MISS BAMBOO – MARTIE 2012

Vineri, 30 martie, Bamboo prezinta etapa lunii Martie a mult asteptatului concurs de frumusete “Miss Bamboo 2012”!
Vineri, 30 martie, Bamboo prezinta etapa lunii Martie a mult asteptatului concurs de frumusete “Miss Bamboo 2012”!

Dupa ce au fost desemnate cele doua castigatoare, “Miss Bamboo- Ianuarie” si “Miss Bamboo– Februarie”, o noua competitie le asteapta pe tinerele care aspira la titlul de “Miss Bamboo-Martie”. De aceasta data insa, competita este inca si mai stransa, iar valoarea premiilor s-a dublat.

Pe 30 martie, ca in ultima vineri a fiecarei luna, juriul, alaturi de Catalin Botezatu, o va alege pe castigatoarea lunii dintre, fetele care s-au inscris in concurs trimitand un e-mail pe adresa missbamboo@bambooclub.ro.


Premiile pentru castigatoarea “Miss Bamboo – Martie 2012”, vor fi in valoare de nu mai putin de 15.000 euro, in care sunt incluse creatii Catalin Botezatu, tratamente de infrumusetare la saloane de lux si nu in ultimul rand, un loc asigurat in finala concursului “Miss Bamboo”, din decembrie 2012.

Finala din luna decembrie le va pune fata in fata pe castigatoarele fiecarei luni, urmand ca doar una dintre ele sa fie desemnata Miss Bamboo 2012 si sa obtina astfel sansa de a avea  o carierea de succes ca model international.

Astfel, “Miss Bamboo 2012” va deveni imaginea clubului Bamboo Miami, cea mai noua locatie din Grupul Bamboo, va primi o masina Fiat 500, aparitii in calendarul “Miss Bamboo 2012”, dar si contracte cu cele mai mari agentii de moda din lume.


Fetele cu varste cuprinse intre 16 si 28 de ani care doresc sa participe la concurs, dar nu s-au inscris inca, pot avea sansa de a se numara printre concurente daca trimit un e-mail cu datele complete (nume, prenume, varsta, dimensiuni, localitate, 3 poze, numar de telefon) la adresa missbamboo@bambooclub.ro, pana pe data de 29 martie 2012.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod