Mihaela Drafta, schimbată radical de când lucrează în radio! „Te vindecă de inhibiții!”

Mihaela Drafta susține că radioul a reușit să o schimbe radical. Designerul vestimentar moderează de mai bine de un an o emisiune la Activ eFem, unde a avut ca invitați zeci de vedete din lumea showbiz-ului.

Experiența din studio, unde petrece două ore dialogând cu invitații și cu ascultătorii a avut numai efecte binevenite. Mihaela susține că este mult mai dezinvoltă și mai comunicativă de când moderează emisiunea respectivă.

“Sunt de fel o fire deschisă, comunicativă, însă experiența de la radio mi-a dat și mai mare încredere în mine. Sunt mult mai dezinvoltă și mai dinamică în conversaţie și în special la seminariile pe care le susțin. Când am fost la un seminar la Chișinău, de exemplu, fetele din public s-au declarat fascinate de faptul că le-am vorbit aproape fără întrerupere timp de două ore. Abia apoi am realizat că meritul îl are antrenamentul de la radio. Este ca o terapie psihologică. Te vindecă de inhibiții, îți alungă teama de a vorbi în public. Te schimbă radical!”, declară designerul.

În paralel cu emisiunea de la radio, Mihaela Drafta se pregătește în prezent pentru lansarea unei noi colecții vestimentare și pentru un proiect de amploare destinat femeilor din România.
1 din 7

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod