Mihaela Tatu pregateste editia a 2-a a trainingului „Arta livrarii discursului”

Mihaela Tatu te invata cum sa alegi „cuvantul potrivit la momentul potrivit”
Pe 21 Octombrie, la Grand Hotel Continental Bucuresti, Mihaela Tatu va sustine cea de-a 2a editie a cursului de dictie si atitudine „Arta livrarii discursului”. Dupa 20 de ani in televiziune si radio, Mihaela Tatu este pregatita sa iti impartaseasca secretele obtinerii (dar si mentinerii!) unei atitudini pozitive si exprimarea unui invingator, ca persolog si trainer acreditat ANC.

Indiferent de segmentul de piata in care activezi, esti pus in situatia sa te adresezi unei audiente, iar acest curs te va pregati sa o faci bine.
De fiecare data cand te vei adresa interlocutorilor tai o vei face mult mai increzator/increzatoare, urmand a fi catalogat/a drept o persoana puternica si influenta.

Cursul de Public Speaking sustinut de Mihaela Tatu iti va asigura abilitatile necesare pentru arta comunicarii persuasive – noua ta arma de seductie! Iti va dezvalui in mod practic cele mai bune tehnici de gestionare a emotiilor, iti va arata cat de mult conteaza limbajul non-verbal in timpul unui discurs si, totodata, te va invata cum poti capta atentia publicului tau in doar cativa pasi simpli.
                  

Recunoscute pentru rata crescuta de succes, cursurile semnate de Mihaela Tatu abordeaza metode interactive si dinamice, prin care reuseste sa transforme teoria dezbatuta in carti intr-o practica primita cu entuziasm. Networking-ul cu reprezentanti din top managementul varior arii de activitate si diploma recunoscuta de Autoritatea Nationala pentru Calificari vin sa intregeasca acest curs, care atesta pregatirea ta ca public-speaker.

Ce vei afla mai exact si care sunt principalele motive pentru care ar trebui sa participi?

Vei afla modalitatile optime de a aborda clientii astfel incat acestia sa nu mai aiba „scapare”
Vei afla cum iti poti tine activi interlocutorii
Vei deprinde tehnica gestionarii emotiilor
Vei afla tainele dictiei prin exercitii practice, care iti vor fluidiza vorbirea
Vei invata cum sa te exprimi clar pentru a castiga increderea interlocutorilor
Vei dobandi atitudinea unui luptator, doar ca in arena cuvintelor

Grabeste-te pentru a beneficia de oferta speciala: 2+1 GRATIS.
Platesti 2 locuri, iar pe al 3lea il primesti gratuit!

Pentru inscrieri si mai multe detalii http://www.morethanpub.ro/mihaela.tatu/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod