Noul sezon al serialului Disney Channel O viață minunată pe punte va avea premiera pe 1 decembrie, la ora 17.30, la Disney Channel

Disney Channel Romania anunţă difuzeaza celui de-al treilea sezon al indrăgitului serial, O viață minunata pe punte, începând de sambata, 1 decembrie, la ora 17.30.
Serialul, inspirat din producția de mare success Zack și Cody: Ce viață minunată!, îi prezintă pe gemenii identici Zack și Cody Martin, moștenitoarea rasfățată London Tipton, pe prietena lui Cody – Bailey Pickett și pe fostul star pop adolescentin, Marcus Little. Aceștia petrec un semestru pe mare, la bordul elegantului vas SS Tipton. De cele mai multe ori, năzbâtiile acestui grup vesel îl aduc la capătul nervilor pe managerul vasului de croazieră, onorabilul domn Moseby.

In cel de-al treilea sezon, grupul pune la cale o serie de farse: Zack încearcă să utilizeze planul pe șase luni al lui Cody pentru a o cuceri pe fata cea nouă – Maya; Cody se înscrie într-un club de elită și încearcă să își revină după despărțirea de Bailey, iar Woody creează un alter ego pentru Cody – un super erou numit “Ratman”!

O viață minunată pe punte îi are în distribuție pe Dylan Sprouse în rolul lui Zack Martin, Cole Sprouse în rolul Cody Martin, Brenda Song o joaca pe London Tipton, Debby Ryan este Bailey Pickett, Doc Shaw în rolul Marcus Little și Phill Lewis în rolul D-lui Moseby.
Personaje cu apariții recurente sunt Erin Cardillo în rolul Dnei Tutweiller, Matthew Timmons în rolul Woody și Windell Middlebrooks în rolul lui Kirby.

Producătorii executivi sunt Pamela Eells O'Connell (Family Matters) și Irene Dreayer (Sister, Sister, Smart Guy). Producătorul serialului este Walter Barnett. O viaţă minunată pe punte este o producție a It's A Laugh Productions, Disney Channel.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod