Furios şi gras: Vin Diesel a rămas fără muşchi şi are ditamai burta! - VIDEO

Cunoscut pentru fizicul său impunător, starul în vârstă de 48 de ani este acum de nerecunoscut.

Vin a lăsat-o mai uşor cu sala. Cam prea uşor, judecând după cum arată acum.

Diesel, pe numele său real Mark Sinclair Vincent, şi-a luat o binevenită vacanţă, pe care o petrece cu fiicele lui, Hania Riley (7 ani) şi Pauline (6 luni) şi fiul Vincent (5 ani) în Florida.

Starul din seria "Fast and Furious" a fost pozat marţi, în timp ce se afla în balconul unui hotel din Miami. Cu bustul gol, îmbrăcat doar în şort, el trăgea cu nesaţ din ţigară, după ce s-a trezit dimineaţa.

Dar ceea ce uimeşte este cât de mult s-a îngrăşat, el afişând acum o burtă proeminentă. Potrivit Daily Mail, este posibil ca actuala sa condiţie fizică să facă parte din pregătirea pentru un rol. Cert este că el e foarte departe de forma cu care a impresionat în "Furios şi iute".

Actorul american a anunţat că franciza "Furios şi iute" va continua cu o trilogie, după ce managerii de la studiourile Universal i-au cerut să joace în următoarele trei filme din această serie, informează site-ul 20minutes.fr, citat de Mediafax.

Prin intermediul a două mesaje pe care le-a publicat pe Facebook, weekendul trecut, starul american a dezvăluit fanilor săi faptul că franciza "Furios şi iute" nu se va încheia odată cu următorul film - al optulea -, deoarece acel lungmetraj va fi urmat de încă alte două.

Actorul şi producătorul Vin Diesel a spus că directorii de la studioul Universal i-au cerut să joace într-o trilogie în această franciză.

Numele cineaştilor care vor regiza următoarele filme din seria "Furios şi iute" nu au fost deocamdată dezvăluite.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod