Mattyas l-a făcut pe Kostas Martakis dependent de ciorba rădăuțeană şi mititei

Grecul Kostas Martakis a avut parte de câteva momente de relaxare în România, el sosind în țara noastră pentru un concert special, susținut duminică seară, la Tribute Summer Residence din Mamaia.
Grecul Kostas Martakis a avut parte de câteva momente de relaxare în România, el sosind în țara noastră pentru un concert special, susținut duminică seară, la Tribute Summer Residence din Mamaia.

Sâmbătă, după o sesiune de interviuri realizate la „foc continuu” ce către jurnaliștii români, Kostas si-a exprimat dorinta de a vizita Capitala. Cu această ocazie, a apelat la un prieten mai vechi, Mattyas, care s-a oferit să fie „ghid” de o zi. Cei doi s-au cunoscut în Grecia, acolo unde Mattyas a avut un succes răsunător, fiind unul dintre cei mai cunoscuți artiști români, alături de Inna și Alexandra Stan.

Kostas și Mattyas s-au plimbat câteva ore prin centrul Bucureștiului, în zona Calea Victoriei-Ateneu, iar apoi s-au oprit la masă la un restaurant cu specific românesc.
Grecul a vrut să încerce câteva preparate tradiționale, astfel că Mattyas i-a recomandat ciorba rădăuţeană și mititeii.  

“Mă știu cu Kostas de doi ani și am devenit buni prieteni. El este un foarte bun bucătar, astfel că am profitat de vizita lui pentru a-i recomanda preparate precum ciorba rădăuțeană, mititei sau mămăligă cu brânză și smântână. I-am făcut cadou o carte cu retețe tradiționale și s-a arătat foarte încântat”, declară Mattyas.

Mattyas și Kostas au discutat și despre o posibilă colaborare pe viitor, grecul fiind extrem de încântat de propunerea artistului român.
Kostas Martakis s-a declarat mare fan al muzicii românești, artiștii lui preferați fiind Inna, Morandi și Mattyas.

“Muzica românească dă tonul acum în Europa, iar o colaborare cu un artist român sună bine. Mattyas este foarte cunoscut și apreciat în Grecia și sunt sigur că o colaborare cu el va avea mare impact”, spune Kostas.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod