Noile produse pentru machiaj de la ArtistryTM îţi conferă un look mai strălucitor ca oricând

Prestigioasa gamă de produse de frumuseţe ArtistryTM de la AmwayTM conferă ochilor un look impecabil şi extrem de captivant datorită noilor produse ArtistryTM: Creionul automatic pentru sprâncene ARTISTRY, Dermatograf mecanic pentru ochi, Mascara ARTISTRY pentru alungire şi definire.
Prestigioasa gamă de produse de frumuseţe ArtistryTM de la AmwayTM conferă ochilor un look impecabil şi extrem de captivant datorită noilor produse ArtistryTM: Creionul automatic pentru sprâncene ARTISTRY, Dermatograf mecanic pentru ochi, Mascara ARTISTRY pentru alungire şi definire.

Creionul automatic pentru sprâncene ARTISTRY oferă o textură ideală pentru a recontura, redefini şi a da volum sprâncenelor printr-o aplicare netedă şi naturală.
Formula sa, de o consistenţă fermă, este rezistentă în timp şi alunecă uşor permiţând trasarea cu precizie a unei linii fine, medii sau groase, pentru a da formă oricărui tip de sprâncene.  Conţine vitamina E şi un amestec special de ingrediente care permit o aplicare netedă şi o senzaţie de piele mătăsoasă.
Pentru un aspect natural creionul automatic pentru sprâncene Artistry are o perie pentru conturare şi omogenizarea culorii.

Dermatograful mecanic pentru ochi este rezistent în timp, asigură, cu fiecare aplicare, un contur precis şi crearea de efecte multiple, de la natural la provocator. Cele cinci nuanţe oferă opţiuni nenumărate pentru conturarea ochilor şi sunt concepute pentru obţinerea unui contur discret pentru zi sau îndrăzneţ şi intens pentru machiajul de seară. Suportul dermatograf mecanic pentru ochi are la un capăt un burete pentru uniformizarea culorii şi estomparea liniei.

Cele două produse se caracterizează printr-un sistem reîncărcabil cu un Suport Primar compatibil pentru a susţine rezerve pentru diferitele tipuri de creioane contur pentru ochi, creion pentru sprâncene şi contur de buze şi rezerve comercializate separat.

Mascara ARTISTRY pentru alungire şi definire conferă genelor un efect de alungire, definire şi separare. Peria sa unică asigură o aplicare uşoară şi rapidă caracterizată prin rezistenţă în timp şi ideală pentru folosirea zilnică. Noua formulă de la Artistry, cu ulei de Jojoba, Vitamina E şi ingrediente emoliente, alungeşte genele cu până la 70% şi le pastrează hidratate, sănătoase şi elastice. Produsul este uşor de aplicat şi, totodată uşor de îndepărtat: nu este necesară folosirea produselor pentru demachiere, se poate îndepărta cu apă calduţă.

ARTISTRYTM se numără printre primele cinci cele mai vândute mărci de produse premium de îngrijire a tenului şi printre primele zece cele mai vândute mărci premium de produse cosmetice în lume.  ARTISTRYTM ofera tratamente intensive, testate clinic pentru îngrijirea tenului şi pentru prevenirea îmbătrânirii acestuia şi soluţii susţinute de studii ştiinţifice, dar şi o paleta diversa de produse de machiaj ce acoperă toata gama necesara oricarei femei.
ARTISTRYTM este comercializata prin intermediul unei reţele de peste trei milioane de Întreprinzatori privaţi în întreaga lume*.

Cu vânzări globale de 10,9 miliarde dolari în 2011, Amway (www.amway.com) este una dintre cele mai mari companii de vânzări directe din lume.
Fondată în 1959 şi având sediul în Statele Unite (Ada, Michigan), Amway oferă produse de consum şi oportunităţi de afaceri în peste 80 de ţări şi teritorii din întreaga lume, prin intermediul a peste 3 milioane de Întreprinzători, care îşi dezvoltă propria afacere. Mărcile cu cele mai mari vânzări ale Amway sunt suplimentele alimentare NUTRILITETM, produsele pentru îngrijire a locuinţei Amway HOMETM, produsele de cosmetică şi de machiaj ARTISTRYTM şi beautycyleTM şi sistemul de tratare a apei eSpringTM.

*Sursa Euromonitor International Limited; Produse de înfrumuseţare şi îngrijire personală 2011, categoria produse cosmetice premium şi sub-categoria produse premium pentru îngrijirea pielii, valoare globală RSP în 2010.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod