Mihaela Drafta revine cu o nouă colecţie: Iată ce rochii superbe recomandă pentru Sărbători şi anul 2013!

Cunoscutul designer Mihaela Drafta revine în industria modei cu o nouă colecţie de rochii de cocktail. Linia vestimentară intitulată Glitter include rochii lungi, preţioase, sau scurte, extrem de elegante, realizate din mătase, tulle sau material paietat, în nuanţe precum argintiu, auriu, negru şi nude.

Pentru noua colecţie, Mihaela Drafta a realizat o şedinţă foto al cărei concept a pornit de la plăcerile vinovate ale femeii moderne, pasiuni pe cât de irezistibile, pe atât de blamate de unele voci ale societății.

Dulciurile, fumatul, mâncarea de tip fast-food, bijuteriile, shopping-ul și sexul sunt transpuse de Mihaela Drafta într-o nouă ipostază, alăturate noilor sale creații vestimentare din colecția Glitter.

Astfel a luat naștere pictorialul ce are în centru un model înalt de 1,83 metri, cu o privire glaciară și trăsături nordice, perfect adaptate conceptului hibernal al colecției ce abundă în auriu, argintiu, paiete strălucitoare.

Machiajul decadent și coafura tip sauvage completează într-un mod ideal starea de anihilare pe care femeia modernă o prezintă în fața ispitelor, a plăcerilor vinovate.

Noua colecție semnată Mihaela Drafta a fost concepută pentru evenimentele speciale din viaţa fiecărei femei.

Negrul, auriul, argintiul, albul, materialul paietat, mătasea naturală, tulle, inserțiile masive de pietre și broderiile fine sunt elementele principale ale noilor creații semnate Mihaela Drafta.

“Cred în puterea femeilor de a exista dincolo.de inhibiţii şi tabuuri, în control şi asumare în plăcerea de a trăi şi de a face alegeri. Nu există plăceri care ucid, doar bucuria de a simţi. Să te priveşti în oglindă într-o dispoziţie bună generată de rochia cea nouă, culoarea unui pahar de băutură fină sau prietenul nou de pe facebook... Toate sunt darul iubirii noastre pentru ziua de mâine”, declară Mihaela Drafta.

Colecția va fi disponibilă ulterior publicului, începând de miercuri, 12 decembrie, la Mihaela Drafta Concept Store, din Str. Petofi Sandor 35, București. 

1 din 8

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod