Nicoleta Luciu va arăta cu cinci ani mai tânără la nunta Biancăi Drăgușanu! Urmează tratamentul Madonnei!

Nicoleta Luciu și-a propus ca la nunta Biancăi Drăgușanu să arate mai bine ca niciodată și, în acest sens, a decis să urmeze la Noblezza Beauty Lounge un tratament complet Intraceuticals, celebrul ritual de înfrumusețare pe care îl folosesc Madonna, Kim Kardashian, Eva Longoria, Naomi Campbell, precum și mari actrițe de la Hollywood.

Mamă a patru copii, cu o carieră în showbiz de peste 14 ani, timp în care a trebuit să se machieze zilnic, Nicoleta Luciu combate acum semnele îmbătrânirii tenului cu ajutorul fiolelor-minune ce au ca scop reîntinerirea pielii și diminuarea ridurilor.

Vedeta și-a dorit să stea departe de injecții și să apeleze la un tratament eficient care să nu presupună perioadă de recuperare și să poată merge la evenimente sau la filmări direct din cabinetul esteticianului. Mai mult, bruneta mărturisește că pe parcursul verii preferă să nu se machieze, iar, mulțumită Intraceuticals, are un ten luminos și sănătos fără a fi nevoită să îl încarce cu pudră și fond de ten.

“Cui îi este frică de injecții poate urma acest tratament. De la prima ședintă am avut pielea fină și sănătoasă ca a copiilor mei! Arată impecabil! Estompează ridurile foarte mult și nici cearcăne nu mai am. Ies pe stradă complet nemachiată. Vara nu ai nevoie de machiaj, poate doar maximum de un fond de ten cât o boală de mazăre! Vreau să o aduc și pe Bianca la Noblezza, să arătăm impecabil la nuntă!”, declară Nicoleta Luciu.

Noblezza Beauty Lounge a găzduit aseară un eveniment Intraceuticals, la care au participat, printre alții, și vedete din showbiz interesate de un astfel de tratament.

Ellie White, Geanina Ilieș, Sylvia, Giulia Nahmany, Daiana Anghel și Ana Maria Barnoschi, la rândul lor vedete din showbiz nevoite să își aplice zilnic machiaj, s-au documentat în privința efectelor tratamentului-minune și au decis să se pregătească pentru sezonul estival cu Intraceuticals. “Țin dietă strictă de câteva săptămâni. Am slăbit, iar pielea feței trebuie tonifiată. Am decis să urmez Intraceuticals pentru că are și efect de lifting”, declară Giulia Nahmany.
Intraceuticals este tratamentul pe care Madonna îl urmează înaintea oricărei apariții publice. La fel procedează și marile vedete de la Hollywood cu câteva ore înaintea ceremoniei Oscar, astfel încât pe covorul roșu să radieze de frumusețe și să fie admirate de publicul din întreaga lume.

Intraceuticals reprezintă cea mai recentă tehnologie în materie de tratamente de rejuvenare facială neinvazivă, ce constituie alternativa pentru clasicele tratamente de injectări cu acid hialuronic sau botox.

Tratamentul constă în introducerea în derm (al doilea strat al pielii unde, în mod normal, niciun alt produs cosmetic nu ajunge, decât prin injectări) a unui cocktail de acid hialuronic, vitamine A,C și E, și antioxidanți, prin intermediul oxigenului hiperbaric. Astfel se obține o hidratare din interior și un aport de vitamine și acid hialuronic vitale pielii pentru a se menține tânără. “Efectele se văd după prima ședință și sunt spectaculoase: un lifting instant al tenului, pielea este hidratată și fermă, tenul își recapătă luminozitatea și rozul natural”, declară Catrinel Stan, manager Noblezza Beauty Lounge.

Intraceuticals este tratamentul urmat de vedete precum Madonna, Kim Kardashian, Victoria Beckham, Eva Longoria, Naomi Campbell, John Galliano, Miranda Kerr și poate fi urmat la Noblezza Beauty Lounge din București.

1 din 12

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod