Mihaela Drafta, provocată să creeze în doar două zile o colecţie din trei culori! Iată ce a ieşit!

Mihaela Drafta a fost provocată de o cunoscută companie de băuturi fine să realizeze, în doar două zile, o colecţie integrală în trei culori: nude, negru şi mov.

Mihaela Drafta a fost provocată de o cunoscută companie de băuturi fine să realizeze, în doar două zile, o colecţie integrală în trei culori: nude, negru şi mov.

Rezultatul final a fost prezentat publicului în cadrul unei seri speciale într-un restaurant exclusivist din Bucureşti. Colecţia capsulă de opt piese vestimentare a fost prezentată de modele alese la sprânceană de cunoscutul designer, în funcţie de înalţimea lor, care trebuia să depăşească 1,80 metri. Linia minimalistă are croieli simple şi decolteuri adânci şi a fost accesorizată cu pantofi Louboutin de 7.000 de euro.

Modelele au fost admirate de invitaţi pe măsura evenimentului exclusivist: Ion Ion Ţiriac, Irinel Columbeanu, Codin Maticiuc, Daiana Anghel.

“Am gândit prezentarea precum o piesă de teatru. Modelele şi-au făcut apariţia din cele patru colţuri ale localului, acoperite cu pelerine negre, de care s-au dezbrăcat pe măsură ce se apropiau de podium. Odata urcate pe scenă, au intrat fiecare în rolul ei. Una a început să răsfoiască reviste, alta să se aranjeze ăn faţa revistei, alta proba pantofi.

A fost un eveniment frumos pentur care am avut mari emoţii pentru că întreaga colecţie a trebuit să fie terminată în doar două zile”, declară Mihaela Drafta.

La finalul prezentării, designerul a primit un buchet de flori rare în valoare de 300 de euro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod