plăcut, alegând aniversarea sa ca moment propice pentru o dublă lansare: a noului său site – www.alexvelea.com, precum şi a noului său single – E marfă tare.

"Piesa asta e o explozie de energie, mai mult ca sigur o sa rupă difuzoarele şi o să ia cu asalt toate plajele.
Cât despre noul meu site, sper să vă placă, eu unul sunt încântat de rezultat si de abia astept să scriu următorul post…?",
spune Alex Velea.

Pentru a asculta cum o să sune vara asta cu Alex Velea in difuzoare, accesaţi: http://youtu.be/D5oANtQdQ50.

Pentru a vedea fotografii în premieră şi în exclusivitate de la petrecerea aniversară a lui Alex Velea, intrati pe: http://www.alexvelea.com/ro/de-ziua-mea-e-marfa-tare/.

Alex Velea pe Facebook: http://www.facebook.com/alexveleaonline
Alex Velea pe Twitter: http://www.twitter.com/alexvelea
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod